• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

1 kez baş agrisı hissettim ondada sinirlenmistim hamilelere sterd yasak denmesinin sebebi bu saniyorum birde yağlı agr tuzlu yemk yemedim limon var hep yanmda ondan yiyorum ara ara olumsuz sehler dusunmemeye calis banada dokyor kullan dedi walla kullanmiyorim haberi yok bir sefer kayinvalidsme sinrlendim saniyorum 15.8 di sora gittim bebeklerimin esyalayla uyudum sevdim onlari dusundum 1 saat sora indi birde o tansiyon aleti varya onu gorunce heycanlanmaya başladim ben tansiyonun yuksek dediginden beri doktorun onu onemsemeyince gevcti surekli olcmemeliymisiz ben nadir olcuyorum eger kotu olursam olcerim yoksa cok can sıkıyo takma kafana annem bana hamileyken tansiyonu yukselmis hasraneye yatırilmis 1 hafta odemi varmis 1 hafrada inmis gayet saglikli bir insanım biz ikiz olunca bide gec bulduysak cok kiymet veriyoruz cok dinliyoruz kendimizi ben oyleyim en azindan elimden geldigince oda yaptim onlara oraya gidiyorum onlari dusunuyorum guzel guzel kiyaferlere bakiyorum hayatta hicbiseyin daha degerli olmayacagini dusunuyorum birazda fazla kilo aldim 24 kilo aldim ben onunda etkisi var keske dikkat etseydim yediklerime ilk zamanlar 13 14 kilo almistim ilk 3 ayda
Bende şişkinlik yok sadece hafif baş agrisi yaşıyorum tuza dikkat ediyorum bugün ilaç almadim dünden beri tansiyonumu da ölcmedim günde 3 kere ilaç içmem yazılmıştı kutuya limonlu şu iciyorum gün içinde 2 yada 3 kere yürüyüş yapıyorum azda olsa bende çok kilo aldım 27 haftaya kadar 15 kilo aldım

çok rahat edersin ben aldım bi tane de 2 tane mi alsam diye düşünüyorum bebeğide yaslıyorsun oturtuyorsun oğlanda çok işime yaradı hele sezeryandan sonra eğilip kalkamıyorsun rahat oluyor tlc de beşizler var seyrediyomusun bilmiyorum onların 5 tane var:))
Bende cok dusunuyordum gereklimi gereksizmi diye arkadas sormus iyi oldu bende alayim bir tane zebramo diye bir uygulama var oralarda hediye gelip kullanilmayan urunler oluyor 2.lerini uygun fiyatla satiyorlar bilginiz olsun arkadaslar ben sut sagma mak.ordan aldim lansinoh 100 tl garantisi devam ediyordu.Bebwk telsizi icin ne dersiniz kizlar kullaniliyormu ona gore birde elktrinik o ksldi

Bende şişkinlik yok sadece hafif baş agrisi yaşıyorum tuza dikkat ediyorum bugün ilaç almadim dünden beri tansiyonumu da ölcmedim günde 3 kere ilaç içmem yazılmıştı kutuya limonlu şu iciyorum gün içinde 2 yada 3 kere yürüyüş yapıyorum azda olsa bende çok kilo aldım 27 haftaya kadar 15 kilo aldım
Benim annemde de tansiyon yukselmis hamilelikte bi yerde okumustum hamilelikler annelerimizinkiyle benzer olurmus ama çok zorkamiyosa dusunme bak annem bas agrin olursa bol su ic o agri yapar tansihonla iliskili demisti canm haberin olsun 2 sisem var su sisesi onlari donsumlu olcup iciyorum gunde ortalama 3 ile 4 litre arasi sık iciyorum az bi susuz kalirsan agri yapabiliyormus dikkat ettim dogru canm korkma ben cok korktum ilk duydugumda da ikiz gebelik olcak azcik o kadar onlar icin deger

