- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
-
- Konu Sahibi marbling817
Hadi inşallah bakalım muhteşem geçsin kontrolünüz bebitolarını görmek çok güzel birşey bide üstüne annelerine cinsiyetlerini de gösterirlerse ohh iki kat mutluluk :)Cok sevindim canim.. tedavi ile mi hamile kaldin? Sag salim alalim insallah kucagimiza... benimde yarin insallah kontrolüm dualarinizi bekliyorum
Sağol canım Rabbim hepimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsinhemde nasıl heyecanlı hiç birşey almasamda gezip bakmak hoşuma gidiyor zaten tam olarak ne alacağımı ne almam gerektiğini çokda bilmiyorum gezip fikir sahibi olmak istiyorum iki tane olunca Fuzuli birşey almamak gerek diye düşünüyorum Ne güzel olur bir kız bir erkek benimde eşiminde gönlü olmuş olur
Canım senin bugün kontrolün vardı nasıl geçti? Cinsiyetlerini öğrenebildinmi bebitolar ne alemdeydi keyifleri iyiydi umarım :)Bi kiz bi erkek süperyeterki saglik olsun canim..
baslarda cok fazla gerekli seyler yok bence.. kizimdan biniyorum.. en önemlisi citcitli badiler.. ve bool bol bez
15+3 teydık kesın konustu ama ben ayrıntılı ultrasonuda beklıcem garanti olsun. isim hic düşünmedik bulamıyorum da yaa cok zor gercekten bu isim olayı. sen gittinmi doktora naptınOh iki sehzade geliyor sana öyle miii.. peki kesin mi konustu? Hangi haftadaydi canim?
Isim düsündünüz müüüü.. ay cok sordummmm.. kusura bakma..
insallah canim saglikli haberler alalim hepimiz dua edelim birbirimize.. yazarim insallah..
ay bende ortak renklerde zıbın aldımBende bugün 16+4 üm :) ve hala bende cinsiyetlerini net öğrenemedim bitanesine kesin kız dedi ama öbürü göstermedi bende haksızlık olmasın diye yapmıyorum alışverişama beyaz çıtçıtlı badiler ve biberon aldım e bebekten şimdilik bi gazımı aldı Benim
Merhaba kızlar bende 5+4ikiz annesi olucam İnş 4 gün önce keserler gözüktü ama biri kayabilir dendi merakla bekliyorum.. İnş kalp atışını duyarım ikisininde yeni sezeryanlıyım korkularım var ama inş Rabbim nasip eder ikiz anneliğini banada perşembeye randevum var... Karnım çok şişiyor benim sanki 4 aylığım neden böyle anlamıyorum böyle olan varmıydı aranızda herkes uzaktan anlayabiliyo hamileliğimi soruyorlar yeni doğum yaptığım için bişey de diyemiyorlar... İnş herşey yolunda gider. Ve çook mutlu oluruz..
Yeni sezeryan olduğum için korkuyorum çokmu büyüyecek diye 5.5 a y oldu sezeryan olalı... Birde ikiz kaybı problemi kaçıncı haftada belli oluyor acaba kafama takıldı kalp atımı sonrasında oluyormu acabaCanim bende ayni durumdayim 3.5 aylik ama 5 aylik gibi geziyirum. Abarti bi kilo almadim ama nedense cok genişledim. Ikiz ya ondandir cok takilma bence
Haklısın doğum sonrası hepsi gitti göbeğin stresten sanırım... Ama yer müsait heralde ondan birde akşamları şişkinlik normal bildiğim kadarıylaKalp atisina bende cok takilmistim cok.sukur bi sikinti yok simdilik.onu doktorla konus bence. Icin rahatlasin. Yeni sezeryan yapmış sayilirsin bence göbeğinin cikmasi normal
Haklısın doğum sonrası hepsi gitti göbeğin stresten sanırım... Ama yer müsait heralde ondan birde akşamları şişkinlik normal bildiğim kadarıyla
kacın haftada gebelik ?Bulantılar kusmalarla uğraşıyorum
10. Haftadayızkacın haftada gebelik ?
benım hıc bulantım falan olmadı Allah sabır versn ama gecer bellı bı süre sonra10. Haftadayız
ıkızlerımiz oldugunda sanırım hepten koparız hayattanValla evde 3 yasimda sıpa birde hamilelik ev isi vakit olmuyor be bacim
ıkızlerımiz oldugunda sanırım hepten koparız hayattanne guzel sizin evde üç bebe olucak