- 9 Ocak 2017
- 287
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.781
Ben basladim bı kaç hafta önce hergun olmasa da aklıma geldikçe suruyorumKızlar birşey soracagım haftası bana yakın yada önde olanlar gögüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı ne zaman yada ne zaman düşünüyorsunuz.
Kaçıncı haftandasın canım.Ben basladim bı kaç hafta önce hergun olmasa da aklıma geldikçe suruyorum
38+4Kaçıncı haftandasın canım.
Maaşallah canım bu arada ben erken doğuma sebep oluyor uyarılınca diye geç başlayım demiştim.sana gün verdimi doktor
Bende hep ona hazırladım kendimi ama doktor daha cuma günü kontrol için çağırdı artik gün verir diye dusunuyorum hayirlisiyla İnşallah sizlerde ulasirsiniz bu haftalara sağ saglimO haftalara kadar beklendiğini bilmiyordum . En geç 37. Haftada alıyorlar sanıyordum. Masallahin var ne güzel . Maşallah Süphan Allah
Inşallah canım cümlemize nasip etsin sağlıcaklaTwinss6380 Geleceksin biliyorum sizlerin durumunu merakla takip ediyorum haftalariniz var baya . Sankim 37. Haftaları göreceksiniz . Allah gönlünüze göre versin. O haftalara ulaşmak bize de nasip olsun insallahhhhh F followingsf
34 35 gibi başladım galiba ama dediğim gibi hergun sürmesini. Cuma günü gidicem nasip olursa bakalım ne dicek doktor hafta içine artik gün verir diyorum amaMaaşallah canım bu arada ben erken doğuma sebep oluyor uyarılınca diye geç başlayım demiştim.sana gün verdimi doktor
Bende hep ona hazırladım kendimi ama doktor daha cuma günü kontrol için çağırdı artik gün verir diye dusunuyorum hayirlisiyla İnşallah sizlerde ulasirsiniz bu haftalara sağ saglim
Senin tüp bebekmi canım benim 4 gün geriden hesaplıyor.sata göre değil tüp bebek olduğu içinBende hep ona hazırladım kendimi ama doktor daha cuma günü kontrol için çağırdı artik gün verir diye dusunuyorum hayirlisiyla İnşallah sizlerde ulasirsiniz bu haftalara sağ saglim
Inşallah canım cümlemize nasip etsin sağlıcakla
Zorlanıyormusun canım.34 35 gibi başladım galiba ama dediğim gibi hergun sürmesini. Cuma günü gidicem nasip olursa bakalım ne dicek doktor hafta içine artik gün verir diyorum ama
Korkular heycanlar dolu dizgin oluyo. Dua etmeye devam et içini ferah tutAminnnn daha yolun coook başındayım korkularim tereddütlerim var ister istemez . Dua ediyorum hep . Sağolun inşallah
Son bı haftadır ayakta durmakta zorlanır oldum ama hamd olsun sonunda sağlıkla hayırlısıyla kucagimiza alalım da zorluklar olur gecerZorlanıyormusun canım.
Yok canım tup Bebek değil son ay klomen kullanmıştım onun etkisi mı bilmiyorumSenin tüp bebekmi canım benim 4 gün geriden hesaplıyor.sata göre değil tüp bebek olduğu için
Dinelenmenin kesinlikle faydası var diye dusunuyorum 27. Haftada erken doğum riskim oldu ondan sonra çok dikkat ettimF followingsf merak ettim var mı bu işin bir sırrı :) yeme içme veya dinlenme vss
Canım baslicam artık,çok uyarmamak gerekiyormuş doğuma neden olduğu için,ben krem değil saf zeytinyağı kullanıcam bu arada,inşallah faydasını gorurum.Kızlar birşey soracagım haftası bana yakın yada önde olanlar gögüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı ne zaman yada ne zaman düşünüyorsunuz.
İnşallah canım görürüz hep birlikte.Allah boşa cikarmasin emeklerimizi.Twinss6380 Geleceksin biliyorum sizlerin durumunu merakla takip ediyorum haftalariniz var baya . Sankim 37. Haftaları göreceksiniz . Allah gönlünüze göre versin. O haftalara ulaşmak bize de nasip olsun insallahhhhh F followingsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?