Bende cok dusunuyordum gereklimi gereksizmi diye arkadas sormus iyi oldu bende alayim bir tane zebramo diye bir uygulama var oralarda hediye gelip kullanilmayan urunler oluyor 2.lerini uygun fiyatla satiyorlar bilginiz olsun arkadaslar ben sut sagma mak.ordan aldim lansinoh 100 tl garantisi devam ediyordu.Bebwk telsizi icin ne dersiniz kizlar kullaniliyormu ona gore birde elktrinik o ksldi
Bebek telsizini çok kullananda var benim gibi hiç kullanmayan da bennimki iy diildi çok cızırdıyodu evin dubleksse kesin laZım olur görüntülülerde pahalı onlar güzel ama ben almıycam 2 bebek 7yaşında oğlan illa görürüm uyananı diyorum

Bundan sonra cok acilmaz fark gibime geliyor. Onlar buyudukce benim rahatsizliklarim artiyor. 2 gunden beri pelvis bolgemde cok kotu agri var. Cati agrisi diye tabir edilen. Netten baktim ikiz gebeliklerde rastlanan bir agriymis. Doguruyomuyum diye korkmustum. Sizde de oluyo mu ?
OLUyor canım uzun süre yatınca İnan popom bile ağrıyor çorabımı bile giyemiyorum bazen

Bebek telsizini çok kullananda var benim gibi hiç kullanmayan da bennimki iy diildi çok cızırdıyodu evin dubleksse kesin laZım olur görüntülülerde pahalı onlar güzel ama ben almıycam 2 bebek 7yaşında oğlan illa görürüm uyananı diyorum
goruntulu istemiyorum ama mutfaga oda disina ciktiginda islerimi yapsam yanima alip dublex degil ama kullanan anneler tavsiye eder belki marka modl bi tane var aklimdada

Seyretmem mi her şeyden beş tane aman Allahım diyorum sen nelere kadirsin:))Aslında evet çok yönlü de kullanılabilir sadece emzirmeyle sınırlı kalmaz ben en iyisi sipariş edeyim.Tesekkur ederim canım.
Nasıl bi model atarmisin fotosunu nerden siparis edeceğini bizede ikiz anneleri olmak kolay degil

yok cam gayet guzel cok kilo iyi degil ben 1.65 boyunda 60 linkilolardaydim tedavi surecinde 6 kilo aldim 66 ile basladim 95 ile bitiricem gibi geliyor tansiyon seker cikma ihtimali artiyor canm sekere dikkat ettim hep doktorum olcam sandi hep olcum yaptim ama cikmadi tansiyon da ayni sekilde sinirlarda kaliyor cikmiyor ama risk oluyor

Ilk hamileIlk hamilelIigimde 4. aydan sonra 25 kilo almıştım . Şimdi ekmeği az yiyorum bunda 50 almayayım diye :) kilo takintim olduğundan değil de burada okuduklarımdan yola cikiyorum

Olurmu canım son zamanlarda sen istemesende biranda öyle bir alıyorsunki.ilk 4 ay hiç almadım almaya bir başladım.bazı hamilelik grçirmişler anlatıyor şöyle yiyordum böyle yiyordum diye. Ben 2 taneyle o kadar iştahlı hiç birşey yemedim.sadece 2 aydır miğde yanmam olduğu için geceleri mecburiyetten ekmek arası peynir muz süt çok tükettim o çok aldırdı sanırım. Bebişlerine yarayacak şeyleri ye inan fazlası don zamanlarda çok canını acıtıyor. Ağrım olmasa hiç takmayacagım kiloyu ama son zamanlar bazen ağlıyorum ağrıdan.

4. Aydan sonra kilo durmuyor evet . Bu sefer ideal kilo neyse onu almak istiyorum . Ilkimde 25 kilo almama rağmen 3 kilo doğdu kızım . Ben kendime aldim daha çok

goruntulu istemiyorum ama mutfaga oda disina ciktiginda islerimi yapsam yanima alip dublex degil ama kullanan anneler tavsiye eder belki marka modl bi tane var aklimdada

Benimki weewell görüntüsüz oğlumda almıştım hala kullanıyorum ev iki katlı elim ayağım diyebilirim düşünen olursa tavsiyemdir..

Eklentiler

• Screenshot_20180318-213918.png
    Screenshot_20180318-213918.png
    144,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20180318-213931.png
    Screenshot_20180318-213931.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 74
Back