• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

şükür bu günlere kadar gelmişsiniz rabbim sağlıkla kurtulmayı evlatlarına kavuşmayı nasip etisin inş. bizlerde sağlıkla bu günleri görürüz ins.
Ayy evet 30 lu haftalar banada o kadar uzak geliyor kiSanki zaman hiç geçmiyor, hayırlısıyla sağlıkla bizde o zamanları görüp,bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah

phuket79 phuket79 slm nasılsın?şeker yüklemesi yaptırdın mııı?
Çok ağırlaştım ben ya doktora zor attım kendimi doğurucam diye tut diyo ,ben şeker yüklemesi yaptırmadım hatta hiçbir tahlil yaptırmadım örnek olmayım sana ama valla kafam daha rahat şeker aletim var ölçtüm bir iki kez normal drda hiç zorlamadı illa yapalım diye kilo almadın sende yoktur şeker falan puf diye şişiyosun şeker olunca

Çok ağırlaştım ben ya doktora zor attım kendimi doğurucam diye tut diyo ,ben şeker yüklemesi yaptırmadım hatta hiçbir tahlil yaptırmadım örnek olmayım sana ama valla kafam daha rahat şeker aletim var ölçtüm bir iki kez normal drda hiç zorlamadı illa yapalım diye kilo almadın sende yoktur şeker falan puf diye şişiyosun şeker olunca
Bende gebelik şekeri çıktı kilom gayet normaldi doşardan bakınca anlaşılmıyo öle o şeker aşeti ölçümüde çok sağlıklı bilgi vermez bence sıkı diyete girdim gebelik şekeri çok önemli bence bir kez daha düşün

Kızlaaarrrr
Ben de doğurdum :emir_bebek::emir_bebek: bugün rutin kontrolüm vardı kontrolde açılmam olduğundan acil sezeryan doğuma alındım,
1900 ve 2090 gram doğdu kuzularım küvezdeler şimdi inş tez zamanda yanıma alabilirim :dua:
Ayyy size de maşallah, Doğum haberleri geldikçe bende Doğum yaklaşma heyecanına kapılıyorum, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah

Benimki yapalım diyor ayın 24 üne randevu verdi.50 lik yaparız dedi.ilkinde de yaptırmıştım bir sorun çıkmamıştı.bende hiç kg almadım ama ne bileyim prosedür işte bende her ay tahlil yaptırıyorum açlık iyi de tokluk bakmadım hiç sanırım ben yaptıracağım..sen niye ağırlaştın karnın mı çok şiş?

Ayy evet 30 lu haftalar banada o kadar uzak geliyor kiSanki zaman hiç geçmiyor, hayırlısıyla sağlıkla bizde o zamanları görüp,bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Aynı şeyi bende hissediyorum . Sanki o günler gelmeyecek gibi :) inşallah hepimiz alırız sagsalim

Çok esprilisin güldürdün beni akşam akşam ,ya daha yeni doğurdun gibi 1 ay olmuş keyfinin yerinde olması çok güzel ben oğlanda bu zamanlar lohusa şapşallığı yaşıyodum maşallah sanada bebeklerinede

aslında keyıflı olmak zorundayım yoksa deliririm direk lohusa depresyonuna gırerım:) eşim surıyede görevde hamılelıgımı tek gecırdım herseyı tek basıma yasadım tekmelerıni asermelerımı nazımı kahrımı hep tek yasadım. dogurdum doguma gelemedı esım. cocuklar 1 aylık oldu hala ne gelen var ne gıden... anlayacagın ben işi deliliğe vurdum:) keyfımın altında böyle hüzünlü bi tablo var. ama cok sukur bebeklerım saglıkla dogdu kuvoze gırmeden evıme geldım. sizlerede ufak bi tavsıyem uzulmeyın korkmayın eşiniz yanınızdaysa bebeklerınız saglıklıysa gerisi boş. bom boş...

Aynen banada öyle temmuz ağustos çok uzak geliyo o günleri görebilecekmiyim diyorum inşallah saglıkla hepimiz bebişlerimize kavuştugumuz günleri göruruz

Beni

Doktorum vajinal 4 boyutlu utrasonla 13 hafta %99.9 kız ikisi de dedi değişirmi diye korkudan alışveriş yapamadık 20 yi bekliyecem bu gidişle alışverişe ama şimdi den çok agirlastim
Bende alısveriş yapmaya korkuyorum hem cisiyetler tam belli olmadı die hemde içimde hala bi korku var çokmu erken diyorum 6. 7. Ayı görup öylemi başlasam diyorum ama ozamanda çok ağirlaşcaz doğrü söylüyosun

Günaydın kızlar,bugün baya bel ağrım var her an tuvaletim var gibi dakka başı gidip geliyorum damla damla ama o bile beni dehşet rahatsız ediyo. Kasıklarımdada ağrı var ama en kötüsü artık oturamıyorum yatarak ancak idare edebiliyorum ne olacak böle inşallah bu bir haftayı daha atlatırım 35 bile yeter diyorum artık 37 yi geçtim 36 da bile gözüm yok

