• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim aklimdan geceni sen yaptın. Bende sizi merak ediyordum. Malum hafta sonu yoğunluğu.ıyiyiz biz
Umarım sizde iyisinizdir.

bende ıyım canım ama catı agrım cok fazla var. gecelerı yatarken nasıl yatacagımı sasırıyorum. sola yatsam sagdakı sankı tepıyor. saga yatsam soldakı tepıyor. sırt ustu yatsam agzımdan cıkcak gıbıler.... anlamıyorum bendemı boyle. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar merhaba,hastanede emzirme çalışmalarına başladık nihayet çok çabuk yoruluyoruz maalesef ya da memeyi tutamıyoruz ama olsun buna da şükür
Allahım bu zorlu yolda hepinizin Yardımcısı olsun
avrenım ay cok sevındım ya cok sukur daha daha ıyı olacaksınız inşallah...

Canım selam iyiyiz çok şükür.. Bebek hazırlıkları son sürat devam ediyor. Bebişlerin kıyafetlerini yıkadım sırada ütülemek kaldı, 3 hurç dolusu minnak kıyafet nasıl ütülenecek bakalım :)
Sende ne var ne yok nasılsın?
Bi de biz hala isim bulamadık :KK43:

valla bende hersey tastamam hatta ısımlı kavonoz sekerlerımız bıle hazır :KK53: hastane cantasıyla valızımde hazırdı. adan zye suanlık tamam gozukuyoruz. hatta musaıt zamanda resımlerı atacagım inşallah. kös kös beklemedeyım anlayacagın. cok guzel ama zor surec :( son haftalar. sende cogu seyı bıtırmıssın ben kanepede oturmustum utuyu aşşaya cekerek utulemıstım :))) annem utuletmeyecektı ama heves ettıgım ıcın kendım ole utuledım fıkır olsun sanada. ayrıca ısım yokmu kız hıc aklınızda :KK45:

burdayım canım bazen okuyup çıkıyorum hemen yazamıyorum bizim kızlari biraz daha içerde tutmaya çalışıyorum 34+0 olduk bugün az kaldı inşallah sağlıkla gelirler sen nasılsın

valla bende 31+6 oldum. canım sen nasıl uyuyorsun catı agrın oluyormu? bırde kasılmalar oluyormu? benımkıler bazen top gbı bıyerde toplanıyor karnım yamuk yumuk oluyor. gecelerı zor uyuyorum onun harıcınde ıyıyım Rabbım 36ları gormeyı nasıp etsın cumlemıze

Kızlar merhaba,hastanede emzirme çalışmalarına başladık nihayet çok çabuk yoruluyoruz maalesef ya da memeyi tutamıyoruz ama olsun buna da şükür
Allahım bu zorlu yolda hepinizin Yardımcısı olsun
Gözünüz aydın canım inşallah biran önce eve de çıkarsınız cokkudu cokkudu emerler:)

Tombuldut Tombuldut canım iyiyim şükür uykusuz her geceee diye diye dolanıyorum evin içinde bi yatakta yatıyorum kalkıyorum biraz koltukta yatıyorum derken geçiyor günler :) sen nasılsın dr’un bi tarih verdimi? Eşin gelebilecekmi Doğumda yanına? Hepimiz zor bir hamilelik geçiriyoruz ama bence en zoru seninki bu dönemde insanın en çok yanında istediği kişi eşi Allah sabır versin canım sana

Tombuldut Tombuldut canım benim de cati agrim var. Doktor bebekler asagi oturur ondan olur dedi. Ayalta kalmamaya çalış. Agrin olunca ayakları havaya kaldir bebek yukarı çıksın sonra soluna yat dedi.
Geceleri bende uyuyamiyorum bakalim dogunca neler yapcaz

Merhaba ben de ikiz annesi olacagım inş. Çarsamba ilk doktor kontrolümde bir kese cok net bi tanesine belli belirsiz görundü ikiz ihtimali yüksek dedi doktorum bakalim 20 gün sonra randevuda kesin belli olacak ama ben kendimi kaptirdim ikize inş gittigimde ikisininde kalp atışıni duyarım

littlebiggirl littlebiggirl canım bebek arabası pierre cardin değil prego ikiz bebek arabası mobilya pierre cardin banada arabayı jeliboni jeliboni önermişti araştırmalarıma göre en uygun model o gözüküyor.
Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum canım Yen'i gördüm mesajını, çok teşekkürler ya İnan öyle faydalı oluyor ki yorumlar, prego bebek arabalarını biliyorum ikiz için ararken ilk onlar çıkıyor karşımıza, peki hangi modelini aldınız, @jeliboni sana da sorayım, bebek arabasının oto koltuğu ve sonrası için oturacakları pusetleri var mı aldığjnız ürünlerin?

