- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
- #6.661
Kızlar biberonları yıkadım.5 dk kaynattım sadece kaynatmak yeterlimi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yeterlidir.Hastaneye götürecek misin mama ve biberon?Kızlar biberonları yıkadım.5 dk kaynattım sadece kaynatmak yeterlimi.
Merhaba.Bana i mom adında OMEGA 3 içeren ilacı verdi hala kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar benim doktorum balık yağı verdi bu hafta kullanan faydasını gören varmı
Evet çok hareketliler ve çok asagidalar.Alistim artık korkmuyorum.Hareketleri o kadar aşağıdaki yatarken bile sanki çıkacaklar gibi hissediyorum iksiide birbirini ittirip duruyolar sizinde böylemi hareketliler ama bu beni rahatlatmak yerine korkutuyo
Bende az önce okudum öyle yazıyo 5 dj kaynatın diyo erimez dimi ben Philips avent ilkini aldım plastik olandan sizler cam dan mi aldiniz bide mama da göturmek gerekiyo mu çantada koysakmiKızlar biberonları yıkadım.5 dk kaynattım sadece kaynatmak yeterlimi.
Mama henüz almadım gerekli olursa alırım diye.biberon ve emzikleri koydum canımBence yeterlidir.Hastaneye götürecek misin mama ve biberon?
Süt sağma makinasınınki plastik kaynattım erimedi canım. 1 tane cam aldım plastiği tutmazsa diye.Benimkide avent ve dr browns plastik aldımBende az önce okudum öyle yazıyo 5 dj kaynatın diyo erimez dimi ben Philips avent ilkini aldım plastik olandan sizler cam dan mi aldiniz bide mama da göturmek gerekiyo mu çantada koysakmi
İnş cnm bende ole yapmaya calisiyorumAh o yorgunluk sormayın bende de çok. Yükümüz ağır canım fazla ayakta kalmamaya özen gösterirsen rahatlıyorsun bende de çok sık oluyordu uzanarak azalttım baya. Olabildiğince dinlen çok yorulcaz kucağmza alınca allahn izniyle
Hb tşk ederim amin cumlemiz insHosgeldiniz aramıza . Mümkün olduğunca yavas hareket edin uzun süre ayakta iş yapmayın uzanın dinlenin sağlıkla gelsinler inşallah
Uyumuyorum ki horlayayimKızlar 2 aydır horluyormuşum.gebelikte sizdede horlama çıktımı
Canım allah sabır cersin çabucak kavuş inşallah.çok şükür ki iiler sende iisin,kilo alımlarında ve solunumda sıkıntı yoksa çıkarlar tez zamanda inşallah. Bişey dediler mi şu hün veya bugün diyeBugün kızlarım doğalı 1 hafta oldu günler süt sağarak geçiyor. Ruh halim dalgalı beklemek çok zor. Kanguru bakım yapıyoruz yani kucağıma almama izin veriyorlar yarımşar saat kucaklıyorum canlarımı Allah kuvez yolu bekleyenlere sağsalim kavuşmayı nasip etsin
Tombuldut hastane çantana biberon ve mama koymuş muydun canım?
canm bu dogum kasilmalari diye bisey varmis sertlesme kaŕinda sivrilme bu kasılmaymis internetten okudum ben daha 32 ye yeni girdim erkenmi sizede olurmuydu yeni fogum yapan anneler ve benim haftzmdaki arkadaslar bu hafta çok oldu ben biraz tedorginim lutfen cevaplarmisinizemzık mama bıberon hepsını koymustum. iyikide koymusum.bence sende koy canım.
Kızlar 2 aydır horluyormuşum.gebelikte sizdede horlama çıktımı