- Konu Sahibi marbling817
ikiz annelerii nerelerdesinizz :) cinsiyetleriniz belli oldumu
Gripim yatiyorum malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz annelerii nerelerdesinizz :) cinsiyetleriniz belli oldumu
ay hastamı oldun gecmıs olsun gecen gunde ben cok fenaydım ıkı gun agladım hepGripim yatiyorum malesef
ay hastamı oldun gecmıs olsun gecen gunde ben cok fenaydım ıkı gun agladım hep
Biri erkek diğeri kız dedi doktor ama sonra kızdan emin olamadi bakalım bı dahaki kontrolde inşallah:)ikiz annelerii nerelerdesinizz :) cinsiyetleriniz belli oldumu
Biri 5 milim diğeri taş çatlasın 3 milimdir dedi. Sizinkiler kacmissagor cnm keseler kac mm di, doktor soyledi mi
Biri 5 biri 7.Biri 5 milim diğeri taş çatlasın 3 milimdir dedi. Sizinkiler kac
Mesajlariniza göz attim da tüp bebek olmuş hayırlı olsun inşallah, clexane kullanıyormuşunuz ben de 0.6 sabah akşam kullanıyorum heryerim şimdiden mosmor oldu. Sizin doz nedir? Benim dozu iğneden 4 saat sonra yapılan bi teste göre belirledi drBiri 5 biri 7.
Mesajlariniza göz attim da tüp bebek olmuş hayırlı olsun inşallah, clexane kullanıyormuşunuz ben de 0.6 sabah akşam kullanıyorum heryerim şimdiden mosmor oldu. Sizin doz nedir? Benim dozu iğneden 4 saat sonra yapılan bi teste göre belirledi dr
Ben adete 4 gün kala kan testiyle öğrendim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sonuç dün geldi 0.70 çıkmış doz aynen devam dedi dr. Tabi ben sadece devam etmem gerektiğini anladım :))Tsk ederim cnm. Hem sabah hem aksam 0.6 mi yapiyorsun? Anti faktor xa testini mi yaptirdin? Bu test icin igneyi 5 gündür kullanıyor olmak lazim.
Benim dozum 0.4. Doz testi yaptirsam da artiramam zayifim çünkü
Ben de 1.72 boy 56 kilodayım ama 4 düşük var daha önce 0.6 tek doz kullandığımda bile düştü o yüzden artırdı. Ekstra kortizon da verdi dr bu kez baya ilaç alıyorum hayirlisi bakalim.Tsk ederim cnm. Hem sabah hem aksam 0.6 mi yapiyorsun? Anti faktor xa testini mi yaptirdin? Bu test icin igneyi 5 gündür kullanıyor olmak lazim.
Benim dozum 0.4. Doz testi yaptirsam da artiramam zayifim çünkü
Ben adete 4 gün kala kan testiyle öğrendim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sonuç dün geldi 0.70 çıkmış doz aynen devam dedi dr. Tabi ben sadece devam etmem gerektiğini anladım :))
Paı diye bi gen de homozigot ,mtfhr ydi sanırım onda da HeterezigotHangi genlerinde pihtilasma var
Hematolog yok riskli gebelik uzmani bi profesör varHematologun nasil izin verdi, hem sabah hem aksam cok fazla degil mi? Cok sasirdim.
Paı diye bi gen de homozigot ,mtfhr ydi sanırım onda da Heterezigot
Bilmiyorum ki çok önemli bişey se dosya arabada alıp geleyim o ne acaba.Benimde pai homozigot, iki gende heterezigot . Ayni sayiliriz. Hamile olmadigin zaman hemogramda plt degerin kac çıkıyordu ?