- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi marbling817
Kızlar klomen kullandım bu ay ve adet olmamı bekliyorum 4 günüm var adet olmama suan 2 gündür sağ tarafımda hafif hafif agrı ama cok yok ve bel ağrım var gögüslerim de şiş sizce hamilemiyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar erken belirti olmaz. Tabi inşallah hamilesinizdir.Kızlar klomen kullandım bu ay ve adet olmamı bekliyorum 4 günüm var adet olmama suan 2 gündür sağ tarafımda hafif hafif agrı ama cok yok ve bel ağrım var gögüslerim de şiş sizce hamilemiyim.
kızlar napıyosunuz nasıl gıdıyo
merhaba arkadaşlar detaylı ultrasonuda atlattım her ne kadar yapan doktora sinir olsamda çok şükür bebislerim iyiydi renkli göstermedi kızlarımı gıcık kadın bide vermiş sadece organ resmi damar resmi insan bi bebeğin yüzünü gösterir onun resmini verir
4 gün sonra kan testi ver canim.. böyle belirti arayip kendini yipratma.. herkesde farkli oluyo cünkü.. az kalmis insallah hayirli sonuclar alirsin insallah..Kızlar klomen kullandım bu ay ve adet olmamı bekliyorum 4 günüm var adet olmama suan 2 gündür sağ tarafımda hafif hafif agrı ama cok yok ve bel ağrım var gögüslerim de şiş sizce hamilemiyim.
doktorum yönlendirdi canım ya ben başka birinden ilk gebelikte memnun kalmıştım bilsem ona giderdim yine neyse tesellim kızlarım iyiymiş hafta ici kendi doktoruma gitcem orda renkli acıyo Dr.um ama uygun pozisyonda değilse bebek ordada göremiyorum :)Ay napalim canikom.. yuvarlanip duruyoz bu göbek bayagi cikti... ne edicez
Aaaaa .. yapma canim ya.. tüh .. ne kadar gicik birine denk gelmissin.. insan parasinlada rezil oluyo yani... bu kadar hashas bi konuda nicin titizlik göstermez bu doktorlar bilmem... önceden arastirmismiydin? Napcancanim olan olmus.. aman yeterki iyi olsun bebislerin... kendi doktorun belki renkli ultrasonla bakarsa resim verir..üzülme sen kiyamam..
doktorum yönlendirdi canım ya ben başka birinden ilk gebelikte memnun kalmıştım bilsem ona giderdim yine neyse tesellim kızlarım iyiymiş hafta ici kendi doktoruma gitcem orda renkli acıyo Dr.um ama uygun pozisyonda değilse bebek ordada göremiyorum :)
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. İki embriyo konuldu. Şuan bende ikiz bebek bekleyenlerdenim. Çarşamba günü Dr. kalp atışlarına bakacak. İnşallah, herşey sorunsuz gider.
ufaktan tulum zıbın almaya basladım ama cok degıl :) valla nerden baslayacagımı bilemıyorum kı ya :) sen basladın mı neler aldınTombuldut alisverise basladin mi..
canım konuştum ben zaten ilkini sezeryan istedim bunuda epidural sezeryan istiyorum bakalım son haftalarda daha net konuşuruz dedi doktorum sadece küvez olan hastane olmalı dediAman iyi olsun kizcelerimiz..
hic dogum hakkinda komustunuz mu doktorunla canim? Sezeryani sart mi kosuyolar ikizlerde
Teşekkür ederim canım, inşallah Allahım hepimizi çocuklarımıza kavuştursun.Hayirli olsun canim.. hosgeldin aramiza...
Insallah saglikli haberler alirsin 2 tane pitpiti duyarsin.. :) bizede haber et olur mu,,
Yok canikom ben baslamadim henüz öyle alisverise.. 2. yavrumunda cinsiyeti belli olsa fena olmaz hani ben daha bekliyore...ufaktan tulum zıbın almaya basladım ama cok degıl :) valla nerden baslayacagımı bilemıyorum kı ya :) sen basladın mı neler aldın
canım konuştum ben zaten ilkini sezeryan istedim bunuda epidural sezeryan istiyorum bakalım son haftalarda daha net konuşuruz dedi doktorum sadece küvez olan hastane olmalı dedi
Aynen tabi erken dogum olucaz buyuk ihtimalcanım dogumlarımız aynı gun galiba:)
Kızlar ben bugün ikiz arabası baktım Yanyana olan hantal ve ağır, arkalı önlü olanda çok uzun ve çocuklar çok sıkış tepiş olacak onuda beğenmedim. En çok baston ikizleri beğendim hem hafif hem kolay kullanımlı 6aydan sonra kullanılıyormuş zaten benimkiler ocakta doğarlarsa haziranda 5-6aylık oluyorlar onun öncesinde de bebek arabasıyla biyere çıkmam diye düşünüyorum zaten heryere arabayla giden biriyim, anlayacağınız bebek arabası almayıp 5aylıkkken bastonlardan almayı düşündüm. Şimdi sadece araba için puset almayı düşünüyorum
inşallah kalabıldıklerı kadar kalırlar içimizde cinsiyetleri ney tek yumurta ıkızımı:)Aynen tabi erken dogum olucaz buyuk ihtimal
bende cok kararsızım cok pahalı bırsey almayı dusunmuyorum ama tek basıma da kullanmak ıstıyorum. yan yana olanlar kaldırımlara asansore magzaya vs sıgmama durumu cok oluyormus oyuzden arkalıonlu alıcam sanırım :/Kızlar ben bugün ikiz arabası baktım Yanyana olan hantal ve ağır, arkalı önlü olanda çok uzun ve çocuklar çok sıkış tepiş olacak onuda beğenmedim. En çok baston ikizleri beğendim hem hafif hem kolay kullanımlı 6aydan sonra kullanılıyormuş zaten benimkiler ocakta doğarlarsa haziranda 5-6aylık oluyorlar onun öncesinde de bebek arabasıyla biyere çıkmam diye düşünüyorum zaten heryere arabayla giden biriyim, anlayacağınız bebek arabası almayıp 5aylıkkken bastonlardan almayı düşündüm. Şimdi sadece araba için puset almayı düşünüyorum
evet yukumuz agır bazıları anlamıyor daha bes aylıkken ne bu agırlasmalar dıyolar ama onların tasıdıgı bır candan bende ıkı tane var beyınlerı basmıyo sankı ben belımın agrımasından cok mutluyumusum gıbı. ayrıca bende mavı alıyorum ama sarı yeşil beyaz gri de alıyorum ortak renk:)Yok canikom ben baslamadim henüz öyle alisverise.. 2. yavrumunda cinsiyeti belli olsa fena olmaz hani ben daha bekliyore...
Ama hep okudum... gittikce zorlasiyo diye.. insallah öyle olmazda bizlerde.. cok ayakta duruncada belime sanki bicak saplaniyo..