• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Çok sevindim canım rabbim hayırlı evlat etsin yavrularını.
Ay benimde 3 gündür bacak ve kollarımda başladı kaşıntı çok feci hatta neredeyse yara olacak.

Amin darısı başına inşallah, benim hamileliğimin en kötü yanı bu kaşıntılar oldu, inşallah sizlerde aynı durum olmaz.

Bende hayatıma patates haşlaması olarak devam ediyorum. :KK70: Okadar açım ki sürekli birşey yemek istiyorum ama miğdemde kaldırmıyor hep haşlanmış patates yiyorum ara öğünlerde anne olmak kolay değil nidalarıyla :KK70: İnşallah sağlıkla doğar bebişler ^^
Bende öyleydim geçen ay ama çok şükür büyük ölçüde geçti herşeyi yiyorum diyemem ama en azından sadece patates yemiyorum artık. Inşallah seninde geçecek.

Masallah dogum yapanlar. Yeni hamiş olanlar. Allah yardımcımız olsun. Bu kaşıntı bende çektim göbekte ama sanırım çatlat kasıntısı benimki. Her yolu denedim. Yanık kremini. alerji kremini badem yagını soguk su kesti sonunda. Şükür kurtuldum. Gecelerim kabus gibiydi.

Bende öyleydim geçen ay ama çok şükür büyük ölçüde geçti herşeyi yiyorum diyemem ama en azından sadece patates yemiyorum artık. Inşallah seninde geçecek.
Bende cok bulantı yaşadım. Ama hepte yedim. Zorladım kendimi. Yedim cıkardım gene yedim gene cıkardım aylarca. İkizlerde cok düşük kilo alımı düşüge sebep olur diye cok zorladım kendimi. En azından cerez meyve tüketin bol bol.

Hic oyle dusunmeyin belli bir sure sonr kendileri istiyor ayni giyinmeyi.ona kedili giydirdin banada giydir,ona arabali giydurdin banada .secerken bile ayni rengi seciyorlar..ilk dogduklarinda kuvozde kaldilar hemsireleri farkliydi ve uzaklardi jarismasinlar diye.33 haftalik dogdular kilodan girdiler cunku cok zayiflardi

@mrckrc Teşekkür ederim. 10 gün rapor verdi dr. Yatıyorum insallah birşey olmaz.
@fadiming Teşekkür ederim. Çok uzun sürdümü
Hayallerim_pitircigim Hayallerim_pitircigim Teşekkürler. Ben gunde iki kere jel kullanıyordum. Ama oldu yinede. Dün pregestan igne verdi. Inşallah iyi olurlar.
inşallah canım düzelir sen acille kalma canım doktoruna git belki progestan iğneyi devam eder.
bende ikizlere hamileyim canım ilk başlarda bende de hafif ama pembe lekeler gözüktü doktorum bana 15 gün kullandım progestan iğneyi bu tüp bebek olsada olmasada lekelenmelerde veriliyormuş benim doktorum lekelenme olan özellikle ikiz gebelikte bu iğneyi kullandırıyormuş. zaten riskli hamilelik çogul gebelikler herşeyiyle zor bir o kadar da güzel ben çok istiyordum ikizlerim olmasını Rabbim verdi benim dedem ikizmiş halamın çocukları ikiz benimde ikizlerim olacak
Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın Sağlıkla kucağımıza almayı Onları hakkıyla yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar birde çalışan annelere sorum var. Doğum raporunu nezaman kaçıncı haftada aldınız? Doğumdan 10 hafta öncesine kadar çıkılıyor diye biliyorum ama 40 haftadan mı hesaplanıyor?

Merhaba arkadaşlar bi kaç gün karnımda toplanmalar oluyordu. Bi gece sıklığı çok şiddetli olmasa da artınca korkup acilden giriş yaptım. Nst de az da olsa sancı çıktı. Doktor haftan ileri olsaydın eve gönderirdim bu sancılara müdahale etmezdim ama haftan daha erken dedi. Üç gündür hastanedeyim serum ve ilaç tedavisine başlandı. Şu an sancım çıkmıyor nst de çok şükür. Ama serviks uzunluğunu takip ediyor ne zaman çıkarım bilmiyorum. Daha çok erken, benim bulunduğum şehirde yenidoğan yoğun bakımı yok korkular korkular... serviks uzunluğunu ölçüp taburcu edebilirim evde istirahatte olup ilaçlarına devam edersin dedi. İlaçlarla ileri haftaları gören arkadaşlar olmuş çok şükür. İnşallah rabbim vakitlice gelmelerini nasip eder. İkiz gebelik gerçekten çok bi süreçmiş..dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Back