• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Aman aman canım aynen dediğin gibi ne çocuklarından ne de senden değerli değil tabiiki kimse. İyi niyet nereye kadar diyor bu durumda insan, bazen kırmakta gerek anlamaları için, heleki bu kadar üzüldüysen haketmişler, bende senin gibiydim artık hallettim tatlı sert dokunduruyorum değişiyor İnan, karar verdiysen gerisi kolay. Tepkini gösterdiğinde mutlaka daha dikkat edilecektir. Gazamız mübarek olsun.
aynen herkese mesafemi belli ettim artık susmam yani kimse benden evlatlatimdan önemli değil

hayır anlamıyorum bu bebelere bakmak zor olacak diye bırınden bırını camı avlusuna mı bırakalım:KK53: tovbe yarabbi. catlasakta patlasakta yavrularımız tabıkıde bakıcaz. aynen bu kafayla devam et bosver sen evıne cocuklarına esıne adapte ol. dış kapıyı kapat havlayan havlasın
aynen öyle yapıcam canım :)

Canim ya kim sıktı canını bu kadr. Allah hayirli islah etsin. Herkesin sarti bir mi? Yafa bu cocuklari sanki anamiza guvenrek minyaptik ? Herkes yerini bilse keske
kayinvalideme sinir oldum canım ya herseye bişey buluyor konuşuyor ilk çocuktada benzer şeyler oldu ama artık tepkimi koycam yoksa olan bana oluyo

kayinvalideme sinir oldum canım ya herseye bişey buluyor konuşuyor ilk çocuktada benzer şeyler oldu ama artık tepkimi koycam yoksa olan bana oluyo

Allah yardimcin olsun canim. Buyulerle anlamasi zor. Ama kirildigin zman bence acikca soyle. Belki farkinda değildir seni üzdugunun

Canim Rabbim saglikla kavustursun.inah.bebeklerine. insanlari anlamak mumkun degil. Esin senin yanida ve sana destek olur insallah. O zman kim ne dese bos. Biz mucizlerimizde keygimize bakalim
Aynen inşallah herkes canın ne isterse söyle yaparız diyor ama ne gelen var ne giden hamilelikte e tanımıs oldum bazılarını Allah sağlık versin gerek yok sağlıkla gelsin bebekler salih Saliha evlat olsunlarda millete selam vermeye vaktimiz olmayacak dimi kizlar

Aynen inşallah herkes canın ne isterse söyle yaparız diyor ama ne gelen var ne giden hamilelikte e tanımıs oldum bazılarını Allah sağlık versin gerek yok sağlıkla gelsin bebekler salih Saliha evlat olsunlarda millete selam vermeye vaktimiz olmayacak dimi kizlar

Amin canim saglikli sihhatli hayirli imanli evlatlar yetistiririz insallah. Iki zmanlar duzen oturana kadr zorlaniriz ama sonra alışırız tempoya
Zaten uykusuzluga alıştık simdiden :) destek olmayacaklar köstek de olmasinlar
Insllah. Kizimda beni en cok yoran milletin cenesi olmuştu. Bu sefer oyle.olmaz umarim.

Hataydayım. Geçmiş olsun cnm. Bilmiyordum hastanede olduğunu. Şimdi nasilsin, genişler nasıl
İyiyiz canım bebişler aceleci davranıyorlar kasılmalardan dolayı yatırdılar hastaneye.. Doğumu ertelemeye çalışıyorlar henüz erken..
hataya gönderim yapan fabrika başkadır belki, belli illere geç gönderiyorlar sana verdikleri süre çok iyiymiş

Amin canim saglikli sihhatli hayirli imanli evlatlar yetistiririz insallah. Iki zmanlar duzen oturana kadr zorlaniriz ama sonra alışırız tempoya
Zaten uykusuzluga alıştık simdiden :) destek olmayacaklar köstek de olmasinlar
Insllah. Kizimda beni en cok yoran milletin cenesi olmuştu. Bu sefer oyle.olmaz umarim.
Kaynanama ben 7-10gün sonra haber vermeyi düşünüyorum yoksa koşa koşa gelir beni o halimle çileden çıkartır dayanamam eminim kovarım. doğuma girerken bi teyzeme haber verecegim birde kardeşime. Annemin zaten haberi olur.inanın annemi bile istemiyorum benim tüp bebek olduğu için heran hastaymışım gibi davranıyor buna sinirlenmeme sebep oluyor.anlatıyorum uygun dille ama anlamıyor her seferinde aynı şeyleri yapıyor bende gelemiyorum geriyor.lohusa dönemde daha fazla gerilecegim için onu dahi iş için çağırmak istemiyorum onun için herkese ileri tarih veriyorum.gelecek kişilerin hepsi şehir dışından gelip birde kalacaklar ben sadece yavrularımla ilgilenmek istiyorum.