Günaydın kızlar,bugün baya bel ağrım var her an tuvaletim var gibi dakka başı gidip geliyorum damla damla ama o bile beni dehşet rahatsız ediyo. Kasıklarımdada ağrı var ama en kötüsü artık oturamıyorum yatarak ancak idare edebiliyorum ne olacak böle inşallah bu bir haftayı daha atlatırım 35 bile yeter diyorum artık 37 yi geçtim 36 da bile gözüm yok
Canım inşallah biraz daha iyi olursun.brnimde hünüm günümü tutmuyor ağrıdan oturup ağlıyorum.bir gün sonra daha iyi geçiyor.bir iyi bir kötü atlatacagız. Rabbim inşallah kuveze girmeyecek sağlıklı zaman ne zamansa ozaman doğuralım.artık dayanılmaz oluyor biliyorum ancak bunu dileyebiliyorum.
Dün akşamdan beri bir kaşıntı aldı beni deliriyorum.gece kaşınmaktan 2-3 saat duyuyamadım.bakalım birazdan acile gidecegim. Çok şey denedim bulamadım çaresini.

Bende bel ağrısıyla uyandım bugün,uyuduğum ne ki zaten,bir o tarafa bir bu tarafa derken sabahı ediyoruz işte.Bebekler kasiklarimda benim bir de resmen elini kolunu hissediyorum orda Allah hayretsin sonumuzu.

Bende bel ağrısıyla uyandım bugün,uyuduğum ne ki zaten,bir o tarafa bir bu tarafa derken sabahı ediyoruz işte.Bebekler kasiklarimda benim bir de resmen elini kolunu hissediyorum orda Allah hayretsin sonumuzu.
Aynen benimkilerinde ikisinin kafaları aşağıda resmen kasıklarımda geziyolar bazenıktııkacak kadar yakın hissediyorum acaip bi duygu. Birazda zaman yaklaştıkça korku sarıyor açıkçası eşim dört gün yurtdışına gitmek zorunda bugün gidip çarşamba akşam gelecek. Aramız bozuldu gitme dedim ama onun da işi bu ikna edemedim mecburım diyor. bu da beni çok strese soktu açıkçası inşallah o gelemden bişey olmaz

Aynen benimkilerinde ikisinin kafaları aşağıda resmen kasıklarımda geziyolar bazenıktııkacak kadar yakın hissediyorum acaip bi duygu. Birazda zaman yaklaştıkça korku sarıyor açıkçası eşim dört gün yurtdışına gitmek zorunda bugün gidip çarşamba akşam gelecek. Aramız bozuldu gitme dedim ama onun da işi bu ikna edemedim mecburım diyor. bu da beni çok strese soktu açıkçası inşallah o gelemden bişey olmaz
Gönlunu yüreğini ferah tut,o seni yalnız bırakmak ister mi su aşamada demekki mecbur kaldı,benimde minikler kafa kafaya vermiş ikiside baş aşağı başından beri,bugün hareketleri çok net hissediyorum ilk defa,dayanıcaz bu kadar dayandık gunumuze kadar dayanıcaz inşallah:anneadayı:

inşallah vaktinde gelir ikiz annesi olmak güzel ama taşıması da biraz zorluyor bizleri bugunleri gösteren Rabbim e şükürler olsun

Sayfam sabaha kadar 15 kere gidiyorum dur herhalde lavaboya bi o yana bi bu yana sabahi ediyorum vaktinde gelselerde kuveze girmeden sağlıkla yuvalarimiza gotursek

Mucizelerin anneleri ve adayları bende 15 haftalık çift kese ikizlerimi bekliyorum. Allahım bu zorlu ama muhteşem yolda hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Daha 15 haftalık olmamıza rağmen karnım şiş ve çok gergin normalmi. Kıpırtı da hissediyorum artık ama ayırt edemiyorum siz edebiliyormusunuz sanki biri hareket ediyor gibi gerçi daha çok küçükler ondan dır diye teselli ediyorum kendmi. Kaç haftada ortalama doğumlar gerçekleşiyor acaba 40 hafta tamamlayan yok sanırım. Gece uykusuzluğu bende başladı erken mi ama bi o taraf bi bu taraf sabahlar olmuyor

Mucizelerin anneleri ve adayları bende 15 haftalık çift kese ikizlerimi bekliyorum. Allahım bu zorlu ama muhteşem yolda hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Daha 15 haftalık olmamıza rağmen karnım şiş ve çok gergin normalmi. Kıpırtı da hissediyorum artık ama ayırt edemiyorum siz edebiliyormusunuz sanki biri hareket ediyor gibi gerçi daha çok küçükler ondan dır diye teselli ediyorum kendmi. Kaç haftada ortalama doğumlar gerçekleşiyor acaba 40 hafta tamamlayan yok sanırım. Gece uykusuzluğu bende başladı erken mi ama bi o taraf bi bu taraf sabahlar olmuyor
Merhaba oncelikle hayırlı olsun:KK200: hissediyor olabilirsin böyle kelebek kanatları cirparmis gibi karın gerginliği bende de oluyor Dr sertleşme olması kasılma demektir demişti proluton iğne yaptırıyor haftada 1 kere sertleşme olduğunda Dr danış bu durumu geceleri uyku yok gayet normal inşallah rabbim sağlığıyla hayırlısıyla yavrularimizi bize kavusturur

Back