• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

valla canım gerekirse kırılsınlar gidin dicem yeter yani alttan al al nereye kadar biliyorlar annem gelip bakmaz ondan herseyi söylemeyi hak biliyorlar kimseyi istemiyorum zaten bakarım allahın izniyle yeterki sağlıkla kucağıma alayım bu saatten sonra tek derdim evlatlarimla eşimle huzurlu mutlu yaşayabilmek

Canim ya kim sıktı canını bu kadr. Allah hayirli islah etsin. Herkesin sarti bir mi? Yafa bu cocuklari sanki anamiza guvenrek minyaptik ? Herkes yerini bilse keske

Nasılsıniz kızlar bizim son 2 gün kaldı ama hiç keyfim yok kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum çünkü herkes olumsuz konusmaya meraklı biraz öncede sinirden ağladım sonra bi baktım akıntım ve ağrım arttı bazı insanlar öyle gereksizki hayatımızda can sıkmaya yararlar anca
Boşver onu bunu bak ne güzel bugünlere geldin neler atlattın bugünleri görmek için herkes tekle öyle perişanlıklarını atlatıyorlar biz inşallah iki tane büyütecegiz.Rabbim yardımcımız olacak inşallah gereksizleride pek yanında bulundurmayacaksın

canım çocuklarıma bakmak uykusuz kalmak hiç bişey umrumda değil zaten evlat çok başka allah aratmadi şükür ondan değil sıkıntım moral bozanlar malesef uzaklasmicak lohusalikta yanımda olacak şimdiden eşimle huzurum kaçtı 3 çocuğa bakmak değilde yanimdakilerle mücadele yoracak beni inşallah Rabbim merhamet verir kalplerine lohusa insanı uzmemeleri gerektiğini anlarlar kusura bakma canım çok doluyum baya yazdım
Valla canım yanında kalacaklarıda bir an önce göndermeye bak.yeri geliyor annemize eşimize katlanamıyoruz üzme canını

en güzeli içine atacağına yüzlerine söyleyip cevaplarını vermek zaten bugün çok iyi anladım canım

hayır anlamıyorum bu bebelere bakmak zor olacak diye bırınden bırını camı avlusuna mı bırakalım:KK53: tovbe yarabbi. catlasakta patlasakta yavrularımız tabıkıde bakıcaz. aynen bu kafayla devam et bosver sen evıne cocuklarına esıne adapte ol. dış kapıyı kapat havlayan havlasın

Merhaba bende yeni keşfettim bu grubu. İkiz bebeklerimi bekliyorum Bugün muayenemiz vardı bizimde ama doktorumuz çok yoğundu alel acele baktı. Kiloları çok kafama takıldı 30+1 haftalık minnaklarım. Nasıldı bu haftada kilolarınız? Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımızda göstersin

ilk çocuktada oldu aynısı canım sütüm kesilecekti o kadar azaldı ki kimse kırılmasın diye az kalsin bebegimin hakkı olan süt gidecekti 40 gün zor dayandım şimdi müsade etmicem bugün sondu beni uzdukleri karar aldım kırılan kırılsın çocuklarımdan değerli değil hiç bişey
Aman aman canım aynen dediğin gibi ne çocuklarından ne de senden değerli değil tabiiki kimse. İyi niyet nereye kadar diyor bu durumda insan, bazen kırmakta gerek anlamaları için, heleki bu kadar üzüldüysen haketmişler, bende senin gibiydim artık hallettim tatlı sert dokunduruyorum değişiyor İnan, karar verdiysen gerisi kolay. Tepkini gösterdiğinde mutlaka daha dikkat edilecektir. Gazamız mübarek olsun.

Aynı durumdayım doktorum kan ilacı kafi dedi bide prof
Kızlar ben size birşey sorayım...b12 vitamininize bakılıyor mu bakılıyorsa değerler ne durumda..benim düşüktü endokrin doktorum Dodex iğne verdi haftada bir vuruluyorum..yalnız kadın Doğum drum gerek YÖK diyor.bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz.ayrıca omepa-d kullanıyorum..devlet karşılamıyor dışardan alıyoruz..kadın Doğum dr ise sadece gynoferron verdi.onu da kullanıyorum.endokrin drları özellikle ikiz gebelikte vitamin önemini vurguluyor ve çok dikkat ediyorlar..

