- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #4.261
PembeHelvam canımm nasılsın ne zamandır sesin çıkmıyor merak ettim seni
takipteyim :)
Yatisa devam canim.. cok sükür..
sen nasil oldun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PembeHelvam canımm nasılsın ne zamandır sesin çıkmıyor merak ettim seni
@nymph26
Canım bugün kontrolüm vardı 30 mm olmuş. Stent kesinleşti benim. Sen ne yaptin
Cok gecmis olsun canim... Allah beterinden sakinsin... insaAllah güzel olur.. Allah yardimcin olsun..
inşallah canım dua edicem sizede
jeliboni arkadasimiz aldi canim...Eki Görüntüle 2096151 Kızlar aranızda bu model ikiz bebek arabası alan yada daha önce kullanan birinden yorumlarını duyan oldu mu Prego marka, ben bu model istiyorum ama fiyatı biraz yüksek acaba kullanışlı mıdır?
Inş cnm benm. Sen nasıl oldun? Kızlar nasil
PembeHelvam bende daha iyiyim canım evde yatıyorum biraz risk oluştuğu için 33.haftamdayım artık gün sayıyorum
inşallah sizde 37 haftaya sağlıkla gelip doğuma girersiniz canım
aayyy cok heycanlııı bende bebiklerimii istiyom yeaaa bende bendeee
darısı saglıklı sıhatlı basımıza olsun ınsallah. dün itibariyle bizde doktorumuzun koydugu ılk hafta hedefını bıtırdık. sıra 37. haftayı görmekte inşallahhhj
inşallah sizde 37 haftaya sağlıkla gelip doğuma girersiniz canım
evet canım beğendim ilk defa gittim oraya ama içime sindiHastane güzel cnm yeni buz gibi her yer odalarda ferah
amin canım sizde 37 haftalara kadar sağlıkla gelirsiniz inşallah kuzulara sağlıkla kavusalimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.... Darısı bizlerin başına inşallah
sabah 8de alcaklar canım çıkınca iyi hissettiğim anda yazarım sizedeCanim yarin kacta gidiceksin hastaneye?bizde sana dua edelim hayirli dogum icin..
Ayyy senin adına çok heycanlıyımsabah 8de alcaklar canım çıkınca iyi hissettiğim anda yazarım sizede
sorma canım şu ana kadar bişey yoktu çok heyecan yaptım saatler kaldı artık :)Ayyy senin adına çok heycanlıyım
inşallah canım darısı sizlerin başınaOy cnm maşallah hadi bakalım ilk bebeklerimizi alalım. Sag saglim kucagına alıp eve dönersiniz işallah.
sabah 8de alcaklar canım çıkınca iyi hissettiğim anda yazarım sizede