Merhaba ben de ikiz annesi olacagım inş. Çarsamba ilk doktor kontrolümde bir kese cok net bi tanesine belli belirsiz görundü ikiz ihtimali yüksek dedi doktorum bakalim 20 gün sonra randevuda kesin belli olacak ama ben kendimi kaptirdim ikize inş gittigimde ikisininde kalp atışıni duyarım
İnşallah duyarsın ikisini de, Allah tamamına erdirsin canım, hoş geldin...

Tombuldut Tombuldut canım iyiyim şükür uykusuz her geceee diye diye dolanıyorum evin içinde bi yatakta yatıyorum kalkıyorum biraz koltukta yatıyorum derken geçiyor günler :) sen nasılsın dr’un bi tarih verdimi? Eşin gelebilecekmi Doğumda yanına? Hepimiz zor bir hamilelik geçiriyoruz ama bence en zoru seninki bu dönemde insanın en çok yanında istediği kişi eşi Allah sabır versin canım sana

ınanırmısın bende aynı durumdayım gece uyku yok sabaha karsı anca uykuya gecebılıyorum. doktor ılk hedefımız 34. haftayı gormek. ıkıncı hedefımı 37. hafta dedı. suanlık catı agrısı harıc sıkıntım yok umarım o haftaları hepımız goruruz.
Allah razı olsun canım evet cıdden cok zor annem yanımda ama ınsanın eşi tabıkıde farklı oluyor psıkolojık olarak zor guclu duruyorum... bazen hevesım bıle kırılıyor... esım doguma gelecek 10-15 gunlugune ınsallah :) dua edıyorumkı bebeler zamansız gelmesın. planlı sezeryan olursa esım belkı karnımı bıle gorebılır gelırse:) ama acıl bı durumda doguma alınırsam anca dogduktan sonra gelır. rabbım hayırlısını versın ınsallah yanımda olur..

Tombuldut Tombuldut canım benim de cati agrim var. Doktor bebekler asagi oturur ondan olur dedi. Ayalta kalmamaya çalış. Agrin olunca ayakları havaya kaldir bebek yukarı çıksın sonra soluna yat dedi.
Geceleri bende uyuyamiyorum bakalim dogunca neler yapcaz

valla ne desteksız kalkabılıyoruz ne normal hamıleler gbı hareket edebılıyoruz bazen corabımı bıle annem gıydırıyor... bana kalkıp aayyyy degerını bılll bol bol uyu hamılelıgı cocuklar dogunca arayacaksın.. dıyenlere gıcık oluyorum. sankı rahatmısız gıbı. dogurayım en azından onları severım onlarla mutlu olur oyle uykusuz yorgun kalırım daha ıyı dıyorum :)))

Tombuldut Tombuldut canim seni o kadr iyi anliyorum ki. Ben ozlelikle aksamlari nefes almakta bile zorlaniyorum göğüs kafesim batıyor sanki. Daha 2 ay var. Tek duam saglikla ve vaktinde gelsinler. Onlar iyi olsun nasil olsa bu sıkıntılar unutuluyr. Kizim dogunca ikinciyi yapmam diyirdum herkes gulerdi :)

Inşallah bu sıkıntıları yaşamayız ama tedbirli olmakta fayda var.siz tecrübeli anne olarak ilk 3 ay kıyafet ne almıştınız.
Bebekler o kadar çabuk büyüyorlar ki. Sadece 1 kez giydirdiğim hatta hiç giydiremedigim kıyafetler oldu. Genelde en çok giden citcitli body. Alt değiştirirken zor oluyor diye ben tulum pek kullanmadım. Alt ust takim olanlardan giydirdim. Eldiven ve şapka tarzı şeyleri de ilk 3 hafta kullandım. Hastane çıkış setlerine o kadar para dökmeye gerek yokmuş. Geç anladım.

Tombuldut Tombuldut canim seni o kadr iyi anliyorum ki. Ben ozlelikle aksamlari nefes almakta bile zorlaniyorum göğüs kafesim batıyor sanki. Daha 2 ay var. Tek duam saglikla ve vaktinde gelsinler. Onlar iyi olsun nasil olsa bu sıkıntılar unutuluyr. Kizim dogunca ikinciyi yapmam diyirdum herkes gulerdi :)

aynen valla :) dıyorumkı bız cekelım yeterkı onlar karnımızda kalabıldıklerı kadar kalsınlar. bak böyle dıyorum bırazdan carsıya inicem gene rahat durmuyorum :)))) gezmeyıde cok seven bırıyım bakalım bebeler dogunca nolcak halım:işsiz:

aynen valla :) dıyorumkı bız cekelım yeterkı onlar karnımızda kalabıldıklerı kadar kalsınlar. bak böyle dıyorum bırazdan carsıya inicem gene rahat durmuyorum :)))) gezmeyıde cok seven bırıyım bakalım bebeler dogunca nolcak halım:işsiz:

Ben de yürümeyi gezmeyi çok seven biriydim ama 3 aydır neredeyse günde 1000 adımdan fazlasını atmadım... Çok sıkıldım havalar da soğuk, tedirgin de oluyorum gezerken ama vücudum da çok ağırlaşmış gibi hissediyorum daha şimdiden :/ Sizin karnınız ne zaman büyümeye başladı peki kızlar? Benim zaten hamilelik öncesi ayva göbeğim vardı şimdi bir de üst taraf doldu :P galiba erken büyüyecek karnım

Merhaba
Geçen sene aynı durumları yaşamış biri olarak kesinlikle ikili pompa öneriyorum. Zira ben 36+3 doğum yaptım. Çok şükür bebeklerim kuvoze girmedi. Ama ilk 10 gün sutum olduğu halde çene kasları gelişmediği için beni emememişler ve ikisi de sarılık oldular. Mecburen sağarak verdik. Siringayla ve kaşıkla denedik ama iki bebek olunca baş edemedik. Haliyle biberona başladık. Sonra da memeyi kabul etmediler. Velhasıl kelam 4 ay boyunca bebekleri sağarak biberonla besledik. O süre boyunca pompa elim ayağım oldu
.Dorduncu Aydan itibaren memeye dönüş yaptılar. Iki aydır emiyorlar şükür. Bu arada mamaya alerjileri olduğu için bu zamana kadar anne sütüyle geldik. Size de tavsiyem sakın pes etmeyin. Biraz uzun oldu. Kusura bakmayın. Hamileliginizin tadını çıkarın :KK54:
İlk oğlum besin alerjiliydi diyetle emzirdim.. Bunlar da öyle olucak diye çok korkuyorum. Diyetle ikiz bebek emzirmek çok zor oldu mu? Ben 43 kiloya dusmustum ilkinde.

Canim dikkatli ol... cok.gezme ve yorulma artik. Bol bol dinlen. Bebekler buyusn gezeruz onlarlada

bende ıyım canım ama catı agrım cok fazla var. gecelerı yatarken nasıl yatacagımı sasırıyorum. sola yatsam sagdakı sankı tepıyor. saga yatsam soldakı tepıyor. sırt ustu yatsam agzımdan cıkcak gıbıler.... anlamıyorum bendemı boyle. Allah yardımcımız olsun.

avrenım ay cok sevındım ya cok sukur daha daha ıyı olacaksınız inşallah...

valla bende hersey tastamam hatta ısımlı kavonoz sekerlerımız bıle hazır :KK53: hastane cantasıyla valızımde hazırdı. adan zye suanlık tamam gozukuyoruz. hatta musaıt zamanda resımlerı atacagım inşallah. kös kös beklemedeyım anlayacagın. cok guzel ama zor surec :KK43: son haftalar. sende cogu seyı bıtırmıssın ben kanepede oturmustum utuyu aşşaya cekerek utulemıstım :))) annem utuletmeyecektı ama heves ettıgım ıcın kendım ole utuledım fıkır olsun sanada. ayrıca ısım yokmu kız hıc aklınızda :KK45:

valla bende 31+6 oldum. canım sen nasıl uyuyorsun catı agrın oluyormu? bırde kasılmalar oluyormu? benımkıler bazen top gbı bıyerde toplanıyor karnım yamuk yumuk oluyor. gecelerı zor uyuyorum onun harıcınde ıyıyım Rabbım 36ları gormeyı nasıp etsın cumlemıze
canım uyumak biraz zor artık iyice yerleri daraldı biri doğum kanalında aşağı baskı yapıyo biri ayaklarını mideme dayiyo çatı ağrısı ve baskı çok var yürümek bile zorluyor ki çok kilo almadim bi göbek var top gibi :) kasılmalar vardı doktor Adalat ve magnezyum başlattı çünkü bebek doğum kanalında olunca kasılmalar devam ederse açılma başlar dedi kasılma ağrı ve kanama olursa mutlaka doktorunuzu haberdar edin kızlar ben kasılmalari ve aşağı baskıyı kendim farketmesem daha doktor kontrolüne bir hafta vardı doktor bile dedi iyiki gelmişsin erken doğum riski varmış diye

Nasıl gidiyor kızlar ^^ Ben kendimi toparladım serumdan sonra artık yavaş yavaş birşeyler yiyebiliyorum. 3 saatte 1 acıkıyorum az az yediğim için. Bunada şükür aşırı tadını alamasamda yediklerimin biraz böyle gidecek. Bide okadar çok tatlı yemek istiyorum ki ama midem asla kaldırmıyor. Yarın doktor kontrolümüz var hadi hayırlısı geçen hafta serum yemeden önce bebişlerden birinin kalp atışını duyduk ama diğeri çok net görünmüyor bile inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Yarın belli olur oda büyük ihtimalle

Arkadaşlar merhabaa bugün kontrolüm vardı 31.haftamıza girdik bebişlerin birisi 1528 diğeri 1471 kg çıktı çok şükür erken doğum riskide taşımıyormuşum rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar nasip etsin 37.haftayı hepimiz görelim inşallahh

Back