ben aslında bu haftama kadar dısarı cıkabıldım yanı ama artık yavaslamaya basladım:)) genel olarak hamılelıgım cok rahattı Allaha sukur ne kanama lekelenme veya serumluk bı durumum da olmadı. mıde yanması bulantı uyku halıde olmadı
suanda sadece catı agrım ıste var bıde gecelerı uykuya gec dalıyorum. benım karnın 6 ayda devasa bısı olmaya baslamıstı canm. umarım senınde gunlerın saglıkla gecer
aynen canım tempoyu azalttım evet sırf elaleme inat !! iki cocukla bakkala bıle gıdemezsın gezmeyı unut !! dıyenlere inat... bebeler buyusun gezecegım zorda olsa yorucuda olsa yazın eve tıkılmayacagım.. inşallaah tabii :)
yaa canım sımdı ben anlamadım benım catı agrım var ama doktor agırlıktan dolayı normal demıstı.... kasılmalarım evet oluyor ama dayanamayacagım bı agrı hıc yasamadım sadece hafıften adet sancısı gıbı arada oluyor...genelde mıdemde toplanıyolar alt karnım boş kalıyo.... bunlar normalmı ????? Allahım anlamamakta cok kotu ya
nereme ne oluyor ne anormal ne normal bılemıyorum benmı sorunluyum bılemedım :/
uzulme demek olmaz tabıkı ama kendını nekadar az uzersen bebekler ıcın okadar ıyı... moralını yuksek tutmaya calıs Allahtan hayırlısını iste... inşallah hakkınızda bebek ve senın ıcın ney hayırlısıysa o olur...