2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar bende bugun ilk defa boyle bir odem gormemistim vucudumda cok vat aysklarimi simdi 2 yastik ile kocaman kaldrdim sabaha kadzr durcsk cok sis neler yapiyorsuuz gecmesi icin var mi bir cozumu

Kizlar bende bugun ilk defa boyle bir odem gormemistim vucudumda cok vat aysklarimi simdi 2 yastik ile kocaman kaldrdim sabaha kadzr durcsk cok sis neler yapiyorsuuz gecmesi icin var mi bir cozumu
Yok canım brn hiç birşey bulamadım 30 haftadan sonra bir şişti bir daha inmek bilmedi.tuzlu yemeyeceksin daha fazla şişmemesi için.3 numara büyük ayakkabı aldım o denli şişim artık

Yok canım bende ozamana dayanırmıyım bilmiyorum artık.gönül istiyor ama ağrılar izin verirmi bilmiyorum.

allah korusun kötü bir şey çıkmaz allahın izniyle. ense ölçümleri ve burun kemiği nasıldı?
Kan testi yapilsada dogru sonuc vermez ikiz oldugu icin demisti doktorum. Ölçümleri de iyi cikmisti. İki tane perinatoloji uzmanina gidiyorum. İkiside bi sorun yok demisti. Hatta biri 1500/1 ihtimal demisti.

Kan testi yapilsada dogru sonuc vermez ikiz oldugu icin demisti doktorum. Ölçümleri de iyi cikmisti. İki tane perinatoloji uzmanina gidiyorum. İkiside bi sorun yok demisti. Hatta biri 1500/1 ihtimal demisti.

evet kan testi bizde sonuç vermiyor. ultrason ölçümü önemli. doktorlar sorun yok demişse yoktur, hiç aklınızı bulandırmayın. ben fazla pinrikli olduğumdan emin olmak için yurtdışı testi yaptırmıştım ve bekleme süreci gerçekten çok zordu. kaldı ki anladığım kadarıyla allah korusun test pozitif de olsa gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsunuz o yüzden hiç üzülmeyin allahın izniyle sorun yoktur.

Onlara kiymak aklimin ucundan gecmez. Ve dediginiz gibi bu sefer daha cok strese giricem. Baska bulgu yok o biraz rahatlatiyo icimi. İlerleyen haftalarda silinir diyo herkes. Doktorumda oyle dedi. Sabredip beklicem. Uzulmemeye calisiyorum etkilenmesinler diye.

Benim haftalarda olan kızlarrrr son birkaç gündür benim karnım hep sert ama ağrım falan yok bu normal mi sizinde böyle mi?Yarın kontrolum var ama dayanamadım size sorayım dedim.

Benim haftalarda olan kızlarrrr son birkaç gündür benim karnım hep sert ama ağrım falan yok bu normal mi sizinde böyle mi?Yarın kontrolum var ama dayanamadım size sorayım dedim.
Canım sertliğin uzun sürmüyorsa sıkıntı yapma.bugün benimde kontrolüm vardı aşağı top gibi oldu dünden berigeçmiyor ağrı orda ama doktor önemsemedi bile ağrım olmasına ragmen. Artık aşağıya baskı yapıyorlar deyip geçti ama benim canım çok yanıyor öksürünce hapşurunca

Ben artık ne hissediyorum onu bile bilmeyecek duruma geldim vallahi.Nasil geçti canım kontrolün her şey yolunda mı?Nasılmış boyları kiloları,haftalariyla uyumlulardir inşallah.

Maşallah sende Twinss6380 de iyi dayanıyorsunuz helal olsun ben çat diye çatlıycam keşke sizin haftaları görebilsem şükür diycem kilo almadım şişliğim YÖK protein ağırlıklı yiyorum çok faydasını gördüm yuh diyeceksiniz ama kahvaltıda 3 yumurta yiyorum S sedoshhh123

Görürsün tabiki neden gormeyesin.Karnindaki bir hareketi her şeyi unutturuyor inan.Bir de allah öyle bir sabır veriyor ki dayanamam dediklerine inanılmaz bir şekilde dayaniyorsun.Ama su da bir gerçek çok zorlaşıyor haftalar geçtikçe,her şeyden nem kapar hale geliyorsun acaba doğum işareti mi acaba kötü bir şey mi diye diye helak oluyorsun:) Bende her gün yumurta yiyorum da abartmadan:)Yarasın şifa olsun kuzucuklarina.

Doğru diyosun hafta ilerledikçe zor ,3yumurta çok farkındayım :)) saolasın

Ben artık ne hissediyorum onu bile bilmeyecek duruma geldim vallahi.Nasil geçti canım kontrolün her şey yolunda mı?Nasılmış boyları kiloları,haftalariyla uyumlulardir inşallah.
Haftasıyla uyumlular canım.biri 2350-2400 gözüküyor boylarını söylemiyor.asistan giriyor oda fazla ilgili değil.doktorda yok ortada kaç haftadır.şu haftalar bi geçseydi.

Kızlar 17+1 de gittim doktora yani dün ama bebekler büyük görünüyorlar hemde baya büyük görünüyorlar bizmi günü yanlış hesapladık acaba

Eklentiler

• 29214503_10156323772509114_6471404624212393984_n.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 129
Inşallah görürsün canım senin haftalarında bende görürmüyüm ozamanları diyordum ama şükür sende geleceksin inşallah daha da ilerisini gör inşallah. Ben çok düzenli beslenemedim. Dikkat ettiğim şeyler vardı tabiki. Mecburen katlanıyoruz ağrılara anne olmak için acılardan geçmek gerekiyor demekki heleki ikiz annesi olacaksak inşallah

Kızlar 17+1 de gittim doktora yani dün ama bebekler büyük görünüyorlar hemde baya büyük görünüyorlar bizmi günü yanlış hesapladık acaba
Aman aman bir büyüklük yok çok normal bazen bizimde bir bakıyoruz iki hafta önden gidiyor bazen bakıyoruz haftasıyla uyumlu.

Kızlar birşey soracagım haftası bana yakın yada önde olanlar gögüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı ne zaman yada ne zaman düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…