- 9 Ocak 2017
- 287
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.621
Bende yazmıştım ama cevap vermedi meraktayimPembeHelvam ya pembişten ses gelmıyor kızlar bukadar habersız bırakmazdı burayı. haberı olan konusan varmı onu merak edıyorum
Inşallah 36.37 yi görürsün canım hepimiz o günleri görmek istiyoruz inşallah görürüzde.gelişimleri falan iyimi canım Şükür canım iyiyim bende 30.haftaları bekliyorum o haftaları kazasız belasız gelebilirsek bebişlerle zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum amaKizlar kusura bakmayin anca dönüs yapabiliyorum..
Hastaneden cok sükür ciktim.. artik doktorum baska ilac vermiyecegini söyledi.. tamamen yatip istirhat etmemi ve asla bir gram kaldirmamami söyledi.. insaAllah 37 leri görürüm... doktorum hele önce 34 ü görelim insaAllah dediah bu anne yüregi... illa fazlasini istiyo...
Sizler nasilsiniz?kizlar:
C Camgulunymph26 kardelen384 cok gecmis olsun canim sanada.. M Mavibekliyorum nevesta81 Tombuldut F followingsf fadiming Geleceksin biliyorum M mrckrc basbelasiyim cennet35
Inşallah 36.37 yi görürsün canım hepimiz o günleri görmek istiyoruz inşallah görürüzde.gelişimleri falan iyimi canım Şükür canım iyiyim bende 30.haftaları bekliyorum o haftaları kazasız belasız gelebilirsek bebişlerle zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum ama
Canım iyi olduğuna çok sevindim rabbim hepimize şifa versin bende iyiyim çok şükür 31.haftamın yarısına geldim bile bebişlerimde iyi 37.haftayı görebilmeyi diliyorum inşallahKizlar kusura bakmayin anca dönüs yapabiliyorum..
Hastaneden cok sükür ciktim.. artik doktorum baska ilac vermiyecegini söyledi.. tamamen yatip istirhat etmemi ve asla bir gram kaldirmamami söyledi.. insaAllah 37 leri görürüm... doktorum hele önce 34 ü görelim insaAllah dediah bu anne yüregi... illa fazlasini istiyo...
C Camgulunymph26 kardelen384 cok gecmis olsun canim sanada.. M Mavibekliyorum nevesta81 Tombuldut F followingsf fadiming Geleceksin biliyorum M mrckrc basbelasiyim cennet35 Avrenim
Sağol canım benim boğaz kötü olmuş antibiyotiğe direndim ama mecbur kullanıyorum.. 25. Haftaya geldim şükür ilk hedef 28 sonra 32... doktorum 34 bitince alalım diyor tabi o günleri görürsek. Yawaştan alışverişe başladım biraz gezsem karnım kasılıp kalıyor her yerim ağrıyor.Kizlar kusura bakmayin anca dönüs yapabiliyorum..
C Camgulunymph26 kardelen384 cok gecmis olsun canim sanada.. M Mavibekliyorum nevesta81 Tombuldut F followingsf fadiming Geleceksin biliyorum M mrckrc basbelasiyim cennet35 Avrenim
Canım iyi olduğuna çok sevindim rabbim hepimize şifa versin bende iyiyim çok şükür 31.haftamın yarısına geldim bile bebişlerimde iyi 37.haftayı görebilmeyi diliyorum inşallah
Ooyyy kuzum cok gecmis olsun ... Allah sifa versin canim benim hemen toparlan insaAllah.. neden 34 diyo ya? Cok erken ... yani bi risk durumu yok suanda cok sükür sende niye 34 diyo? ilk defa duyuyorum yani.. genelde 36 dan sonra alalim diyo doktorlar ikiz bebisleri...Sağol canım benim boğaz kötü olmuş antibiyotiğe direndim ama mecbur kullanıyorum.. 25. Haftaya geldim şükür ilk hedef 28 sonra 32... doktorum 34 bitince alalım diyor tabi o günleri görürsek. Yawaştan alışverişe başladım biraz gezsem karnım kasılıp kalıyor her yerim ağrıyor.
Birde bebek hareketlerini hep aynı tarafta hissediyorum
Kiz 36+ diyoduk 37+ mi olduPembeHelvam canim iyi olmana sevindim. Valla sesin çıkmayınca korktum bi ara
Insallah 37+ leri görcez. Rabbim sag saglim ve vaktinde kucagimiza verecek insallah. Bol bol yatıp dinlenmeye bak.
