• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaşlar LÜTFEN acil dr. Down sendromu riski var dedi . Amniyosentez yada . Genetik kan testi YARDIM 1.28 yüksek risk çıktı
Maddi olarak zorlamayacaksa kandan genetik test yaptır kafan rahat etsin. Ben yaptırdım. Doğruluk oranı çok daha yüksek.

Merhaba hanımlar kehribar taşının ağrı kesici özelliği varmış bebeklerinize alacakmisiniz çok kararsızım bileklik ve kolye şeklinde satılıyor birazcık pahalı

C Camgulu kizinin tepkisi nasil suanda canim? Bizde cok sükür kiskanclik olmadi ama ..bazen bebeler durmayinca oda bisey isteyince bölünemiyorum üzülüyo bazen hemen aninda istedigi olmayinca o zamanda icim parcalaniyo.. :KK43:

Valla fena degil ama biraz fazla seviyor. Kafalarını filan opuyo hasta olur kizim kucuk canlari acir filqn diyoruz. Birde surekli ilgi istiyor. Zor oluyo.

Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin dediginiz gibi genetik test yaptırıcaz. Fiyat biliyormusunuz. Dr. 4000 tl dedi
Ben 3500 yaptırdım ama daha sonra çoook daha ucuza yapılabildiğini öğrendim. Doktorumdan kazık yedim anlayacağın. İyice araştır derim hala sinir oluyorum aklıma geldikçe.

Ben 3500 yaptırdım ama daha sonra çoook daha ucuza yapılabildiğini öğrendim. Doktorumdan kazık yedim anlayacağın. İyice araştır derim hala sinir oluyorum aklıma geldikçe.

Sagol canım aynen araştirdim . Ve 2100 tl ye yapiliyormuş. Başka dr. Gidicem. 2100 nere 4000 bin nere. Şok oldum cidden

phuket79 phuket79 nefty dedikleri test mi. Bana çok demiş cidden.

bu testler aslında aynı olmasına rağmen farklı ülkelerde yapılıyor ve isimleri değişiyor. mesela harmony amerikaya gidiyor. 2200 lira vermiştik ona. sonra bazı sıkıntılar yaşadık ödemeyi geri alıp isviçre'de yapılan transqualty testi yaptırdık. ona da 2650 lira ödedik. hepsi dna testleri bunların.

araştırma yapın mutlaka. 4000 gerçekten fazla.

Hanımlar selamlar, benim oğlanla kızımın arasındaki fark 240gr oldu böyle giderse yarım kg varacak Doğuma kadar. Erkek 1.300gr kız 1.060gr, Dr sorun yok o da gelişimine devam ediyor diyor ama ben kafama takıyorum sizlerde durum nasıl? İlk haftalardan beri hep farkımız vardı. Korkuyorum fark büyüdükçe.

Hanımlar selamlar, benim oğlanla kızımın arasındaki fark 240gr oldu böyle giderse yarım kg varacak Doğuma kadar. Erkek 1.300gr kız 1.060gr, Dr sorun yok o da gelişimine devam ediyor diyor ama ben kafama takıyorum sizlerde durum nasıl? İlk haftalardan beri hep farkımız vardı. Korkuyorum fark büyüdükçe.
Biz daha 24 haftanin icindeyiz ve 2 haftadir aralarindaki fark acilmaya basladi. Gecen hafta 90 gr di bu hafta 150 gr olmus fark. Ama doktor transfüzyona dair bi bulgu yok iciniz rahat olsun dedi. Cok normal tek yumurta ikizlerinde dedi. Sizin hafta bizden ilerde sanirim. O yuzden siz de caninizi sikmayin. Neticede gelisimleri devam ediyor bebeklerimizin. Ha bide ciger gelistiriciyi bu haftadan itibaren baslatti bana. Doguma kadar vurdurcam. Ne olur ne olmaz dedi

Back