2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim daha henüz dogmamis bebege don bicmek bana göre degil acikcasi....cok fazla abartiliyo bence orda harcanan parayla bebegime daha yararli biseyler alirim.. dogumunu mevlüdünü güzelce süsleme yaparim eger cok icinde varsa.... ben karsiyim acikcasi..

Valla canim Allah biliyor ya ben kendimi hep kiz anasi olarak dusunurdum. 2 erkek ilk.basta biraz sok etkisi yarattı ama evlad bu cok seviliyor. Cinsiyetin ne önemi var. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlat versin... kizimi devlette doğurdum oda susleme olmadi simdi ozelde olacak insllh belki basit bi susleme olabulir. Ama bi yandan kizimda yapmadim ya sanki haksizlik yapiyirmusum gibu geliyir.

Kızkar bende gebelik şekeri çıktı. Yükleme yapıldı bugün. Kadın doğumcum endokrine ve beslenme uzmanına yönlendirdi. Siz yaptırdınızmı. Açıkçası moralim bozuldu baya

Merhabalar hanımlar, bugün bebişlerimin 1 kız ve 1 erkek olduğunu öğrendim ve herşeyden önce iyi olduklarını... bu haftasonu 4 aylık olucaz. Hep korku hep kaygı var ama bugün biraz mutluluğu şımarıklığı dolu dolu yaşamayı hakettik. Allah hepimize kolaylık bebişlerimize sağlık versin inşallah.

kızlar bugun kontrole gittim ama anam agladı... benım bu ıkızler de gec dollenme oldu. her defasında bakılırken kac hafta oldukları konusunda sıkıntı yasanıyordu. neyse ultrasonda dr bakarken 34 haftalık gozukuyor 2400 gram olmaları gerekırken 1700 gramlar gelısımlerı durmus bu sıkıntı dedı tabi ben şok... bu haftama kadar ne sancı ne agrı ne kanama ne lekelenme hıc bır aksı durum yasamamıstım ustelık. sonra doktora gec dollenmeyı hatırlattım tekrar sata bakıldı düzeltıldı ve 32 haftalık gozukuyor 1700 kıloda normal dedı. yanı gelısmlerı durmamıs sat tarıhınde yanls hesaplama olmus ama 32 haftaya göre bana 1700 az geldı ustelık beslenme seklım süper ötesıyken.. sonra nts cekıldı... dr gosterdım alttakı bebek sıkıntılı serum takılsın bıda nts cekılsın dedı..... serum yedım tekrar nts cekıldım.... tamam hersey normal dedı. haftaya bıdaha gıdıcem.... ay boyle aptal gıbı oldum neye ugradıgımı sasırdım..... 32. haftada olan veya bu haftalara yakın olan arkadaslar bebeklerın kıloları ney sızın?

Canm benim arkadaşın ikizleri 32 haftalık doğru 1800 gr civarında doğmuşlardı kız bebekler
Bence bi sorunnyok senin bebeklerinde

O doktor baya ilginçmiş.. perinatolog mu kendisi?
Hakkaten bi öyle bi böyle konuşmuş konuya pek vakıfmış gibi gelmedi bana.. sen sıkma canını bence 32.haftaya göre 1700 gr gayet yerinde, hatta maşallah diyelim :))

Maşallah sağlıkla vaktinde gelirler inşallah bizimde bi kız bi erkek Rabbim kucağımiza almayida nasip eder cumlemize inşallah

Maşallah sağlıkla vaktinde gelirler inşallah bizimde bi kız bi erkek Rabbim kucağımiza almayida nasip eder cumlemize inşallah

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Canm benim arkadaşın ikizleri 32 haftalık doğru 1800 gr civarında doğmuşlardı kız bebekler
Bence bi sorunnyok senin bebeklerinde

kızlar sahıden mı ıyımı kıloları boşunamı evhamlandım ben cok uzuldum bugun az kılo almıslar dıye ya yüregıme su serptınız eger ıkızlerın bu haftasına normalse bu kilolar boşuna canımı sıkmıyım...

Ne stres yaşamışsın böyle ya, rahatla derin nefes al sonuçta herşey normal demiş bazen ah bu doktorlar diyebiliyoruz malesef, bu kiloda doğan ve büyüyüp gelişip sağlığına kavuşanlar var stres yapma lütfen aynı şekilde beslenmene devam, Allah yardımcın olsun.

Amin çok teşekkürler hepimize nasip olsun sağlıkla kucağımıza almak inşallah benden 1 ay öncesin benim 1 haziran kısmetse Doğum. Allahım o günleri görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…