• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende de bir aydır çok yoğun olmamakla birlikte var.Doktor gündüz için rennie gece yatarken kullanmam için gaviscon tablet verdi.Benim bulantılarım halen devam ettiğinden :kusmuk:mide yanması çok rahatsız etmiyo. Geçmiş olsun
Sağol canm teşekkürler ben mide bulnatısı kusma yanma şişlik hepsini hat safhada yasıyorum üç haftadır inş gececek

Gaviscona yeni basladım inşallah iyi gelir çünkü bogazım tahriş oldu asitten .
Merhaba canm.senim haftan cok erkenmis neden acaba mide yanman bizdede kacinilmaz bebekler midemize baski yapiyabiliyor ileriki haftalarda senin hamilelik disindadami problemij vardi acaba domates portaksl.turu asitli seyler yanma yapiyor canm yogurt sut biraz soguk icersen yanmayi geviriyor

Kzlar mide yanmalarınız için ne yapıyorsynuz ben bildgn acı su kusuyorum sarı bogazım yanıyor artık uyku bile uyuyamıyorum
Anti acid tablet alıyorum ben. Doktoruna danış tabiki. Bana benimki günde 3-4 tane alabileceğimi söylemişti gerçi bana 1 tane yetiyor. Ben senelerce reflüden dolayı çektiğim için birazda biliyorum artık vücudumu. Mide asitini yükselten yiyeceklerden uzak durman lazım buda herkese özel oluyor genelde.

Merhaba canm.senim haftan cok erkenmis neden acaba mide yanman bizdede kacinilmaz bebekler midemize baski yapiyabiliyor ileriki haftalarda senin hamilelik disindadami problemij vardi acaba domates portaksl.turu asitli seyler yanma yapiyor canm yogurt sut biraz soguk icersen yanmayi geviriyor
Merhaba arkadasım .. kusma zaten bende 6.haftada basladı ve o gün bugündür devam ediyor ben normalde kusan bir insan degilim hiç ilaö kullanmadım midem için . Ama ben üçüz bebeklere hamileyim muhtemelen ondan bu kadar yoğun yasıyorum. Süt hiç içemiyorum onun yerine pirinç unu ile muhallebi yapıp besleniyorum.

Anti acid tablet alıyorum ben. Doktoruna danış tabiki. Bana benimki günde 3-4 tane alabileceğimi söylemişti gerçi bana 1 tane yetiyor. Ben senelerce reflüden dolayı çektiğim için birazda biliyorum artık vücudumu. Mide asitini yükselten yiyeceklerden uzak durman lazım buda herkese özel oluyor genelde.
Evet benimde asitli kusuyorum artık her yediğim dokunuyor ama bana metpamd rennie hiç fayda etmedi şimdi gaviscona döndüm . Tek carem bakalım bu fayda edecek mi allah hepimizin yardımcısı olsun

Kzlar mide yanmalarınız için ne yapıyorsynuz ben bildgn acı su kusuyorum sarı bogazım yanıyor artık uyku bile uyuyamıyorum
Canım bende gaviscon kullanıyordum ama artık çok ishal yaptığı için bıraktım birazda göbeğim indi azaldı yine acı su geliyor ama. Bana sarı leblebi, soğuk süt, birde aç kalmamak iyi geliyor.

Kizlar merhaba eski üyelerdenim sizlere bi sorum olacak cumartesi günü kontrole gittiğimde vajinal muanede 4+5gunluk bi kese gördük ćok sukurbirde son anda bitane daha kese gördü doktorum ama kesin değil 10 gün sonra belli olur dedi sonradan kaybolabilirde bu kese şuan ikiz gibi görünuyor dedi.ilk ögrendiginizde sizlerdende bu sekilde ogrenenler oldumu?yoksa kaybolurmu bu ikinci kese ayin 31inde kontorulum nasil ececek bilmiyorum gunler

Kizlar bugun yumurtamin ici biraz pismemis sekilde yedim iki tane sizce bir sey olur mu? Pismemis kisminin birazin kasikla ayirdim ama yinede cokmgunuz yedim :(

