- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi marbling817
- #3.521
Yeni yilda hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimize kavusuruz yeni yıl sağlık huzur mutluluk getirsin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım oluyor doktor normal dedi.fazla yorma kendini bazen dönüyorlar aşağı vurabiliyorlarArkadaşlar hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli yıllar dilerim. Benim bebisler arada çok aşağı tekmeliyolar korkuyorum sizde de oluyo mu öyle
Canım geçmiş olsun. Rabbim şifanı versin.Kızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim.
Kızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim.
Kızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim.
Geçmiş olsun Rabbim sana ve çocuklarına şifa versinKızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim.
Sağol canım endişelendirdi beni o kadar aşağıda olması zaten yatak istirahati verdi doktor yatıyorum artikEvet canım oluyor doktor normal dedi.fazla yorma kendini bazen dönüyorlar aşağı vurabiliyorlar
Çok geçmiş olsun bende yaşadım o böbrek genişlemesi ağrısını seni iyi anlıyorum çok şükür bende stend e gerek kalmadı inşallah seninde kalmaz geçer biran onceKızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim.
Çok geçmiş olsun bende yaşadım o böbrek genişlemesi ağrısını seni iyi anlıyorum çok şükür bende stend e gerek kalmadı inşallah seninde kalmaz geçer biran once
Benimkide grade 2 derecwsinde hatta 3 e çok yakın sağ böbreğim. Ne kadın doğumcum ne de ürolOg stentten yana. Sıkı takip edilecek. Ürolog dokunursak erken doğumu tetikleriz dedi iki haftada bir ultrason ve kanda kreatinin bakılacak.biraz daha sabredelim çok ileri safhaya geçerse belki dedi sende ağrı varmı ağrı için parol önerdiler sadeceKızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim.
Benimkide grade 2 derecwsinde hatta 3 e çok yakın sağ böbreğim. Ne kadın doğumcum ne de ürolOg stentten yana. Sıkı takip edilecek. Ürolog dokunursak erken doğumu tetikleriz dedi iki haftada bir ultrason ve kanda kreatinin bakılacak.biraz daha sabredelim çok ileri safhaya geçerse belki dedi sende ağrı varmı ağrı için parol önerdiler sadece
Dün novalgin vurdular o ancak kesti. Parol beni hiç etkilemez. Sıcak havlu koyuyorum, rahatlatıyor biraz. Şu an sola dönük vaziyette yatiyorum. Yemek için bile kalkmıyorum