- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.641
Alışverişim bitti artık canım kuyafetleri yıkadım artık yerleştirmesi kaldı odamızda hazır,isimleri OğuzKaan ve AliÇınar olacak inşallah artık sona yaklaşıyoruz heyecanım çok fazlaaMasaAllah seninde bayagi ilerlemis canim.. insaAllah 37 leri saglikla görürüz... Allah yardimcimiz olsun.. isimleriniz bellimi? Alisverislerini bitiridin mi?
Ooyyy kuzum cok gecmis olsun ... Allah sifa versin canim benim hemen toparlan insaAllah.. neden 34 diyo ya? Cok erken ... yani bi risk durumu yok suanda cok sükür sende niye 34 diyo? ilk defa duyuyorum yani.. genelde 36 dan sonra alalim diyo doktorlar ikiz bebisleri...
aman fazla yorma kendini.. kasildigi an hemen magnezyum ic.. sol tarafina uzan.. sirt üstü ayaklari dikmekte iyi diyolar ama ben yatamiyorum nefesim kesiliyo..
Alışverişim bitti artık canım kuyafetleri yıkadım artık yerleştirmesi kaldı odamızda hazır,isimleri OğuzKaan ve AliÇınar olacak inşallah artık sona yaklaşıyoruz heyecanım çok fazlaa
benımde catı agrım cok var ama normalmıs sonucta ıkı can... sende cok yorma kendını inşallah aksılık olmadan ılerlerız bu sekılde benım gonlum rahat nedense pozıtıf dusunuyorum evhamlı degılım ınsallahda boyle devam eder:) ben hazırladım cantaları sende bır an once hazır et dursunlar kenarda
amın canım ınsallah hepımız sorunsuz gecırırız... korkma burda cogu arkadastan duyduk kanama lekelenme vs gonlunu ferah tut bıseycık olmaz. hem cogul gebelıklerde hep yasanan durumlar bunlar. inşallah kotu bı durum olmayacak iyi dusun iyi olsun
Canım çok teşekkür ediyorum, burayı takip etmek çok hoş... Sizler benden öndesiniz, 7-8 hafta gibi zamanınız var galiba, her cevabınız öyle rahatlatıyor ki beni, inşallah sizler de ağrısız rahat rahat doğum yaparsınız...
Bu arada yeni bir furya var baby shower diye... Ben hamile kalmadan önce her şeye hevesle atlıyordum. Heyecandan olsa gerek :) Baby shower da yaparım diyordum ama tabii adını Türkçeleştirerek. benden yaşça büyük iki tanıdığım var, hem abla hem arkadaş, onlar hala ısrarla ve inatla yapalım diyorlar. Ama yurt dışında bu olay bebeğin eksik gedik ne ihtiyacı varsa annenin belirlediği markalar dahilinde almak şeklinde yapılan bir kutlamaymış. bizde zannederim yapacak olsak bol miktarda lif, havlu, iç çamaşırı şeklinde gelişecek, üstüne yorulduğumuzla kalacağız.
Bir de hamile kalınca insan sağlıkla kucağıma alayım hiçbir şey önemli değil diye düşünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce yaptınız mı? Yapacak mısınız? Yapan tanıdıklarınız oldu mu?
Ben tüm vücut ağdaya gittim canm bi sorun yaşamadım doğumdan önce 2 kere daha giderim sanırım göbek büyüdükçe zorlaşıyor her şey geçen ayak tırnaklarımı kesemedimArkadaşlar benim Dr erkek olduğu için sormaya cekindim yanındaki sekreter e sordum amma 22 haftalik olduk biz tüp bebekle acaba siz bacak için ağda yaptirdinizmi bacaga için kuaför e sorunca hep hamileler geliyo dedi ama size sormak istedim bi de özel bölgeye ne öneriyor Dr erkek olunca valla sormadım cekindim
Düğün salonu mu? kına mı ? Doğru söylüyorsun canım, sevmek ve zevk almakla ilgili, benim ilk olacaklar kısmetse, hastane odasını süslemeyi istiyorum sadece, o da abartılı olmayacak. instagramda görüyorum bayağı peri masalı gibi olanlar da var, ha yakıştırana oluyor tabii. Bir de anneleri yenemem herhalde, mevlüt isterler gibi geliyor... Ne güzel hem kız hem erkek çocuk sevgisi tadacaksın, maşallah, benimkilerin cinsiyeti henüz belli olmadı, bakalım merakla bekliyoruz. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, isteyene...Canım burada da oyle bir furya var. Ama o kadr abarti yapanlar varki dugun salonu kiralayanlari bile gordum. Bana sahsen gereksiz masraf geliyir. Baby shower yap hastane odası susle sonra mevlut sonra dis buğdayı birde bebek kinasi cikmis.... oooo var da var yani. Ben kizima yapmadim ogullarima yapmicam. Zaten sus ve gosteris sevmem. Ama yapana saygi duyarım.
