• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım baslicam artık,çok uyarmamak gerekiyormuş doğuma neden olduğu için,ben krem değil saf zeytinyağı kullanıcam bu arada,inşallah faydasını gorurum.
Ben krem aldım canm ne olur ne olmaz diye.zaten ucu acıyor sıksam süt gelecek gibi günlük ucunda krem rengi birşeyler kuruyor.sendede varmı süt falan

Ben daha 32.haftamdayim ama bir haftayı geckin sağ ayak bilegimde bir ağrı.üzerine basamiyorum doktorum fizik tedavi uzmanına görün dedi.Hastaneye gitmek :confused: orda sıra beklemek kabus zaten yürümekte zorlanıyorum.Aile hekimine sordum o da bebekler sinire baskı yaptığı için ağrı olur doğuma kadar sürebilir hatta doğumdan sonra da devam edebilir bikaç hafta dedi :KK61: Şükür ödem şişlik yok da beni de bilek ağrısı bitirdi.Bandaj sariyorum o biraz iyi geliyo :110:

Ben krem aldım canm ne olur ne olmaz diye.zaten ucu acıyor sıksam süt gelecek gibi günlük ucunda krem rengi birşeyler kuruyor.sendede varmı süt falan
Bende hiç acı hassasiyet falan yok canım.Dedigin gibi kuruyan şeyler de yok.Ama bir yerde okumuştum senin yaşadıkların çok normalmiş.Bildigin süt bile geliyormuş bu haftalarinda olanlarda.

Ben daha 32.haftamdayim ama bir haftayı geckin sağ ayak bilegimde bir ağrı.üzerine basamiyorum doktorum fizik tedavi uzmanına görün dedi.Hastaneye gitmek :confused: orda sıra beklemek kabus zaten yürümekte zorlanıyorum.Aile hekimine sordum o da bebekler sinire baskı yaptığı için ağrı olur doğuma kadar sürebilir hatta doğumdan sonra da devam edebilir bikaç hafta dedi :KK61: Şükür ödem şişlik yok da beni de bilek ağrısı bitirdi.Bandaj sariyorum o biraz iyi geliyo :110:
Benimde sol elimin bileği çok ağrıyor sanki kırık gibi yaklaşık bir aydır çekiyorum acaba böyle bir durumdan mi benimde çok acı çekiyorum ya.

Benimde sol elimin bileği çok ağrıyor sanki kırık gibi yaklaşık bir aydır çekiyorum acaba böyle bir durumdan mi benimde çok acı çekiyorum ya.
Sana da geçmiş olsun arkadaşım.Büyük ihtimal öyle gibi duruyo.Bebekler olunca vücut bizden bağımsız hareket ediyo.Az kaldı Allahın izni ile.

Çok mizmizlaniyomuşum gibi oluyo ana çatlakların kasintisini önce yaglarla hallediyordum ama artık yetmiyo galiba gobegime kadar ulaşınca çatlaklar artık aciyo sizliyo.yağ da fayda vermiyo.
Bulantılarım koku hassasiyeti aynen yola devam kusmalarim altıncı aya kadar devam etmişti.Şimdi üç dört gündür sabah cikarmalarim geri başladı.Bulantı hiç fırsat vermiyor zaten.Hayırlısı biraz mesakkatli bir gebelik yaşıyoruz dogumla birlikte mukafatini alicaz inşallah :dua:

Kızlar ağrıyla geldim. Yatış verildi hemşire hiç belli olmaz doğura bilirsin de diyor.dua edin ben doğuma hiç hazır degilim. Alttan eliyle muayene etti kanamam oldu.çok ağrılıydı.ben henüz doğurmak istemiyor. Keşke parol içseydimde gelmeseydim.biliyorum yavrularım 10 gün daha dayanırdı

Kızlar ağrıyla geldim. Yatış verildi hemşire hiç belli olmaz doğura bilirsin de diyor.dua edin ben doğuma hiç hazır degilim. Alttan eliyle muayene etti kanamam oldu.çok ağrılıydı.ben henüz doğurmak istemiyor. Keşke parol içseydimde gelmeseydim.biliyorum yavrularım 10 gün daha dayanırdı
Canım ya gayet iiydin birden bire ne oldu.çok şaşırdım. İnşallah beklerler gönlünden geçen gibi olur ama doğsalarda haftan ii gayet sağlıkla kucağına alacaksın merak etme. Ben de bugün öğlen muayeneye gidicem gün konuşucaz ve bende dra en geç haftaya vermesini istiycem 37 ye kadar beklemek istemiyorum çünkü insanlar tek bebeği 37 de doğuruyo kendimizide düşünmeliyiz. Bak çok güzel şeyler düşün onlara kavuşacaksın ne güzel

İçini ferah tut canım daha dururlar insallah bende yattım 33. Haftada bı gece şükür bişey olmadı haberdar et bizide

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile vaktini doldurup gelirler bilemezdinki evde de kalsan acaba gitsemiydim diycektin inşallah bi şey olmaz ferah tut gönlünü Rabbim yardımcınız olsun

Dur bakalım moral bozma hemen belki tedbir amaçlıdır yatisin,biraz daha idare edersin,haberdar et bizi,yaz mutlaka.

Back