• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

prego.png Kızlar aranızda bu model ikiz bebek arabası alan yada daha önce kullanan birinden yorumlarını duyan oldu mu Prego marka, ben bu model istiyorum ama fiyatı biraz yüksek acaba kullanışlı mıdır?

cennet35 cennet35 canim hayirli dogumlarin olsun canim... bizlerede noooolursun dua et.. saglikla ilerlesin haftalarimiz en az 36+‘lari görelim insaAllah... saglikla kavus mis kokulularina...

X Xspring bugün dogum olucakti canim.. naptin? Ne durumdasin? Haber et bizede merak ettim
Senide...
inşallah canım dua edicem sizede

@erva_erva canimmmm.. sanada cok gecmis olsun.. perinatologa mu görünmüstün yoksa kendi doktorun mu bi sknti oldgunu söyledi? 400gr fark cok muymus? %20‘i gecmemesinin sart oldugunu ve dikkat edilmesini diye biliyorum...

:KK58:

aayyy cok heycanlııı :KK53: bende bebiklerimii istiyom yeaaa bende bendeee :KK53::KK53::KK53:
darısı saglıklı sıhatlı basımıza olsun ınsallah. dün itibariyle bizde doktorumuzun koydugu ılk hafta hedefını bıtırdık. sıra 37. haftayı görmekte inşallahhhj
inşallah sizde 37 haftaya sağlıkla gelip doğuma girersiniz canım

Back