- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.221
aynen herkese mesafemi belli ettim artık susmam yani kimse benden evlatlatimdan önemli değilAman aman canım aynen dediğin gibi ne çocuklarından ne de senden değerli değil tabiiki kimse. İyi niyet nereye kadar diyor bu durumda insan, bazen kırmakta gerek anlamaları için, heleki bu kadar üzüldüysen haketmişler, bende senin gibiydim artık hallettim tatlı sert dokunduruyorum değişiyor İnan, karar verdiysen gerisi kolay. Tepkini gösterdiğinde mutlaka daha dikkat edilecektir. Gazamız mübarek olsun.
aynen öyle yapıcam canım :)hayır anlamıyorum bu bebelere bakmak zor olacak diye bırınden bırını camı avlusuna mı bırakalımtovbe yarabbi. catlasakta patlasakta yavrularımız tabıkıde bakıcaz. aynen bu kafayla devam et bosver sen evıne cocuklarına esıne adapte ol. dış kapıyı kapat havlayan havlasın
canım zaten tek bakmak istiyorum kimseyi istemiyorum bakalım nolacakValla canım yanında kalacaklarıda bir an önce göndermeye bak.yeri geliyor annemize eşimize katlanamıyoruz üzme canını
kayinvalideme sinir oldum canım ya herseye bişey buluyor konuşuyor ilk çocuktada benzer şeyler oldu ama artık tepkimi koycam yoksa olan bana oluyoCanim ya kim sıktı canını bu kadr. Allah hayirli islah etsin. Herkesin sarti bir mi? Yafa bu cocuklari sanki anamiza guvenrek minyaptik ? Herkes yerini bilse keske
inşallah düzelir canım umarım doktor yanılmıştırGidicem canim insallah. Doktor araştırıyorum.simdi. buyuk de su fazlaligi olabiliyor diye okudum nette. Ama insallah toparlar haftaya. Bakalim ne olacak
Rabbim yardımcın olsun inşallah. Inşallah seni üzen insanlara Allah başka meşgale versin uzak kalmak zorunda kalsınlar.canım zaten tek bakmak istiyorum kimseyi istemiyorum bakalım nolacak
kayinvalideme sinir oldum canım ya herseye bişey buluyor konuşuyor ilk çocuktada benzer şeyler oldu ama artık tepkimi koycam yoksa olan bana oluyo
Aynen inşallah herkes canın ne isterse söyle yaparız diyor ama ne gelen var ne giden hamilelikte e tanımıs oldum bazılarını Allah sağlık versin gerek yok sağlıkla gelsin bebekler salih Saliha evlat olsunlarda millete selam vermeye vaktimiz olmayacak dimi kizlarCanim Rabbim saglikla kavustursun.inah.bebeklerine. insanlari anlamak mumkun degil. Esin senin yanida ve sana destek olur insallah. O zman kim ne dese bos. Biz mucizlerimizde keygimize bakalim
Aynen inşallah herkes canın ne isterse söyle yaparız diyor ama ne gelen var ne giden hamilelikte e tanımıs oldum bazılarını Allah sağlık versin gerek yok sağlıkla gelsin bebekler salih Saliha evlat olsunlarda millete selam vermeye vaktimiz olmayacak dimi kizlar
İyiyiz canım bebişler aceleci davranıyorlar kasılmalardan dolayı yatırdılar hastaneye.. Doğumu ertelemeye çalışıyorlar henüz erken..Hataydayım. Geçmiş olsun cnm. Bilmiyordum hastanede olduğunu. Şimdi nasilsin, genişler nasıl
Kaynanama ben 7-10gün sonra haber vermeyi düşünüyorum yoksa koşa koşa gelir beni o halimle çileden çıkartır dayanamam eminim kovarım. doğuma girerken bi teyzeme haber verecegim birde kardeşime. Annemin zaten haberi olur.inanın annemi bile istemiyorum benim tüp bebek olduğu için heran hastaymışım gibi davranıyor buna sinirlenmeme sebep oluyor.anlatıyorum uygun dille ama anlamıyor her seferinde aynı şeyleri yapıyor bende gelemiyorum geriyor.lohusa dönemde daha fazla gerilecegim için onu dahi iş için çağırmak istemiyorum onun için herkese ileri tarih veriyorum.gelecek kişilerin hepsi şehir dışından gelip birde kalacaklar ben sadece yavrularımla ilgilenmek istiyorum.Amin canim saglikli sihhatli hayirli imanli evlatlar yetistiririz insallah. Iki zmanlar duzen oturana kadr zorlaniriz ama sonra alışırız tempoya
Zaten uykusuzluga alıştık simdiden :) destek olmayacaklar köstek de olmasinlar
Insllah. Kizimda beni en cok yoran milletin cenesi olmuştu. Bu sefer oyle.olmaz umarim.
Kaynanama ben 7-10gün sonra haber vermeyi düşünüyorum yoksa koşa koşa gelir beni o halimle çileden çıkartır dayanamam eminim kovarım. doğuma girerken bi teyzeme haber verecegim birde kardeşime. Annemin zaten haberi olur.inanın annemi bile istemiyorum benim tüp bebek olduğu için heran hastaymışım gibi davranıyor buna sinirlenmeme sebep oluyor.anlatıyorum uygun dille ama anlamıyor her seferinde aynı şeyleri yapıyor bende gelemiyorum geriyor.lohusa dönemde daha fazla gerilecegim için onu dahi iş için çağırmak istemiyorum onun için herkese ileri tarih veriyorum.gelecek kişilerin hepsi şehir dışından gelip birde kalacaklar ben sadece yavrularımla ilgilenmek istiyorum.
Kaç haftalıksınız şu an? İyidir inşallah yaaa insan endişeleniyorBenim 29 uncu haftada 1250 1225 çıktı bu cuma tekrar gidicez bakalım bana da normal dedi doktor
Çok üzüldüm canım benim ilk doktorumda keselerden birinin kaybolmasını bekledi kaybolmadı ikisininde kalp atışını duyunca ikizlere bakmadığını söyledi değiştirmek zorunda kaldık doktoru. Tanser beyide çok duydum tavsiye edenler oldu. İnşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına herşeyde hayır vardır. Canını daha çok sıkma ki bebeğinde hissetmesin elde değil biliyorum amaKaç haftalıktı acaba? Bana kalp atışı duyulduktan sonra kaybolmaz dediler başka bir sebeple sonlanmazsa tabi.. Doktor doğum için gün verdiğimiz gün kaybetiğimiz bebekler bile oluyor hiçbir garantisi yok bunu düşünüp üzülme demişti bana.
Çok üzüldüm canım benim ilk doktorumda keselerden birinin kaybolmasını bekledi kaybolmadı ikisininde kalp atışını duyunca ikizlere bakmadığını söyledi değiştirmek zorunda kaldık doktoru. Tanser beyide çok duydum tavsiye edenler oldu. İnşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına herşeyde hayır vardır. Canını daha çok sıkma ki bebeğinde hissetmesin elde değil biliyorum amaKaç haftalıktı acaba? Bana kalp atışı duyulduktan sonra kaybolmaz dediler başka bir sebeple sonlanmazsa tabi.. Doktor doğum için gün verdiğimiz gün kaybetiğimiz bebekler bile oluyor hiçbir garantisi yok bunu düşünüp üzülme demişti bana.
30+2 haftalikKaç haftalıksınız şu an? İyidir inşallah yaaa insan endişeleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?