En kısa zamanda fotoğraf yollayacağımm canımm doktorum doğumu sezeryan diyor en başından beri ben arada normal olmaz mı diye soruyorum ama pek oralı olmuyoOyy masaAllah canim... müsait zamanda foto görmek isterizismiyle gelsin pasalar..
hepimizde heyecan... ama ilkler haliyle baska oluyo.. dogumun nasil olucak kismetse? Doktorun ne diyo?
Ben tüm vücut ağdaya gittim canm bi sorun yaşamadım doğumdan önce 2 kere daha giderim sanırım göbek büyüdükçe zorlaşıyor her şey geçen ayak tırnaklarımı kesemedim
Allah ona ve sizlere sağlık versin canım, üzülme demek boşuna ama minik beneğine odaklan, onu sağlıkla büyüt...Kizlar ben tek benekle yoluma devam ediyorum dilerim saglikla hayirla kucagima alirim :) Allah hepimize vaktinde dogum versin amin
Aynen canik saglikli olsunda biri olsun 5 yil bekledim ben buna sukur :)Allah ona ve sizlere sağlık versin canım, üzülme demek boşuna ama minik beneğine odaklan, onu sağlıkla büyüt...
canım ilk çocukta ilk diye heves edip balon kapı süsü falan yapmıştım şimdi yapmazsam kızlarıma içime sinmezdi 30 haftalik olunca siparis verdim kapı süsü ve magnet yaptırdım birde balon ve süsleme malzemeleri alıp odayı suslucem
aslında güzel bir uygulama fakat bunu hamile olan kişi değil onun yakınları düşünmeli ve sürpriz yapmalı liste yapılıyor tüm eksikler birer kişiye dağıtılıyor iyi birşey yani...tabi böyle ince düşünen masraftan kaçamayacak yakınların varsaCanım çok teşekkür ediyorum, burayı takip etmek çok hoş... Sizler benden öndesiniz, 7-8 hafta gibi zamanınız var galiba, her cevabınız öyle rahatlatıyor ki beni, inşallah sizler de ağrısız rahat rahat doğum yaparsınız...
Bu arada yeni bir furya var baby shower diye... Ben hamile kalmadan önce her şeye hevesle atlıyordum. Heyecandan olsa gerek :) Baby shower da yaparım diyordum ama tabii adını Türkçeleştirerek. benden yaşça büyük iki tanıdığım var, hem abla hem arkadaş, onlar hala ısrarla ve inatla yapalım diyorlar. Ama yurt dışında bu olay bebeğin eksik gedik ne ihtiyacı varsa annenin belirlediği markalar dahilinde almak şeklinde yapılan bir kutlamaymış. bizde zannederim yapacak olsak bol miktarda lif, havlu, iç çamaşırı şeklinde gelişecek, üstüne yorulduğumuzla kalacağız.
Bir de hamile kalınca insan sağlıkla kucağıma alayım hiçbir şey önemli değil diye düşünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce yaptınız mı? Yapacak mısınız? Yapan tanıdıklarınız oldu mu?
Bende her ay düzenli dışarıda komple yaptırıyorum ilk gebeliğimde de böyle idi bir sorun yaşamadımArkadaşlar benim Dr erkek olduğu için sormaya cekindim yanındaki sekreter e sordum amma 22 haftalik olduk biz tüp bebekle acaba siz bacak için ağda yaptirdinizmi bacaga için kuaför e sorunca hep hamileler geliyo dedi ama size sormak istedim bi de özel bölgeye ne öneriyor Dr erkek olunca valla sormadım cekindim
iyi onlar iyi olsun diye herşey...Benim 25 de hedef 28 di...
Sonra 30..iki hafta iki hafta kücük hedefler koydum hep... ulasincada coook sükür ettim.. doktorumda kafana fazla takma günü akisina birak diyo ama yatarakta pek hizli gecmiyo zaman maalesef.. yinede buna sükür.. yatmaya raziyim,. yeterki vaktinde saglicakla gelsinler...
Gelisimleri iyi cok sükür.. ciger gelistirici ignelerimide olmustum.. Allaha emanet yavrularim..
En kısa zamanda fotoğraf yollayacağımm canımm doktorum doğumu sezeryan diyor en başından beri ben arada normal olmaz mı diye soruyorum ama pek oralı olmuyo
PembeHelvam canım sevindim senin adına. Bende yatiyorum salı kontrol var bakalım ne durumdayız. İnşallah sağ saglim hayırlısiyla zamanında alalım hepimiz kucagimiza
Arkadaşlar benim Dr erkek olduğu için sormaya cekindim yanındaki sekreter e sordum amma 22 haftalik olduk biz tüp bebekle acaba siz bacak için ağda yaptirdinizmi bacaga için kuaför e sorunca hep hamileler geliyo dedi ama size sormak istedim bi de özel bölgeye ne öneriyor Dr erkek olunca valla sormadım cekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?