• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Selamlar hanımlar bende 26+6 ikiz gebeyim bi kız bi erkek nasipse bu konu tam benlik ama 360 sayfayı okuyamam buradan öğrendiğiniz tecrübeleri kısaca paylaşan olursa sevinirim özellikle prematüre kıyafet gerekli mi süt pompası ne zaman alınmalı ne marka olmalı park yatak mı beşik mi tek yatak mı çift mii off kafamda deli sorular

Selamlar hanımlar bende 26+6 ikiz gebeyim bi kız bi erkek nasipse bu konu tam benlik ama 360 sayfayı okuyamam buradan öğrendiğiniz tecrübeleri kısaca paylaşan olursa sevinirim özellikle prematüre kıyafet gerekli mi süt pompası ne zaman alınmalı ne marka olmalı park yatak mı beşik mi tek yatak mı çift mii off kafamda deli sorular
Hoş geldin hayırlı olsun.

ben aslında bu haftama kadar dısarı cıkabıldım yanı ama artık yavaslamaya basladım:)) genel olarak hamılelıgım cok rahattı Allaha sukur ne kanama lekelenme veya serumluk bı durumum da olmadı. mıde yanması bulantı uyku halıde olmadı :KK70: suanda sadece catı agrım ıste var bıde gecelerı uykuya gec dalıyorum. benım karnın 6 ayda devasa bısı olmaya baslamıstı canm. umarım senınde gunlerın saglıkla gecer
Canım çok dikkat et kendine, maşallah diyelim ne güzel sorunsuz geçmiş sorunsuz devam etsin, sorunsuz al kucağına yavrularını... Benim de 3 ay bitti ama dün alttan muayene oldum, doktorum vajina boyuna baktı erken doğum riski var mı diye... Elbette ondan değildir ama gece wc de gördüm, çok az kanamam oldu, açık pembe renkli. Korktum. Şükür devam etmedi ama endişeliyim :(

Teşekkür ederim canım aminn rabbim hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin inş. Cinsiyetlerini ögrendinmi canım 12. Haftadan sonra belli oluyo demi
Canım öğrenemedim, doktorum hiiiç oralı olmadı ben de sormadım, heyecanla bekliyorum. Ama her şeyden önce sağlıkları çok önemli... Allah korusun herkesin yavrusuyla beraber bizimkileri de

ben aslında bu haftama kadar dısarı cıkabıldım yanı ama artık yavaslamaya basladım:)) genel olarak hamılelıgım cok rahattı Allaha sukur ne kanama lekelenme veya serumluk bı durumum da olmadı. mıde yanması bulantı uyku halıde olmadı :KK70: suanda sadece catı agrım ıste var bıde gecelerı uykuya gec dalıyorum. benım karnın 6 ayda devasa bısı olmaya baslamıstı canm. umarım senınde gunlerın saglıkla gecer

aynen canım tempoyu azalttım evet sırf elaleme inat !! iki cocukla bakkala bıle gıdemezsın gezmeyı unut !! dıyenlere inat... bebeler buyusun gezecegım zorda olsa yorucuda olsa yazın eve tıkılmayacagım.. inşallaah tabii :)

yaa canım sımdı ben anlamadım benım catı agrım var ama doktor agırlıktan dolayı normal demıstı.... kasılmalarım evet oluyor ama dayanamayacagım bı agrı hıc yasamadım sadece hafıften adet sancısı gıbı arada oluyor...genelde mıdemde toplanıyolar alt karnım boş kalıyo.... bunlar normalmı ????? Allahım anlamamakta cok kotu ya :KK43: nereme ne oluyor ne anormal ne normal bılemıyorum benmı sorunluyum bılemedım :/

uzulme demek olmaz tabıkı ama kendını nekadar az uzersen bebekler ıcın okadar ıyı... moralını yuksek tutmaya calıs Allahtan hayırlısını iste... inşallah hakkınızda bebek ve senın ıcın ney hayırlısıysa o olur...
Tombuldut Tombuldut insallah hayirlisi olur. Moralim yerlerde. Cabuk etkileniyorum.

kardelen384 kardelen384 canım dra gittinmi ne dedi merak ettim

Dün gittim canım . 28 mm genislemis. 25ten sonrasına stent takiyoruz dedi. Idrar tahlilim temiz ama idrar kültürüne de bakalim dedi. Antibiotik ve ağrı kesici verdi. Kontrole gittiğimde tekrar bakacak ne durumda. Inş küçülür . Erken dogum riskinden korkuyorum.Ayrica kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kanama olabilir dedi

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi hastane odalarını süslüyor şıkır şıkır oluyor ya bizim bebişler ne zaman gelirken gelirmi diye bilemedigimizden nasıl yapcaz bu işi şimdi den evde alıp kapı süsü ve onun gibi şeyleri yapmalimi yoksa doğuma yakın mi başlama li gerçi ben henüz hiç bişey almadım daha erken diye hadi bakalım tecrübeli olanlar yazsın tesekurler

Canım öğrenemedim, doktorum hiiiç oralı olmadı ben de sormadım, heyecanla bekliyorum. Ama her şeyden önce sağlıkları çok önemli... Allah korusun herkesin yavrusuyla beraber bizimkileri de
Tabi canım önemli olan sağlıklı olmaları insan heycanlanıyo tabi birdahaki kontrolde ögrenirsin inş aminn rabbim meleklerimizi korusun

