- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.661
Canım çok teşekkür ediyorum, burayı takip etmek çok hoş... Sizler benden öndesiniz, 7-8 hafta gibi zamanınız var galiba, her cevabınız öyle rahatlatıyor ki beni, inşallah sizler de ağrısız rahat rahat doğum yaparsınız...
Bu arada yeni bir furya var baby shower diye... Ben hamile kalmadan önce her şeye hevesle atlıyordum. Heyecandan olsa gerek :) Baby shower da yaparım diyordum ama tabii adını Türkçeleştirerek. benden yaşça büyük iki tanıdığım var, hem abla hem arkadaş, onlar hala ısrarla ve inatla yapalım diyorlar. Ama yurt dışında bu olay bebeğin eksik gedik ne ihtiyacı varsa annenin belirlediği markalar dahilinde almak şeklinde yapılan bir kutlamaymış. bizde zannederim yapacak olsak bol miktarda lif, havlu, iç çamaşırı şeklinde gelişecek, üstüne yorulduğumuzla kalacağız.
Bir de hamile kalınca insan sağlıkla kucağıma alayım hiçbir şey önemli değil diye düşünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce yaptınız mı? Yapacak mısınız? Yapan tanıdıklarınız oldu mu?
Düğün salonu mu? kına mı ? Doğru söylüyorsun canım, sevmek ve zevk almakla ilgili, benim ilk olacaklar kısmetse, hastane odasını süslemeyi istiyorum sadece, o da abartılı olmayacak. instagramda görüyorum bayağı peri masalı gibi olanlar da var, ha yakıştırana oluyor tabii. Bir de anneleri yenemem herhalde, mevlüt isterler gibi geliyor... Ne güzel hem kız hem erkek çocuk sevgisi tadacaksın, maşallah, benimkilerin cinsiyeti henüz belli olmadı, bakalım merakla bekliyoruz. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, isteyene...
Kizlar ben tek benekle yoluma devam ediyorum dilerim saglikla hayirla kucagima alirim :) Allah hepimize vaktinde dogum versin amin
İnşallah bebişlerin son zamana kadar durur canım vaktinde ve sağlıklı olsunlarda geri çokta önemli değillCanim bendensin... bende soruyorum ama dur hele diyo bakalim diyo ... simdi bide riskli dönemdeyim ya kesin bisey konusmuyo.. hakkimizda hayirlisi olsun canim..
Aynen canim buna sukur Allah mevcut bebeklerimize saglik sihhat versin aminbasbelasiyim canim tedavi sürecinde ne diyoduk? Tek olsun bizimle olsun hakkinda hayirlisi olsun..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...
Amin canim.insallah :*Canim Rabbim diger bebegine saglil versin insallah. Bunda da vardir bir hayir.
Teşekkür ederim bikini bölgesi için evet duydum öyle diyorlar herhalde bacakta bişey olmaz inşallahIlerliyen haftalarda pek önerilmiyo canim bikini bölgesi... erken dogumu tetikliyo bilgin olsun..
Canm benim arkadaşın ikizleri 32 haftalık doğru 1800 gr civarında doğmuşlardı kız bebeklerkızlar bugun kontrole gittim ama anam agladı... benım bu ıkızler de gec dollenme oldu. her defasında bakılırken kac hafta oldukları konusunda sıkıntı yasanıyordu. neyse ultrasonda dr bakarken 34 haftalık gozukuyor 2400 gram olmaları gerekırken 1700 gramlar gelısımlerı durmus bu sıkıntı dedıtabi ben şok... bu haftama kadar ne sancı ne agrı ne kanama ne lekelenme hıc bır aksı durum yasamamıstım ustelık. sonra doktora gec dollenmeyı hatırlattım tekrar sata bakıldı düzeltıldı ve 32 haftalık gozukuyor 1700 kıloda normal dedı. yanı gelısmlerı durmamıs sat tarıhınde yanls hesaplama olmus ama 32 haftaya göre bana 1700 az geldı ustelık beslenme seklım süper ötesıyken.. sonra nts cekıldı... dr gosterdım alttakı bebek sıkıntılı serum takılsın bıda nts cekılsın dedı..... serum yedım tekrar nts cekıldım.... tamam hersey normal dedı. haftaya bıdaha gıdıcem.... ay boyle aptal gıbı oldum neye ugradıgımı sasırdım..... 32. haftada olan veya bu haftalara yakın olan arkadaslar bebeklerın kıloları ney sızın?
