1 kez baş agrisı hissettim ondada sinirlenmistim hamilelere sterd yasak denmesinin sebebi bu saniyorum birde yağlı agr tuzlu yemk yemedim limon var hep yanmda ondan yiyorum ara ara olumsuz sehler dusunmemeye calis banada dokyor kullan dedi walla kullanmiyorim haberi yok bir sefer kayinvalidsme sinrlendim saniyorum 15.8 di sora gittim bebeklerimin esyalayla uyudum sevdim onlari dusundum 1 saat sora indi birde o tansiyon aleti varya onu gorunce heycanlanmaya başladim ben tansiyonun yuksek dediginden beri doktorun onu onemsemeyince gevcti surekli olcmemeliymisiz ben nadir olcuyorum eger kotu olursam olcerim yoksa cok can sıkıyo takma kafana annem bana hamileyken tansiyonu yukselmis hasraneye yatırilmis 1 hafta odemi varmis 1 hafrada inmis gayet saglikli bir insanım biz ikiz olunca bide gec bulduysak cok kiymet veriyoruz cok dinliyoruz kendimizi ben oyleyim en azindan elimden geldigince oda yaptim onlara oraya gidiyorum onlari dusunuyorum guzel guzel kiyaferlere bakiyorum hayatta hicbiseyin daha degerli olmayacagini dusunuyorum birazda fazla kilo aldim 24 kilo aldim ben onunda etkisi var keske dikkat etseydim yediklerime ilk zamanlar 13 14 kilo almistim ilk 3 ayda