Arkadaşlar şimdi hastane odalarını süslüyor şıkır şıkır oluyor ya bizim bebişler ne zaman gelirken gelirmi diye bilemedigimizden nasıl yapcaz bu işi şimdi den evde alıp kapı süsü ve onun gibi şeyleri yapmalimi yoksa doğuma yakın mi başlama li gerçi ben henüz hiç bişey almadım daha erken diye hadi bakalım tecrübeli olanlar yazsın tesekurler
canım ilk çocukta ilk diye heves edip balon kapı süsü falan yapmıştım şimdi yapmazsam kızlarıma içime sinmezdi 30 haftalik olunca siparis verdim kapı süsü ve magnet yaptırdım birde balon ve süsleme malzemeleri alıp odayı suslucem

nymph26 nymph26 senin kontrolün ne zaman
Canım benimkide 27 mmydi. Ama bana hiç yanaşmadılar bile acıbademe gidiyorum bu arada. Özel hastane gei durmaz biliyosun demekki çok mecbur kalmadıkça ii diil. Bende hibor ve coraspin kullanıyorum. Onları sölemedim bile. Ayın 12 sinde kontrolüm var. Ağrı kesici alıcan bol su içicen bebek belki elini kolunu çeker rahatlardın dedi bakalım nolacak. Bende merakla bekliyorum. İnşallah sorun yaşmayız

Canım benimkide 27 mmydi. Ama bana hiç yanaşmadılar bile acıbademe gidiyorum bu arada. Özel hastane gei durmaz biliyosun demekki çok mecbur kalmadıkça ii diil. Bende hibor ve coraspin kullanıyorum. Onları sölemedim bile. Ayın 12 sinde kontrolüm var. Ağrı kesici alıcan bol su içicen bebek belki elini kolunu çeker rahatlardın dedi bakalım nolacak. Bende merakla bekliyorum. İnşallah sorun yaşmayız

Doktorlara göre hava hoş zaten. Adet döneminde majezik beni zor keserdi o yuzden parol ve minoset bende ise yaramaz. Belime sıcak havlu koyuyorum o rahatlatiyor.
Inş seninki de benimki de geriler

Canım isimlerini bulabilsek hazırlıkları tamamlıcam ama kapı süslerini bile yaptıramıyorum henüz.. hiçbir isim içime sinmiyor bilmiyorum nasıl olcak :)
Ütü için haftasonu annem yardıma gelcek hastane çantamı filan da hazırlıcam inşallah..
zaten ayakta iş yapamıyorum ütüyü oturarak yaparız muhtemelen.. çatı ağrım çok fazla. Ayakta biraz dursam ayak tabanlarım ağrımaya başlıyor..
31.haftanın içindeyim heyecan dorukta :)

benımde catı agrım cok var ama normalmıs sonucta ıkı can... sende cok yorma kendını inşallah aksılık olmadan ılerlerız bu sekılde benım gonlum rahat nedense pozıtıf dusunuyorum evhamlı degılım ınsallahda boyle devam eder:) ben hazırladım cantaları sende bır an once hazır et dursunlar kenarda

Canım çok dikkat et kendine, maşallah diyelim ne güzel sorunsuz geçmiş sorunsuz devam etsin, sorunsuz al kucağına yavrularını... Benim de 3 ay bitti ama dün alttan muayene oldum, doktorum vajina boyuna baktı erken doğum riski var mı diye... Elbette ondan değildir ama gece wc de gördüm, çok az kanamam oldu, açık pembe renkli. Korktum. Şükür devam etmedi ama endişeliyim :KK43:

amın canım ınsallah hepımız sorunsuz gecırırız... korkma burda cogu arkadastan duyduk kanama lekelenme vs gonlunu ferah tut bıseycık olmaz. hem cogul gebelıklerde hep yasanan durumlar bunlar. inşallah kotu bı durum olmayacak iyi dusun iyi olsun

benımde catı agrım cok var ama normalmıs sonucta ıkı can... sende cok yorma kendını inşallah aksılık olmadan ılerlerız bu sekılde benım gonlum rahat nedense pozıtıf dusunuyorum evhamlı degılım ınsallahda boyle devam eder:) ben hazırladım cantaları sende bır an once hazır et dursunlar kenarda

amın canım ınsallah hepımız sorunsuz gecırırız... korkma burda cogu arkadastan duyduk kanama lekelenme vs gonlunu ferah tut bıseycık olmaz. hem cogul gebelıklerde hep yasanan durumlar bunlar. inşallah kotu bı durum olmayacak iyi dusun iyi olsun
Hazırlamak en güzeli canım dediğin gibi temkinli olmak lazım :)) olumlu düşünelim olumlu olsun her şey inşallah, hepimiz sağlıkla sıhhatle görelim 37. Haftaları :))

PembeHelvam PembeHelvam ya pembişten ses gelmıyor kızlar bukadar habersız bırakmazdı burayı. haberı olan konusan varmı onu merak edıyorum
Pembiş iyi kızlar çok şükür, hazırlıklardan giremiyordur :))

Back