canım çocuklarıma bakmak uykusuz kalmak hiç bişey umrumda değil zaten evlat çok başka allah aratmadi şükür ondan değil sıkıntım moral bozanlar malesef uzaklasmicak lohusalikta yanımda olacak şimdiden eşimle huzurum kaçtı 3 çocuğa bakmak değilde yanimdakilerle mücadele yoracak beni inşallah Rabbim merhamet verir kalplerine lohusa insanı uzmemeleri gerektiğini anlarlar kusura bakma canım çok doluyum baya yazdım
Hepsine inat güçlü dur bu onlara yeter. Allah yardımcın olsun

Merhaba bende yeni keşfettim bu grubu. İkiz bebeklerimi bekliyorum Bugün muayenemiz vardı bizimde ama doktorumuz çok yoğundu alel acele baktı. Kiloları çok kafama takıldı 30+1 haftalık minnaklarım. Nasıldı bu haftada kilolarınız? Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımızda göstersin
Seninle aynı haftadayiz canım kaç kilolar suan

Nasılsıniz kızlar bizim son 2 gün kaldı ama hiç keyfim yok kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum çünkü herkes olumsuz konusmaya meraklı biraz öncede sinirden ağladım sonra bi baktım akıntım ve ağrım arttı bazı insanlar öyle gereksizki hayatımızda can sıkmaya yararlar anca
Insanlar i anlamak zor herkes saçma sapan yorum yapan var takmayalim takilmayalim inşallah

Bizde de durumlar pek farklı değil bu aya geldim eşimin memleketindeyim kavinvalidem olsun gorumcem olsun bi tabak yemek yapmadı 1 2 kere kavinvalidem e söyleyerek canımın istediği bi şeyi yaptırdım canım ne isterse söyle yaparız diyorlar 11 yıldan sonra gebe kaldım ama ne yardıma gelen var ne giden ne benim memleket uzak ablam geldi Yeni ablama da diyorlarki onun yanında ne isterse biz yapıyoruz şok oldum insanları anlamak zor iş este bitiyor seni erdirmezse denge bulursa iyi olur

Bende anadolu hastanesinde tanser şenses e gidiyorum. Bugün kontrolüm vardı. Malesef bebeklerden birini kaybetmişiz. Çok üzüldüm ama ikiz hamilelikte ilk 3 ay yaşanan bir durummuş bu. Allahım diğer bebeğime sağlık versin inşallah. Tabi bütün hamile ve bebek isteyen arkadaşlara allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Bizde de durumlar pek farklı değil bu aya geldim eşimin memleketindeyim kavinvalidem olsun gorumcem olsun bi tabak yemek yapmadı 1 2 kere kavinvalidem e söyleyerek canımın istediği bi şeyi yaptırdım canım ne isterse söyle yaparız diyorlar 11 yıldan sonra gebe kaldım ama ne yardıma gelen var ne giden ne benim memleket uzak ablam geldi Yeni ablama da diyorlarki onun yanında ne isterse biz yapıyoruz şok oldum insanları anlamak zor iş este bitiyor seni erdirmezse denge bulursa iyi olur

Canim Rabbim saglikla kavustursun.inah.bebeklerine. insanlari anlamak mumkun degil. Esin senin yanida ve sana destek olur insallah. O zman kim ne dese bos. Biz mucizlerimizde keygimize bakalim

Bende anadolu hastanesinde tanser şenses e gidiyorum. Bugün kontrolüm vardı. Malesef bebeklerden birini kaybetmişiz. Çok üzüldüm ama ikiz hamilelikte ilk 3 ay yaşanan bir durummuş bu. Allahım diğer bebeğime sağlık versin inşallah. Tabi bütün hamile ve bebek isteyen arkadaşlara allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok üzüldüm canım benim ilk doktorumda keselerden birinin kaybolmasını bekledi kaybolmadı ikisininde kalp atışını duyunca ikizlere bakmadığını söyledi değiştirmek zorunda kaldık doktoru. Tanser beyide çok duydum tavsiye edenler oldu. İnşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına herşeyde hayır vardır. Canını daha çok sıkma ki bebeğinde hissetmesin elde değil biliyorum ama :( Kaç haftalıktı acaba? Bana kalp atışı duyulduktan sonra kaybolmaz dediler başka bir sebeple sonlanmazsa tabi.. Doktor doğum için gün verdiğimiz gün kaybetiğimiz bebekler bile oluyor hiçbir garantisi yok bunu düşünüp üzülme demişti bana.

aynen canım ya yapmıyorlar bide yapıyoruz diye etrafa gösteriş yapmaları falan benzer şeyler benimde allah sabır versin bize kesinlikle eş çok önemli benimki söyle konuş der sonra annesine kiyamaz biliyorum yani

Back