- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.241
İyiyiz canım bebişler aceleci davranıyorlar kasılmalardan dolayı yatırdılar hastaneye.. Doğumu ertelemeye çalışıyorlar henüz erken..
hataya gönderim yapan fabrika başkadır belki, belli illere geç gönderiyorlar sana verdikleri süre çok iyiymiş
T tudem gecmis olsun canim. Erken donemde olmasi daha iyi. Allahim diger bebegine saglik sihhat versin. Ben suan 24 haftadayim. Bebeklerimden biri iyi digeri ise sıkıntida. Kilo alamiyor. Doktor gec donemde kalbinin durmasini bekliyor.Diger ikizine de zarar verecek . O yuzden icini rahat tut. Diger bebeginle saglikli ol12 haftalıkken öğrendim ama 8.hafta da son bulmuş. Kalp atışını da duymuştuk. Ikiz gebeliklerde ilk 3 ayda bu rastlanabiliyormuş. Diğer bebeğim sağlıklı olur inşallah bakalım bugün ikili test yapıldı haftaya belli olacak sonucu hayırlı haberler alırım inşallah.
Ben daha 9+1 im hayırlısı neyse o olsun canım elden bişey gelmez inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini12 haftalikta öğrendim ama 8.haftada durmus kalbi. kalp atışını da duymuştuk ama devam etmemiş . Ikiz hamilelikte ilk 3 ay rastlanan bir durummuş bu. Doktorum sağlıksız olduğu için devam etmemiş olabilir böyle düşünelim dedi. Bende böyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Diğer bebeğim sağlıklı olsun inşallah. Bugün ikili test yapildi
farkında canım bile bile yapıyo allah ıslah etsin artık ne diyimAllah yardimcin olsun canim. Buyulerle anlamasi zor. Ama kirildigin zman bence acikca soyle. Belki farkinda değildir seni üzdugunun
Aynıyız bende30+2 haftalik
Seni düşündükçe ben heycanlanıyorum yaason nst yi çektirdim kızlar sancılar çıktı ilaçları bırakmıştım ondan artık iyice ağrılar başladı inşallah perşembe sabah gelecek kızlarım dua edin lütfen bi sorun çıkmasın ikisinide hemen kucağıma alabileyim
inşallah canım hepinize dua edicem sağlıkla kavuşalim evlatlarimiza bakarız ben inanıyorum bugün bide hastaneyi ve odaları gezdim bi heyecan yaptım o anı düşünüp güzel olacak inşallah herseySeni düşündükçe ben heycanlanıyorum yaa
İnşallah sağsalim al yavrularını kucağına bizede dua et. Bende senin gibi tek bakmak istiyorum inşallah başarabilir 3 yavrumuza da iyi bakarız
Geçmiş olsun cnm zamanında gelsin bebeklerİyiyiz canım bebişler aceleci davranıyorlar kasılmalardan dolayı yatırdılar hastaneye.. Doğumu ertelemeye çalışıyorlar henüz erken..
hataya gönderim yapan fabrika başkadır belki, belli illere geç gönderiyorlar sana verdikleri süre çok iyiymiş
Oy cnm maşallah hadi bakalım ilk bebeklerimizi alalım. Sag saglim kucagına alıp eve dönersiniz işallah.son nst yi çektirdim kızlar sancılar çıktı ilaçları bırakmıştım ondan artık iyice ağrılar başladı inşallah perşembe sabah gelecek kızlarım dua edin lütfen bi sorun çıkmasın ikisinide hemen kucağıma alabileyim
farkında canım bile bile yapıyo allah ıslah etsin artık ne diyim
Teşekkürler canım inşallah sağlıkla en az 34-35’i görürüz, hatta 36’yı tamamlayabilsek ne güzel olur..jeliboni canım geçmiş olsun bebişler sağlıklı ilerlesinler inşallah
Kasılma benim de pek olmazdı ama bi akşam aniden çok fazla olmaya başladı. Bebekler sıkışıp toplanıp karnın kaskatı oluyor taş gibi ve nefes almakta bile zorlanıyorsun.. Mutlaka anlarsın yani o durumu anlamamanın imkanı yok..jeliboni geçmiş olsun canım inş bebişler söz dinlerler kendileri için daha fazla kalırlar Allah'ın izniyle. Bende kasılmalar nasıl oluyo ya anlamazsam diye korkuyorum
Amiinn inşallah canım.. 36’ları görmeyi çok istiyorum sağlıklaBiraz daha kalsın oglanla içerde inş. Sağlıkla gelsinler 36 larda
Amin canım hepimizinkini inşallahjeliboni cok gecmis olsun. Allahim Hayirlisiyla bebeklerini saglicakla vakitlice kucagini almayi nasip etsin
Ay çok heyecanlı:))son nst yi çektirdim kızlar sancılar çıktı ilaçları bırakmıştım ondan artık iyice ağrılar başladı inşallah perşembe sabah gelecek kızlarım dua edin lütfen bi sorun çıkmasın ikisinide hemen kucağıma alabileyim
İnşallah canım teşekkürlerGeçmiş olsun cnm zamanında gelsin bebekler
Ervacım teşekkürler, sabırsız çıktı benim minnoşlarAllah islah etsin guzelim ne diyelim
Sen anneliğin tadini cikar. Er geç yavrularımızla bas basa kalvaz
Baknne guzel 37 yi gordun. Saglikla al bebislerini koynuna.
jeliboni kuzum cok gecmis olsun
Bebisler bekler insallah.
Sağlıcakla al kucagına yavrucukları inşallah bekliyoruz heyecanla doğumunuson nst yi çektirdim kızlar sancılar çıktı ilaçları bırakmıştım ondan artık iyice ağrılar başladı inşallah perşembe sabah gelecek kızlarım dua edin lütfen bi sorun çıkmasın ikisinide hemen kucağıma alabileyim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.... Darısı bizlerin başına inşallahson nst yi çektirdim kızlar sancılar çıktı ilaçları bırakmıştım ondan artık iyice ağrılar başladı inşallah perşembe sabah gelecek kızlarım dua edin lütfen bi sorun çıkmasın ikisinide hemen kucağıma alabileyim
Hadi inşallah cnm yarın sabah iyi hbrlerini bekliyoruz heyecanını paylaşıyoruz Allah yardımcın olsun inşallah darısı başımızason nst yi çektirdim kızlar sancılar çıktı ilaçları bırakmıştım ondan artık iyice ağrılar başladı inşallah perşembe sabah gelecek kızlarım dua edin lütfen bi sorun çıkmasın ikisinide hemen kucağıma alabileyim
Hastane güzel cnm yeni buz gibi her yer odalarda ferahinşallah canım hepinize dua edicem sağlıkla kavuşalim evlatlarimiza bakarız ben inanıyorum bugün bide hastaneyi ve odaları gezdim bi heyecan yaptım o anı düşünüp güzel olacak inşallah hersey
son nst yi çektirdim kızlar sancılar çıktı ilaçları bırakmıştım ondan artık iyice ağrılar başladı inşallah perşembe sabah gelecek kızlarım dua edin lütfen bi sorun çıkmasın ikisinide hemen kucağıma alabileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?