Allah.soyletti iste 37 diye :) karnimi filan seviyor simdilik. Sıkıntı yok. Tek derdi.surekli.yatan anası. Bakalim dogunca ne olack..senin.prenses nasil. Hastanedeyken cok özlemiştir seni
Oy yerim ben onu kuzum benim..
Ay evet hastanedeyken zor oldu.. ama Allahtan benim esim cok ilgili biridir... cok eglendirdi oyaladi yavrumu sagolsun ama yinede aksamlari yatinca annemi istiyorum demis kuzum...bu günlerde insaAllah gecer... Az daha sabir..
Banada erken geldi ama daha nasılsa çok var diye polemiğe girmedim hele bi ulaşayım 34 e o zaman konuşuruz dr laMasaAllah seninde bayagi ilerlemis canim.. insaAllah 37 leri saglikla görürüz... Allah yardimcimiz olsun.. isimleriniz bellimi? Alisverislerini bitiridin mi?
Ooyyy kuzum cok gecmis olsun ... Allah sifa versin canim benim hemen toparlan insaAllah.. neden 34 diyo ya? Cok erken ... yani bi risk durumu yok suanda cok sükür sende niye 34 diyo? ilk defa duyuyorum yani.. genelde 36 dan sonra alalim diyo doktorlar ikiz bebisleri...
aman fazla yorma kendini.. kasildigi an hemen magnezyum ic.. sol tarafina uzan.. sirt üstü ayaklari dikmekte iyi diyolar ama ben yatamiyorum nefesim kesiliyo..
Bende en cok kizimin tepkisini merak ediyorum... ve onu ihmal etmemeye gayrer göstericem insaAllah..Valla onlara cok uzuluyorum. 2 kardeş birden.cok zorlanmazlar insallah. Ki ben ker kardesde krizz yasamız biriyim. :)
Banada erken geldi ama daha nasılsa çok var diye polemiğe girmedim hele bi ulaşayım 34 e o zaman konuşuruz dr la
Bende dikenem ayakları ya baskı oluyor çok. Öyle böyle hamileliği bitircez inşallah sonrası daha çok korkutuyor beni
Demekki ilac kullanacak kadar vahim degil dinlen canim icerde ne kadar kalirsa okadar kar insallah 37 leri gorursun ve gorursunuz :) bende ise gidemiyorum dr um izin verniyor yarin kontrol var bakalim 2. Kucuk kesede bebegi gorebilecekmiyiz buyugum nasil iyimi merak valla sizofren olacahim evhamdanKizlar kusura bakmayin anca dönüs yapabiliyorum..
Benim kız pek hevesle bekliyor kardeşleri bakalım geldiklerinde neler yaşıcaz 3 fıstıkla
Demekki ilac kullanacak kadar vahim degil dinlen canim icerde ne kadar kalirsa okadar kar insallah 37 leri gorursun ve gorursunuz :) bende ise gidemiyorum dr um izin verniyor yarin kontrol var bakalim 2. Kucuk kesede bebegi gorebilecekmiyiz buyugum nasil iyimi merak valla sizofren olacahim evhamdan
Haklisin canim ilaclarin eksisi artisindan fazla insallah bekleyecekler annesi dualarimiz seninle benimki icinde rabbim hayirli saglikli ne ise onu versin tek derdim saglikli ve hayirli olmalariBende cok merak ediyorummmmmmm... benimki daha kücük teyzesi 18 aylik.. tam anlamiyo yani.. ama kendi bebeklerinle
Pek bi güzel oynuyo kuzum.. bakalim canlisi duble olunca insaAllah sag salim
Napicak
Canim ondan degil.. ilac vermeme sebebi cocuklarada iyi olmadigindan... onlara zarar gelmesin diye.. bütün ilacin illaki yan etkisi oluyo maalesefheleki sancilari durdurmak icin olanlar... bu riskifazla alamam dedi dokorum
Iyi bisey yapmayiz dedi... insaAllah daha sabirla durur minnoslarim.. Allah yardimcim olsun...
Canim bu kadar stres yapma kendine 2. kese icinonun rizki varsa insaAllah büyüyüp gelisicek.. insaAllah ikiside hayirlisiyla kucagina konsun.. sakin stres yapma bebislerinle konus moralini hep yüksek tut.. onlarin sana cok ihtiyaci var... sen iyi olursan onlarda mutlu huzurlu büyür Allahin izniyle..güzel haberlerini bekliyorum yarin insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?