• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Teşekkürler cevap için bende bu fiyata bulabilirsem alacağım ama babymall internet sayfasında 3400 dü ve tükenmişti şimdi İstanbulda mağazalara bakacağım inşallah uygun fiyata bulurum.
Babymall mağazasında genelde indirimde oluyor bu ürün, ben sıklıkla gidiyordum hep benzer fiyatlardaydı..
Toker bebe’de de indirimde görmüştm bi ara..
Amin canım inşallah biraz daha sabreder minikler ama bu stres bile insana yetiyor
Aynen öyle, sürekli bi kasılma hali fena.. karnım taş gibi oluyor belim ağrıyor, hep bir tetik halindeyim artık

Senin sabit kalmış o zaman. Benim 10 güne 1 mm büyüyor. Haftaya tekrar gideceğim. Doktora ne kadar büyüyebilir diyorum, bilemem diyor. Enfeksiyon, iltihap vs riskin var dedi.
Agrım yok, 25. Haftaya kadar bekleyecektim zaten. Bu doktorların niye görüş birliği yok. Stent için kendimi hazırlamıştım. Başa dondum
Canım ya ben sebep olmak istemem belki de senin doktorun daha ii bi bakış açısına sahip benim doktorum acıbadem atakentte ürolog kadındoğumcumda acıbadem yeşilköyde artık bilemiyorum belkide senin doktorlar daha ii

Canım ya ben sebep olmak istemem belki de senin doktorun daha ii bi bakış açısına sahip benim doktorum acıbadem atakentte ürolog kadındoğumcumda acıbadem yeşilköyde artık bilemiyorum belkide senin doktorlar daha ii

Cnm ben hatay dayım. Gittiğim sıradan bir ürolog. Senin doktorların daha iyidir

Canim Rabbim saglikla kavustursun.inah.bebeklerine. insanlari anlamak mumkun degil. Esin senin yanida ve sana destek olur insallah. O zman kim ne dese bos. Biz mucizlerimizde keygimize bakalim
Inşallah evet herkes ne derse desin Allahım sağlıkla kavustursun

inşallah canım hepinize dua edicem sağlıkla kavuşalim evlatlarimiza bakarız ben inanıyorum bugün bide hastaneyi ve odaları gezdim bi heyecan yaptım o anı düşünüp güzel olacak inşallah hersey
Ha di bakalım sağlıkla sıhhatli gelsin bebekler darısı vakti saatinde bize olsun inşallah

suan resmen aglıyorum:KK42: ne uyku kaldı ne rahatlık...... çatı agrım ayrı göbegımı tasıyamıyorum devasa birşey oldu :KK42: eşimde yok :KK42: tükendim artık :cry: enerrjımın gucumun bittiğini hissediyorum :KK61::KK61:

suan resmen aglıyorum:KK42: ne uyku kaldı ne rahatlık...... çatı agrım ayrı göbegımı tasıyamıyorum devasa birşey oldu :KK42: eşimde yok :KK42: tükendim artık :cry: enerrjımın gucumun bittiğini hissediyorum :KK61::KK61:
Canım gerçekten zor bu dönemde eş en büyük destek,ama olsun şükür sonlara yaklaşıyoruz artık çok az daha sabır göstermrmiz gerekiyor sonra eminim bunların hepsini unutacağız,arada gidip bebişlerin eşyalarını sev ben moralim bozulunca öyle yapıyorum

Allah yardimcin ilsun guzelim. Bak guzel 35.oldun. az kaldi senden de iyi.haberler almamiza. Az daha.sabir. o minnaklari kucagina alinca unutacaksin herseyi

T tudem gecmis olsun canim. Erken donemde olmasi daha iyi. Allahim diger bebegine saglik sihhat versin. Ben suan 24 haftadayim. Bebeklerimden biri iyi digeri ise sıkıntida. Kilo alamiyor. Doktor gec donemde kalbinin durmasini bekliyor.Diger ikizine de zarar verecek . O yuzden icini rahat tut. Diger bebeginle saglikli ol

Canım allah herşeyin hayırlısını versin öyle düşünelim alacak nefesleri varsa hiç bişey buna engel olmaz bu kaderi değiştirmez . Sende içini rahat tut, herşey allahtan. olumlu düşünmek lazım ki olumlu olsun. Diğer bebeğin sağlıklıysa o zaten hayata tutunur senden vazgeçmez. Kalbi zayıf olan bebegin içinde belki değişir bu hiç belli olmaz. Sen güzel düşün hamileliğin tadını çıkar

Ben daha 9+1 im hayırlısı neyse o olsun canım elden bişey gelmez inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Insallah canım. Doktor sağlıklı olmadığı için devam etmemiştir diyor en azindan yol yakinken böyle oldu. Onu hissedip kalbi dursaydı daha üzücü olurdu heralde. Tek tesellim diğer bebeğim yaşıyor. Insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Ben daha 9+1 im hayırlısı neyse o olsun canım elden bişey gelmez inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Back