2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Biraz daha kalsın oglanla içerde inş. Sağlıkla gelsinler 36 larda

T tudem gecmis olsun canim. Erken donemde olmasi daha iyi. Allahim diger bebegine saglik sihhat versin. Ben suan 24 haftadayim. Bebeklerimden biri iyi digeri ise sıkıntida. Kilo alamiyor. Doktor gec donemde kalbinin durmasini bekliyor.Diger ikizine de zarar verecek . O yuzden icini rahat tut. Diger bebeginle saglikli ol

Ben daha 9+1 im hayırlısı neyse o olsun canım elden bişey gelmez inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Seni düşündükçe ben heycanlanıyorum yaa
İnşallah sağsalim al yavrularını kucağına bizede dua et. Bende senin gibi tek bakmak istiyorum inşallah başarabilir 3 yavrumuza da iyi bakarız

Seni düşündükçe ben heycanlanıyorum yaa
İnşallah sağsalim al yavrularını kucağına bizede dua et. Bende senin gibi tek bakmak istiyorum inşallah başarabilir 3 yavrumuza da iyi bakarız
inşallah canım hepinize dua edicem sağlıkla kavuşalim evlatlarimiza bakarız ben inanıyorum bugün bide hastaneyi ve odaları gezdim bi heyecan yaptım o anı düşünüp güzel olacak inşallah hersey

Geçmiş olsun cnm zamanında gelsin bebekler

Oy cnm maşallah hadi bakalım ilk bebeklerimizi alalım. Sag saglim kucagına alıp eve dönersiniz işallah.

farkında canım bile bile yapıyo allah ıslah etsin artık ne diyim

Allah islah etsin guzelim ne diyelim
Sen anneliğin tadini cikar. Er geç yavrularımızla bas basa kalvaz
Baknne guzel 37 yi gordun. Saglikla al bebislerini koynuna.
jeliboni kuzum cok gecmis olsun
Bebisler bekler insallah.

jeliboni canım geçmiş olsun bebişler sağlıklı ilerlesinler inşallah
Teşekkürler canım inşallah sağlıkla en az 34-35’i görürüz, hatta 36’yı tamamlayabilsek ne güzel olur..

jeliboni geçmiş olsun canım inş bebişler söz dinlerler kendileri için daha fazla kalırlar Allah'ın izniyle. Bende kasılmalar nasıl oluyo ya anlamazsam diye korkuyorum
Kasılma benim de pek olmazdı ama bi akşam aniden çok fazla olmaya başladı. Bebekler sıkışıp toplanıp karnın kaskatı oluyor taş gibi ve nefes almakta bile zorlanıyorsun.. Mutlaka anlarsın yani o durumu anlamamanın imkanı yok..
Biraz daha kalsın oglanla içerde inş. Sağlıkla gelsinler 36 larda
Amiinn inşallah canım.. 36’ları görmeyi çok istiyorum sağlıkla
jeliboni cok gecmis olsun. Allahim Hayirlisiyla bebeklerini saglicakla vakitlice kucagini almayi nasip etsin
Amin canım hepimizinkini inşallah

Ay çok heyecanlı:))
Hastanede yattığım için sürekli yenidoğan sesi duyuyorum cıyak cıyak çok tatlılar ağlamayı bile beceremiyolar :)) yarın sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrularınla canım sağsalim al kucağına hemen inşallah :)

Geçmiş olsun cnm zamanında gelsin bebekler
İnşallah canım teşekkürler
Allah islah etsin guzelim ne diyelim
Sen anneliğin tadini cikar. Er geç yavrularımızla bas basa kalvaz
Baknne guzel 37 yi gordun. Saglikla al bebislerini koynuna.
jeliboni kuzum cok gecmis olsun
Bebisler bekler insallah.
Ervacım teşekkürler, sabırsız çıktı benim minnoşlar

Sağlıcakla al kucagına yavrucukları inşallah bekliyoruz heyecanla doğumunu

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.... Darısı bizlerin başına inşallah

Hadi inşallah cnm yarın sabah iyi hbrlerini bekliyoruz heyecanını paylaşıyoruz Allah yardımcın olsun inşallah darısı başımıza

aayyy cok heycanlııı bende bebiklerimii istiyom yeaaa bende bendeee
darısı saglıklı sıhatlı basımıza olsun ınsallah. dün itibariyle bizde doktorumuzun koydugu ılk hafta hedefını bıtırdık. sıra 37. haftayı görmekte inşallahhhj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…