• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar doğuma giriyorum.Lutfen dua edin,okuyun bize.Acilmam 4 cm olmuş.Sancim ağrım hiçbir şeyim yoktu.Alttan muayeneyle çıktı ortaya.Kacmayin alttan muayene mutlaka olun.Lutfen duanizi eksik etmeyin kızlar.
Dualarımız seninle Rabbim sağ salim kucana almayı nasip etsin inşallah bizleri de haberdar et

Kızlar doğuma giriyorum.Lutfen dua edin,okuyun bize.Acilmam 4 cm olmuş.Sancim ağrım hiçbir şeyim yoktu.Alttan muayeneyle çıktı ortaya.Kacmayin alttan muayene mutlaka olun.Lutfen duanizi eksik etmeyin kızlar.
Çok heycanlı tebrik ederim şimdiden ne mutlu sana ,kolay olsun herşeyin sağlıkla kucakla yavrularını inşallah

Twinss6380 Twinss6380 arkadaşım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah tez zamanda evinize gidersiniz bol bol üstünde gelsin hiç kuvezede girmezler inşallah sanada hemen güç kuvvet versin Rabbim benden dualar bu yonde

Moralim bozuldu yazamadim transfer tarihimi soyledim doktorun sekreteri 30 haftalik dedi degil dedim 32+1 im ben bugun doktorda bebeklerin kilolarini soyledi 6 gunde kiz 34 gr erkekde 50 gr civari almis ama sanki yanlis hesapladi odada 3 kisi daha vardi sora nst de sanci cikmadi idrar verdim kan verdim kan sonucum temiz idrar yolu enfeksiyonu cikti gunde 3 4 litre su iciyorum yanma agri hic biseyim yok 2 kez de camasr degstiriyorum gunde akinti icin pecete falan koyuyorum dikkat etmistim ama 32 cikti lokosit yuksekmi acaba ilac yazmis binsorcam.doktoruma tup bebek doktoruma ben evimin yanndaki devlet hastanesine gitmistim doktor cok iyi ilgili ama bu sefer bakamadi gibi simdi surekli su iciyorum varmi benzer durumda olan arkadaslardan birde kiz bebegimin suyu azcik azalmis bol su ic dedi
Canını sıkma arkadaşım, ultrason cihazlari farklılık gösteriyor geçen ben de yazmıştım hatırlarsan bir hastanede farklı muayehanede farklı çıktı kilosu diye.
Idrar yolu iltihabı ne kadar dikkat edersen et hamilelikten dolayı enfeksiyon çıkıyor.Antibiyotik kullanıyorsun. bende de yanma falan yoktu.Ayrıca mantar çıktı kaşıntı yanma yoktu fitil kullandım ama yine böyle kesilmiş süt gibi sarı akintim oluyo.

Moralim bozuldu yazamadim transfer tarihimi soyledim doktorun sekreteri 30 haftalik dedi degil dedim 32+1 im ben bugun doktorda bebeklerin kilolarini soyledi 6 gunde kiz 34 gr erkekde 50 gr civari almis ama sanki yanlis hesapladi odada 3 kisi daha vardi sora nst de sanci cikmadi idrar verdim kan verdim kan sonucum temiz idrar yolu enfeksiyonu cikti gunde 3 4 litre su iciyorum yanma agri hic biseyim yok 2 kez de camasr degstiriyorum gunde akinti icin pecete falan koyuyorum dikkat etmistim ama 32 cikti lokosit yuksekmi acaba ilac yazmis binsorcam.doktoruma tup bebek doktoruma ben evimin yanndaki devlet hastanesine gitmistim doktor cok iyi ilgili ama bu sefer bakamadi gibi simdi surekli su iciyorum varmi benzer durumda olan arkadaslardan birde kiz bebegimin suyu azcik azalmis bol su ic dedi
Canım bol su içilmesi çok önemli ve çamaşıra peçete kesinlikle konulmaması gerekiyor diye doktor söylemişti bakteri üretiyormuş, bilgin olsun.

Canını sıkma arkadaşım, ultrason cihazlari farklılık gösteriyor geçen ben de yazmıştım hatırlarsan bir hastanede farklı muayehanede farklı çıktı kilosu diye.
Idrar yolu iltihabı ne kadar dikkat edersen et hamilelikten dolayı enfeksiyon çıkıyor.Antibiyotik kullanıyorsun. bende de yanma falan yoktu.Ayrıca mantar çıktı kaşıntı yanma yoktu fitil kullandım ama yine böyle kesilmiş süt gibi sarı akintim oluyo.
önemsememeye calistimda ne biliyim dogru soyluyorsun inş. az çok biseyler cikcak heralde boyle bi daha vereyim dedim 2 gun sors gidip idrar kultur ornegi yine ciksrsa ilaci kullancam korkyorum tam
Canım bol su içilmesi çok önemli ve çamaşıra peçete kesinlikle konulmaması gerekiyor diye doktor söylemişti bakteri üretiyormuş, bilgin olsun.
tamam canm o zaman surekli kuru tutcam mecbur batikonla temizlik yaptim belki hijyenik degildi test verirken dirkeli suylada temizligini yaptim ins.duzelir sagol canm

Dogum suyu çok farklı . Jel kıvamında canım.suyunun geldiğini anlarsın bence . Sendeki normal akintinda olabilir
Cnm benim son kızımda suyum patladı o senin düşündüğün gibi iç çamaşırı ıslatacak kadar değil resmen 4 kiloya yakın bi su akıyor Çeşme gibi durduramıyorsun

Merhaba! Bayanlar öncelikle ben ikiz annesi değilim Ama çok istiyorum size sorun şu hamilelik süreci aynı mı geçiyor yoksa daha zor mu geçiyor benim hamileliğim Yani 3 lüzumdadır çok zor geçit düşünün vc bile gidemediğim durumlar oldu bacaklarımdan dolayı yüremiyordum topal gibiydim resmen acaba ikiz olsa nasıl olur diyorum tüp bebek yaptıracam fikriniz ne ya

Back
X