• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Herkese yeni yılda sağlık mutluluk huzur bide çok para diliyorum bizde çocuk çok E Emotionn35 E Esalisam C Camgulu

Amiiin canım sağlık,huzur,mutluluk evlerimizden hiç eksik olmasın.. parayıda Rabbim az verip aratmasın çok verip azdırmasın derim herzaman:))
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese

Türkiye saati 02:57 :))
Fransa 00:57 :))

Kızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim.:cry:
Canım geçmiş olsun. Rabbim şifanı versin.

Kızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim.:cry:

Allah siga versin canim. Insallah cabucak gecer

canım cok gecmıs olsun uzulmemeye calıs moralını yuksek tut bebekler de etkılenır Allahın ıznıyle kotu bı durum olmaz ıcını ferah tut

Geçmiş olsun Rabbim sana ve çocuklarına şifa versin

Çok geçmiş olsun bende yaşadım o böbrek genişlemesi ağrısını seni iyi anlıyorum çok şükür bende stend e gerek kalmadı inşallah seninde kalmaz geçer biran once

Çok geçmiş olsun bende yaşadım o böbrek genişlemesi ağrısını seni iyi anlıyorum çok şükür bende stend e gerek kalmadı inşallah seninde kalmaz geçer biran once

Kaç mm olmuştu genisleme. Kacinci haftada farkettiler. Ne yaptin geçti biraz anlatır mısın canım ya. Çok endişeliyim. Oturamıyorum bile

Öncelikle hayırlı, sağlıklı, mutlu senelerimiz olsun arkadaşlar. Ben bu konuyu takibe yeni başladım çünkü 13 haftalık hamile olmama rağmen ikiz olduğunu rastgele gittiğim bir doktor tarafından öğrendim 33 aylık bir oğlum var Rabbim bağışlasın. Plansız , sürpriz bir gebelikti, öğrendim alışmam 2 ayı aldi tam alismisken iki olduklarını öğrendim ve bendeki şoku düşünün . Şimdi korkularimi,kaygilarimi bir kenara bırakıp sağlıkla ve zamanında gelmeleri için dua ediyorum. Hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı zamanında doğumlar diliyorum.

Benimkide grade 2 derecwsinde hatta 3 e çok yakın sağ böbreğim. Ne kadın doğumcum ne de ürolOg stentten yana. Sıkı takip edilecek. Ürolog dokunursak erken doğumu tetikleriz dedi iki haftada bir ultrason ve kanda kreatinin bakılacak.biraz daha sabredelim çok ileri safhaya geçerse belki dedi sende ağrı varmı ağrı için parol önerdiler sadece

Benimkide grade 2 derecwsinde hatta 3 e çok yakın sağ böbreğim. Ne kadın doğumcum ne de ürolOg stentten yana. Sıkı takip edilecek. Ürolog dokunursak erken doğumu tetikleriz dedi iki haftada bir ultrason ve kanda kreatinin bakılacak.biraz daha sabredelim çok ileri safhaya geçerse belki dedi sende ağrı varmı ağrı için parol önerdiler sadece

Dün novalgin vurdular o ancak kesti. Parol beni hiç etkilemez. Sıcak havlu koyuyorum, rahatlatıyor biraz. Şu an sola dönük vaziyette yatiyorum. Yemek için bile kalkmıyorum

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah müdahaleye gerek kalmaz iyi olursun

Geçmiş olsun evet çok ağrı yapıyo bende ayakta duramıyorum kasığıma bıçak saplanıyo sanki sırt ağrısı daha beter. Sen kaç mm ydi biliyomusun sormadınmı
Dün novalgin vurdular o ancak kesti. Parol beni hiç etkilemez. Sıcak havlu koyuyorum, rahatlatıyor biraz. Şu an sola dönük vaziyette yatiyorum. Yemek için bile kalkmıyorum

Back