Kaynanama ben 7-10gün sonra haber vermeyi düşünüyorum yoksa koşa koşa gelir beni o halimle çileden çıkartır dayanamam eminim kovarım. doğuma girerken bi teyzeme haber verecegim birde kardeşime. Annemin zaten haberi olur.inanın annemi bile istemiyorum benim tüp bebek olduğu için heran hastaymışım gibi davranıyor buna sinirlenmeme sebep oluyor.anlatıyorum uygun dille ama anlamıyor her seferinde aynı şeyleri yapıyor bende gelemiyorum geriyor.lohusa dönemde daha fazla gerilecegim için onu dahi iş için çağırmak istemiyorum onun için herkese ileri tarih veriyorum.gelecek kişilerin hepsi şehir dışından gelip birde kalacaklar ben sadece yavrularımla ilgilenmek istiyorum.

Yatiya kalmalari daha zor. Diyorum ya büyüklere birsey anlatsmasi zor oluyor
Kötülük icin demiyorlar ama hassas donemde kaldırmak zor oluyor. Insallah rahat rahat atlatırsın. Hem hormonlar hem bebisler zor valla...

jeliboni jeliboni geçmiş olsun canım inş bebişler söz dinlerler kendileri için daha fazla kalırlar Allah'ın izniyle. Bende kasılmalar nasıl oluyo ya anlamazsam diye korkuyorum

Çok üzüldüm canım benim ilk doktorumda keselerden birinin kaybolmasını bekledi kaybolmadı ikisininde kalp atışını duyunca ikizlere bakmadığını söyledi değiştirmek zorunda kaldık doktoru. Tanser beyide çok duydum tavsiye edenler oldu. İnşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına herşeyde hayır vardır. Canını daha çok sıkma ki bebeğinde hissetmesin elde değil biliyorum ama :KK43: Kaç haftalıktı acaba? Bana kalp atışı duyulduktan sonra kaybolmaz dediler başka bir sebeple sonlanmazsa tabi.. Doktor doğum için gün verdiğimiz gün kaybetiğimiz bebekler bile oluyor hiçbir garantisi yok bunu düşünüp üzülme demişti bana.

12 haftalikta öğrendim ama 8.haftada durmus kalbi. kalp atışını da duymuştuk ama devam etmemiş . Ikiz hamilelikte ilk 3 ay rastlanan bir durummuş bu. Doktorum sağlıksız olduğu için devam etmemiş olabilir böyle düşünelim dedi. Bende böyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Diğer bebeğim sağlıklı olsun inşallah. Bugün ikili test yapildi

Çok üzüldüm canım benim ilk doktorumda keselerden birinin kaybolmasını bekledi kaybolmadı ikisininde kalp atışını duyunca ikizlere bakmadığını söyledi değiştirmek zorunda kaldık doktoru. Tanser beyide çok duydum tavsiye edenler oldu. İnşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına herşeyde hayır vardır. Canını daha çok sıkma ki bebeğinde hissetmesin elde değil biliyorum ama :KK43: Kaç haftalıktı acaba? Bana kalp atışı duyulduktan sonra kaybolmaz dediler başka bir sebeple sonlanmazsa tabi.. Doktor doğum için gün verdiğimiz gün kaybetiğimiz bebekler bile oluyor hiçbir garantisi yok bunu düşünüp üzülme demişti bana.

12 haftalıkken öğrendim ama 8.hafta da son bulmuş. Kalp atışını da duymuştuk. Ikiz gebeliklerde ilk 3 ayda bu rastlanabiliyormuş. Diğer bebeğim sağlıklı olur inşallah bakalım bugün ikili test yapıldı haftaya belli olacak sonucu hayırlı haberler alırım inşallah.

Back