2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

banada bugun bi baygınlık tembellık geldı su samuru gıbı kendıme ordan oraya atıyorum ikiz annesi olmak cok cok zor.. hem bır an once doğsunlar istiyoruz hemde içerde kalabıldıklerı kadar keske kalsalar diyoruz.. Allah yardımcımız olsun

Slm.kizlar ayrintili ultrasonu nerde yaptirmayi dusunuyorsunuz. İkizler riskli gebelik oldugu icin perinatolog bakmasi daha uygunmus. E haliyle ikiz olunca fiyatta 2 katiymis. Yerr ve fiyat arastirmasi yapicak olirsaniz istanbul avrupa yakasi bilgi paylasalim. Birde saglik ocaginda tetonoz asisi yapicakmisiniz.

Canim tetonoz asisini doktora sordum yaptir dedi. 4. Doz benimki.
Ayrintili ultrosn benimde kafama takildi zeynep kamil den randevu aldim. Eger olursa ayrintili orada perinatolk yapsin istiyorum. Olmazsa ozelde olacak mecbur. Zaten normlde ozele gidiyorum. Ama anadolu yakasinda.

Ikiz anneleri 4 haftalıkken değerlerinizi yazar mısınız lütfen benim 4 haftalik 4047 biraz yüksek sanki ikiz mi acaba ama tek kese gördü doktor

Selam kızlar. Sat 17 agustos ,yumurtlama 1 eylul.
4 düşüğüm var.
Kendiliğinden hamile kaldım 5. Kez ve dün dr 2 kese gördü biri çok daha küçük ama dünden beri ağzım kulaklarımda. Yıllardır bebek istiyoruz.
2. Kese kaybolabilir dedi dr ama burda sanki çok kaybolan yok ne dersiniz?

2 kesenin çift yumurta ikizi olduğu kesin mi? Benim de 2 kese var da.

Ikiz anneleri 4 haftalıkken değerlerinizi yazar mısınız lütfen benim 4 haftalik 4047 biraz yüksek sanki ikiz mi acaba ama tek kese gördü doktor
Adetim den 4 gün önce 19 olan hcg adet günü 160 oldu.
70 lerde olması gerekiyodu fazla olunca ihtimal vermeyerek ikiz mi acaba demiştik şu an 2 kese var hayirlisi bakalim

Adetim den 4 gün önce 19 olan hcg adet günü 160 oldu.
70 lerde olması gerekiyodu fazla olunca ihtimal vermeyerek ikiz mi acaba demiştik şu an 2 kese var hayirlisi bakalim
Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah . Benim çok tuhaf en son 18 temmuzda adet 14 aylik bi oğlum var hiç şüphelenmedim ağustosta da olmayınca test yaptım 400 cıktı sonra azdı değer 2 aya göre bi daha yaptım 1200 cıktı yine az dediler değer çok katılmıyordu en son 4047 cıktı acile gittim dis gebelik olabilir dendi doktor kese görmedi 3 gün sonra başka bi doktora gittim o gördü 4 hafta 2 gunluk dedi ama en son adet tarihime gore cok kucuk anlamadim birseý degerde yuksek ikiz mi acaba 15 gun sonra gel dedi ama gecmiyo zaman oglumda bende bitkin durumdayiz yardim edenimiz yok

Merhaba kızlar klomen sonucu bende 4 haftalık hamileym daha doktora salı gideceğim ikiz olabilir diyorlar adete 8 gun kala kan 109.5 çıktı ultrasonda siz ne zamn öğrendiniz ikiz oldugunu:)

Merhaba kızlar klomen sonucu bende 4 haftalık hamileym daha doktora salı gideceğim ikiz olabilir diyorlar adete 8 gun kala kan 109.5 çıktı ultrasonda siz ne zamn öğrendiniz ikiz oldugunu:)
Merhaba ben adetim 4 gün geçtiğinde gittim doktora beta HCG 5127 çıktı sonra gördük çift keseyi ama doktor kesin ikiz demek için bı hafta daha bekleyelim dedi bı hafta sonra kesinleşti

bende yaptırcam tetenoz. detaylı ultrasonda istiyorum ama daha doktor bulamadım ki kaldıkı secme sansım olsun. lanet bı yerde yasıyoruz ne hastane var ne doktor cok can sıkıcı

evet halk arasında ıkızlerın bırı diğerini yedı denıyo ama tıptata kaybolan ıkız sendromu denıyormus galıba öyle duydum. banada cok soyledı doktor kaybolur vs dıe ama tutundular :) darısı basına

kızlar ortalıkta salgın varmıs cok hasta oldum kemıklerım kıırılıyor ishal agrısı var ama ayıptır soylemesı tuvaletede cıkamıyorum. yedıgımı cıkartıyorum. dünden beri eşim bakıyo bana hastaneye gıtsem bısı yapmazlar . kuşburnu içiyorum baska napsam iyi gelır

Geçmiş olsun canım kekik yağı veya suyu iyi geliyo normalde benim çok çabuk keserdi ağrının hamile degilken. Hamilelikte kullanılır mı onu bilmiyorum tabi

Geçmiş olsun canım kekik yağı veya suyu iyi geliyo normalde benim çok çabuk keserdi ağrının hamile degilken. Hamilelikte kullanılır mı onu bilmiyorum tabi
sagol canm bi arastırayım acaba hamıleyken kullanılırmı bakmak lazım. Allah kımseyı hasta etmesın durup durup aglıyorum

Merhaba kızlar. Biz 12+3 olduk. Dün su geldi. Doktor ikizlerden birinin suyu azalmış dedi. 1 hafta düşük tehliken var dedi. Şimdi hastanede yatıyorum. Eğer düşük tehlikesini atlatırsam bebek suyunu kendi tamamlarmış yoksa ikisinde kaybedicem. Nolur benim için dua edin. Çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…