O doktor baya ilginçmiş.. perinatolog mu kendisi?kızlar bugun kontrole gittim ama anam agladı... benım bu ıkızler de gec dollenme oldu. her defasında bakılırken kac hafta oldukları konusunda sıkıntı yasanıyordu. neyse ultrasonda dr bakarken 34 haftalık gozukuyor 2400 gram olmaları gerekırken 1700 gramlar gelısımlerı durmus bu sıkıntı dedıtabi ben şok... bu haftama kadar ne sancı ne agrı ne kanama ne lekelenme hıc bır aksı durum yasamamıstım ustelık. sonra doktora gec dollenmeyı hatırlattım tekrar sata bakıldı düzeltıldı ve 32 haftalık gozukuyor 1700 kıloda normal dedı. yanı gelısmlerı durmamıs sat tarıhınde yanls hesaplama olmus ama 32 haftaya göre bana 1700 az geldı ustelık beslenme seklım süper ötesıyken.. sonra nts cekıldı... dr gosterdım alttakı bebek sıkıntılı serum takılsın bıda nts cekılsın dedı..... serum yedım tekrar nts cekıldım.... tamam hersey normal dedı. haftaya bıdaha gıdıcem.... ay boyle aptal gıbı oldum neye ugradıgımı sasırdım..... 32. haftada olan veya bu haftalara yakın olan arkadaslar bebeklerın kıloları ney sızın?
Maşallah sağlıkla vaktinde gelirler inşallah bizimde bi kız bi erkek Rabbim kucağımiza almayida nasip eder cumlemize inşallahMerhabalar hanımlar, bugün bebişlerimin 1 kız ve 1 erkek olduğunu öğrendim ve herşeyden önce iyi olduklarını... bu haftasonu 4 aylık olucaz. Hep korku hep kaygı var ama bugün biraz mutluluğu şımarıklığı dolu dolu yaşamayı hakettik. Allah hepimize kolaylık bebişlerimize sağlık versin inşallah.
Maşallah sağlıkla vaktinde gelirler inşallah bizimde bi kız bi erkek Rabbim kucağımiza almayida nasip eder cumlemize inşallahMerhabalar hanımlar, bugün bebişlerimin 1 kız ve 1 erkek olduğunu öğrendim ve herşeyden önce iyi olduklarını... bu haftasonu 4 aylık olucaz. Hep korku hep kaygı var ama bugün biraz mutluluğu şımarıklığı dolu dolu yaşamayı hakettik. Allah hepimize kolaylık bebişlerimize sağlık versin inşallah.
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahMerhaba kızlar Beni de aramiza alirm isiniz =))) benim 16aylik oglum war ikinci cocuk icin ik cık Derken simdi 11haftalik hamileyim Birde cift yumurta ikizi oldugunu ogrendik șok olduk Buna da șükür Wardir Allahin bi bildigi herkese Hayirli DoğumLar diliorum
Canm benim arkadaşın ikizleri 32 haftalık doğru 1800 gr civarında doğmuşlardı kız bebekler
Bence bi sorunnyok senin bebeklerinde
O doktor baya ilginçmiş.. perinatolog mu kendisi?
Hakkaten bi öyle bi böyle konuşmuş konuya pek vakıfmış gibi gelmedi bana.. sen sıkma canını bence 32.haftaya göre 1700 gr gayet yerinde, hatta maşallah diyelim :))
Ne stres yaşamışsın böyle ya, rahatla derin nefes al sonuçta herşey normal demiş bazen ah bu doktorlar diyebiliyoruz malesef, bu kiloda doğan ve büyüyüp gelişip sağlığına kavuşanlar var stres yapma lütfen aynı şekilde beslenmene devam, Allah yardımcın olsun.kızlar bugun kontrole gittim ama anam agladı... benım bu ıkızler de gec dollenme oldu. her defasında bakılırken kac hafta oldukları konusunda sıkıntı yasanıyordu. neyse ultrasonda dr bakarken 34 haftalık gozukuyor 2400 gram olmaları gerekırken 1700 gramlar gelısımlerı durmus bu sıkıntı dedıtabi ben şok... bu haftama kadar ne sancı ne agrı ne kanama ne lekelenme hıc bır aksı durum yasamamıstım ustelık. sonra doktora gec dollenmeyı hatırlattım tekrar sata bakıldı düzeltıldı ve 32 haftalık gozukuyor 1700 kıloda normal dedı. yanı gelısmlerı durmamıs sat tarıhınde yanls hesaplama olmus ama 32 haftaya göre bana 1700 az geldı ustelık beslenme seklım süper ötesıyken.. sonra nts cekıldı... dr gosterdım alttakı bebek sıkıntılı serum takılsın bıda nts cekılsın dedı..... serum yedım tekrar nts cekıldım.... tamam hersey normal dedı. haftaya bıdaha gıdıcem.... ay boyle aptal gıbı oldum neye ugradıgımı sasırdım..... 32. haftada olan veya bu haftalara yakın olan arkadaslar bebeklerın kıloları ney sızın?
Amin çok teşekkürler hepimize nasip olsun sağlıkla kucağımıza almak inşallah benden 1 ay öncesin benim 1 haziran kısmetse Doğum. Allahım o günleri görmeyi nasip etsinMaşallah sağlıkla vaktinde gelirler inşallah bizimde bi kız bi erkek Rabbim kucağımiza almayida nasip eder cumlemize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?