Canım bende gaviscon kullanıyordum ama artık çok ishal yaptığı için bıraktım birazda göbeğim indi azaldı yine acı su geliyor ama. Bana sarı leblebi, soğuk süt, birde aç kalmamak iyi geliyor.
Bende beni ne etkiliyor diyordum gaviscon ishal mi yapıyormus:110:Artik soğuk sütler de bana çare olmuyordu tek dermanim bu surup:anneadayı:

Kızlar slmlar bende kronik bahar alerjisi var birkaç gündür çok fenayım var mı tavsiyesi olan??
Aynısı bende de var arka arka hapşurma burun kaşıntısı göz kaşıntısı mahvesiyor beni. Sürekli burnumu bol su ile yıkıyorm ama yok fayda. Evden çıkmadğm süre cam açmazsam az rahatm ama dışarya çıktığım an sıkıntı başlıyor ve gece tıkanuorm. Sende ne derece. Doktoruma sordm bitkisel burun spreyi kullanabilirsn sadece dedi ama onuda almadm korkumdan

Kızlar slmlar bende kronik bahar alerjisi var birkaç gündür çok fenayım var mı tavsiyesi olan??
Kuzenimin böyleydi kızdı bebeği ilaçlar genital organda anamoli yapıyomuş diye kullanmadı gözleri yaşarıp hapşıra hapşıra geçirdi Allah yardımcın olsun hafifçe geçer dilerim

Arkadaşlar daha önce Doğum yapıp suyu patlayan yada sızan varmı bana 2 oldu biraz fazla yürüyünce çamaşırım işemişim gibi oluyo dr yoktu yerinde gidemedim miktar ne kadar oluyo illa bacaklardanmı akıyo yaşamadım bilmiyorum da

Sağol canım şükür aldım artık ikisinide :) şimdi evde tek kalabileceğimiz günleri bekliyorum :KK43: tek başıma hiç bakamıyacakmışım gibi geliyor özellikle ikisi bir ağladığında Ne yapacağımı bilemiyorum
ben artık tek bakıyorum canım 40 günden sonra herkes evine döndü bugün 61 günlük oldular aynı anda ağlama bizdede oluyo hep aynı anda emmek istiyorlar biraz yorucu ama benim bide 3 buçuk yaşında oğlum var ondan yoruluyorum yoksa ikizler tek olsaydı bu kadar yorgun olmazdım inanki allah yardım ediyo bebeklerinle her anın tadını çıkar

ben artık tek bakıyorum canım 40 günden sonra herkes evine döndü bugün 61 günlük oldular aynı anda ağlama bizdede oluyo hep aynı anda emmek istiyorlar biraz yorucu ama benim bide 3 buçuk yaşında oğlum var ondan yoruluyorum yoksa ikizler tek olsaydı bu kadar yorgun olmazdım inanki allah yardım ediyo bebeklerinle her anın tadını çıkar
Acaba bu aynı anda ağlama tek yumurta ikizlerine özgü bir şey mi yoksa fark etmiyor mu?

Arkadaşlar daha önce Doğum yapıp suyu patlayan yada sızan varmı bana 2 oldu biraz fazla yürüyünce çamaşırım işemişim gibi oluyo dr yoktu yerinde gidemedim miktar ne kadar oluyo illa bacaklardanmı akıyo yaşamadım bilmiyorum da

ben de su geldi sanıp korkuyordum ama sanırım su değil alta kaçırmadan oluyor. bu aralar olmuyor ama bir iki hafta öncesine kadar hiç anlamadan çok az miktarda altıma kaçırdığımı fark ettim. doktora sordum. olur normal dedi. gece de oluyordu.

ben de su geldi sanıp korkuyordum ama sanırım su değil alta kaçırmadan oluyor. bu aralar olmuyor ama bir iki hafta öncesine kadar hiç anlamadan çok az miktarda altıma kaçırdığımı fark ettim. doktora sordum. olur normal dedi. gece de oluyordu.
olabilir normaldede bazen kaçıyor :)))

Back