2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Orası kesin değil imiş, dr.a sordum benimki de monokoryonik diamniyotik, yani tek plasenta ama iki amniyotik kese var. Henüz belli değil dedi
Sizin ki kaç haftalık. Benim tam 5 haftalıkken yani 2 gun once ultrasonda bir normal boyutta bir de küçük kese gördü önümüzdeki cuma konuşuruz şuan ikiz biri kaybolabilir dedi.

Benim Dr 6 haftalıkken tek kese gördü ama 7.haftada iki kese ortaya çıktı :) hem de aynı anda 2 dr.a takibe gidiyorum. İkisi de aynı şekilde ilk zamanlar göremedi
Hayırlısı olsun canim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah benim içinde hayırlısı olsun bakalım gidince görecek mi

Kizlar hangi hastanelere gidiyorsunuz. Muayene ucretimleri sezaryan fiyatlari ne. Birde erken dogum riskli oldugumuz icin çoğul gebelikte. Kuvez yeni dogan yogun bakim üniteleri varmi ucret aliniyormu.

Ozelde ikiz detaylı yaptiramadin mi? Ne kadar istediler. Nerde oturuyorsun bilmiyirum ama kadin dogum hastaneleri devletten daha ilgili.

Merhaba arkadaşlar
Allan nasip ederse bende ikiz anne adayıyım. 8. Haftadayız çok şükür. Tüp bebekle hamile kaldım. Benim 5. Haftadan beri bitmeyen bulantılarım, kusmalarım ve aşırı derecede koku hassasiyetim var. Narkotik polis köpeği gibi oldum.:)) doktorum biraz çek bakalım dedi ve hap kullanmamı önermedi. Öğle yatıyorum çünkü hiçbir şeye halim yok, zaten sadece ekmek domates ve yeşil elma yiyebiliyorum. Rabbim kolaylıklar İhsan etsin cümlemize.

Bende 9. Haftanın sonlarındayım allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İki kese varsa çift yumurta ikizi,,kesin:KK66:hayırlısı olsun canım
Amin inşallah allah sağlıkla kucagımıza almayı da nasip etsin şimdiye kadar 4 kürtaj olmak zorunda kaldım kimisinde kalbi hiç atmadı kimisinde durdu. Şimdi farklı ilaçlar yüksek doz ilaçlar kullanıyorum hayirlisi olsun diyorum sadece. Gebelik haftamız da aynı. Bende mide bulantısı ve uyku başladı gibi sizde durumlar nasıl.

Amin inşallah allah sağlıkla kucagımıza almayı da nasip etsin şimdiye kadar 4 kürtaj olmak zorunda kaldım kimisinde kalbi hiç atmadı kimisinde durdu. Şimdi farklı ilaçlar yüksek doz ilaçlar kullanıyorum hayirlisi olsun diyorum sadece. Gebelik haftamız da aynı. Bende mide bulantısı ve uyku başladı gibi sizde durumlar nasıl.
Uyku çok fazla,,giç bir akşam 22.00 u görmüyorum.yatsam hep uyıyacağım.halsizlik çok fazla.midemi bastırmak için sürekli tuzlu yiyorum,,peynir ekmek genelde:KK43: Allah yardımcımız olsun,,sağ salim alalım bebişlerimizi inşallah

Arkadaşlar slmmmm.her geçen gün halsizliğim artıyor,,sık sık yemeye çalışsamda midem de hep bir ekşime sanki sıvı var:KK43: ve bastırmaya çalışıyorum hep peynir ekmek yiyorum;( benimle aynı durumda olan varmı??tavsiyelerinize ihtiyacım varrrr

Arkadaşlar slmmmm.her geçen gün halsizliğim artıyor,,sık sık yemeye çalışsamda midem de hep bir ekşime sanki sıvı var:KK43: ve bastırmaya çalışıyorum hep peynir ekmek yiyorum;( benimle aynı durumda olan varmı??tavsiyelerinize ihtiyacım varrrr
kac haftalıksın canım

cubuk krakerde cok iyi gelıyo. benım suana kadar oyle sıkıntım kusma yanma vs olmadı. sadece uykum cok oluyodu. ama sımdılerde halsızlıgımı haraket ederek yenmeye calısıyorum. inan nekadar uyursan okadar uykun gelır. nekadar tembellık yaparsan okadar halsız oluyosun. psıkolojık olarak da kendıne güc ver

Midesi bulanan arkadaslar ben ilacsiz geciremedim bulantiyi iskence gibiydi. Ama benim ilac uyku da yapıyordu. Ama simdi azalmaya basladi sadece kokudan rahatsiz olunca bulanti oliyor.

cubuk krakerde cok iyi gelıyo. benım suana kadar oyle sıkıntım kusma yanma vs olmadı. sadece uykum cok oluyodu. ama sımdılerde halsızlıgımı haraket ederek yenmeye calısıyorum. inan nekadar uyursan okadar uykun gelır. nekadar tembellık yaparsan okadar halsız oluyosun. psıkolojık olarak da kendıne güc ver
canım zaten çalışıyorum,,memurum,,sürekli uyumaya vakit yok,,iş çıkışıda kızımla ilgileniyorum,,ama halsizlik ve uyku hali çok,,yatsam hiç kalkmayacak gibi yorgun hissediyorum kendimi...çubuk kraker aldım az önce,,iyi fikir teşekkür ederim.psikolojik olarak hergün daha iyi olacağımı düşünerek işe geliyorum,öle olmasa da:KK43: teşekkür ederimmmm tekrarr

X