2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Geçmiş olsun inşallah sağ salim iki bebeğinide kucagina alırsın.tek yumurta ikizimi neden birinin suyu azalınca ikisinide kaybetme riski var

Çift yumurta ikizi. Birinin suyu azalır kalbi durursa düşük oluyormuş. Rahim kendini kastığı için ikisinde kaybedebilirmişiz.

Kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım ve tedavim 10 gün önce bitti 2 embriyo koyuldu pazartesi kan testi yaptırcam eğer tutunma ihtimalleri varsa ikiz de olabilirler lütfen benim içinde dua edermisiniz inş tutunmuş olsunlar. Rabbim hayırlısını nasip etsin tek ikiz farketmez yeterki sağlıklı olsun.

çok çokk dua edıcem yatmadan öncede aklımda olursun Allahın izniyle bişeycık olmaz moralını yuksek tut. ben hamıle oldugumu bılmeden okadar agır seyler kaldırdım okadar tehlıkelı seyler yapmısım ki ama bısey olmadı. yeterkı Allaha guven

arkadasım sanada dua edıcem sende güzel düşün güzel sonuc al inşallah kan testınden sonra bızede mujdelı haberı verırsın inş

Allah razı olsun cnm şu ana kadar daha hiç kafama takmadım aklıma bile gelmedi ama günler yaklaştıkça nedense korku sardı ıçime Allahım yardım etsin dualarımı ve dualarımızı kabul etsin inşallah.

amiinn sen ıcıni ferah tut güzel haberlerını beklıyorum ay cok heycanlı

amiinn sen ıcıni ferah tut güzel haberlerını beklıyorum ay cok heycanlı

Inşallah cnm güzel haberler veririm.. gerçekten insan heyecanlanıyor birde tuttuysa bendeki mutluluğu düşün:)
benım ablamında 7 senedir cocugu olmuyor benımde kendılıgınden ıkızım oldu. hayat mucizelerle dolu. oyuzden cok ıyı anlıyorum senı darısı ablamında basına inşallah

benım ablamında 7 senedir cocugu olmuyor benımde kendılıgınden ıkızım oldu. hayat mucizelerle dolu. oyuzden cok ıyı anlıyorum senı darısı ablamında basına inşallah
Birde ben crinone vajinal jel kullanıyorum çok kaşıntı ve tahriş yapıyor bakalım pozitif sonuçtan sonra doktorum vericekmi bu ilaçtan yine

Ben devletten randevu alamadin gec kaldiniz randevular dolu 6 7 haftalikken randevu icin gelmeniz gerekiyor diyorlar.

Rabbim yar ve yardimcin olsun hayirlisiyla atlatirsin isallah bol bol dinlen

Ayyy gerçekten mi diyorsun inanamıyorum amin Allahım hayırlısı olsun inşallah seninde Allah bağışlasın Allah kucağına almayı nasip etsin ikizlerini kacinci haftadasın.
Amin canım cümlemize nasip etsin Rabbim :) 16. Haftamdayım ben

Çift yumurta ikizi. Birinin suyu azalır kalbi durursa düşük oluyormuş. Rahim kendini kastığı için ikisinde kaybedebilirmişiz.
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Suyunun geldiğini nasıl anladın bayamı geldi yada noldu benim ilk hamileliğim de gelse anlarmıyım diye korktum şimdi

Yok canım, doğal seninkilerin cinsiyeti belli mi? Gerçi sağlıklı olsunlar da, gerisi önemli değil

Ikiz anneleri 4 haftalıkken değerlerinizi yazar mısınız lütfen benim 4 haftalik 4047 biraz yüksek sanki ikiz mi acaba ama tek kese gördü doktor
Benim Dr 6 haftalıkken tek kese gördü ama 7.haftada iki kese ortaya çıktı :) hem de aynı anda 2 dr.a takibe gidiyorum. İkisi de aynı şekilde ilk zamanlar göremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…