2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

O haftalara kadar beklendiğini bilmiyordum . En geç 37. Haftada alıyorlar sanıyordum. Masallahin var ne güzel . Maşallah Süphan Allah
Bende hep ona hazırladım kendimi ama doktor daha cuma günü kontrol için çağırdı artik gün verir diye dusunuyorum hayirlisiyla İnşallah sizlerde ulasirsiniz bu haftalara sağ saglim

Bende hep ona hazırladım kendimi ama doktor daha cuma günü kontrol için çağırdı artik gün verir diye dusunuyorum hayirlisiyla İnşallah sizlerde ulasirsiniz bu haftalara sağ saglim

Aminnnn daha yolun coook başındayım korkularim tereddütlerim var ister istemez . Dua ediyorum hep . Sağolun inşallah

Senin tüp bebekmi canım benim 4 gün geriden hesaplıyor.sata göre değil tüp bebek olduğu için

Kızlar birşey soracagım haftası bana yakın yada önde olanlar gögüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı ne zaman yada ne zaman düşünüyorsunuz.
Canım baslicam artık,çok uyarmamak gerekiyormuş doğuma neden olduğu için,ben krem değil saf zeytinyağı kullanıcam bu arada,inşallah faydasını gorurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…