- 11 Şubat 2018
- 103
- 39
- 48
- 38
- Konu Sahibi marbling817
- #7.621
Ikizlerde down çıkma ihtimali çok yüksek diye biliyorum. Hatta bazı doktorlar yapmayindiyomus. Ben yapmayı düşünmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi olarak zorlamayacaksa kandan genetik test yaptır kafan rahat etsin. Ben yaptırdım. Doğruluk oranı çok daha yüksek.Arkadaşlar LÜTFEN acil dr. Down sendromu riski var dedi . Amniyosentez yada . Genetik kan testi YARDIM 1.28 yüksek risk çıktı
Ikizlerde yüksek çikiyo yanıltıyo die tarama testlerini yapmadı benim doktorum telaşlanma bence bişey yoktur genetik testi yaptr kafan rahat etsinArkadaşlar LÜTFEN acil dr. Down sendromu riski var dedi . Amniyosentez yada . Genetik kan testi YARDIM 1.28 yüksek risk çıktı
Valla fena degil ama biraz fazla seviyor. Kafalarını filan opuyo hasta olur kizim kucuk canlari acir filqn diyoruz. Birde surekli ilgi istiyor. Zor oluyo.
Tansiyonum dün akşam 15.9 oldu şuan hastahanede yatistayim
Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin dediginiz gibi genetik test yaptırıcaz. Fiyat biliyormusunuz. Dr. 4000 tl dediMaddi olarak zorlamayacaksa kandan genetik test yaptır kafan rahat etsin. Ben yaptırdım. Doğruluk oranı çok daha yüksek.
Ikizlerde yüksek çikiyo yanıltıyo die tarama testlerini yapmadı benim doktorum telaşlanma bence bişey yoktur genetik testi yaptr kafan rahat etsin
Canim ikizlerde kan testi yapilmiyor normalde yanlis cikma olasiligi cok yuksekmis sadece 2 teste utrosyonla bakiyorlar telas etme baska bir doktorada gorun mutlaka
Arkadaşlar LÜTFEN acil dr. Down sendromu riski var dedi . Amniyosentez yada . Genetik kan testi YARDIM 1.28 yüksek risk çıktı
4 bin çok demiş bana 2000 dediTeşekkür ederim cevabınız için. Sizin dediginiz gibi genetik test yaptırıcaz. Fiyat biliyormusunuz. Dr. 4000 tl dedi
Ben 3500 yaptırdım ama daha sonra çoook daha ucuza yapılabildiğini öğrendim. Doktorumdan kazık yedim anlayacağın. İyice araştır derim hala sinir oluyorum aklıma geldikçe.Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin dediginiz gibi genetik test yaptırıcaz. Fiyat biliyormusunuz. Dr. 4000 tl dedi
Ben 3500 yaptırdım ama daha sonra çoook daha ucuza yapılabildiğini öğrendim. Doktorumdan kazık yedim anlayacağın. İyice araştır derim hala sinir oluyorum aklıma geldikçe.
evet niftyphuket79 nefty dedikleri test mi. Bana çok demiş cidden.
Akşamdan suya 4 tane kayısı koy sabah aç karnla önce kayisilari ye sonrada suyunu iç daha saglikliKızlar 14+2 günlük ikiz hamileyim kabızlık çekiyorum duphalac işe yaramıyor siz nasıl çözüm buldunuz
phuket79 nefty dedikleri test mi. Bana çok demiş cidden.
Biz daha 24 haftanin icindeyiz ve 2 haftadir aralarindaki fark acilmaya basladi. Gecen hafta 90 gr di bu hafta 150 gr olmus fark. Ama doktor transfüzyona dair bi bulgu yok iciniz rahat olsun dedi. Cok normal tek yumurta ikizlerinde dedi. Sizin hafta bizden ilerde sanirim. O yuzden siz de caninizi sikmayin. Neticede gelisimleri devam ediyor bebeklerimizin. Ha bide ciger gelistiriciyi bu haftadan itibaren baslatti bana. Doguma kadar vurdurcam. Ne olur ne olmaz dediHanımlar selamlar, benim oğlanla kızımın arasındaki fark 240gr oldu böyle giderse yarım kg varacak Doğuma kadar. Erkek 1.300gr kız 1.060gr, Dr sorun yok o da gelişimine devam ediyor diyor ama ben kafama takıyorum sizlerde durum nasıl? İlk haftalardan beri hep farkımız vardı. Korkuyorum fark büyüdükçe.