- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
- #3.561
Canim aklimdan geceni sen yaptın. Bende sizi merak ediyordum. Malum hafta sonu yoğunluğu.ıyiyiz biz
Umarım sizde iyisinizdir.
bende ıyım canım ama catı agrım cok fazla var. gecelerı yatarken nasıl yatacagımı sasırıyorum. sola yatsam sagdakı sankı tepıyor. saga yatsam soldakı tepıyor. sırt ustu yatsam agzımdan cıkcak gıbıler.... anlamıyorum bendemı boyle. Allah yardımcımız olsun.
avrenım ay cok sevındım ya cok sukur daha daha ıyı olacaksınız inşallah...Kızlar merhaba,hastanede emzirme çalışmalarına başladık nihayet çok çabuk yoruluyoruz maalesef ya da memeyi tutamıyoruz ama olsun buna da şükür
Allahım bu zorlu yolda hepinizin Yardımcısı olsun
Canım selam iyiyiz çok şükür.. Bebek hazırlıkları son sürat devam ediyor. Bebişlerin kıyafetlerini yıkadım sırada ütülemek kaldı, 3 hurç dolusu minnak kıyafet nasıl ütülenecek bakalım :)
Sende ne var ne yok nasılsın?
Bi de biz hala isim bulamadık
valla bende hersey tastamam hatta ısımlı kavonoz sekerlerımız bıle hazır hastane cantasıyla valızımde hazırdı. adan zye suanlık tamam gozukuyoruz. hatta musaıt zamanda resımlerı atacagım inşallah. kös kös beklemedeyım anlayacagın. cok guzel ama zor surec son haftalar. sende cogu seyı bıtırmıssın ben kanepede oturmustum utuyu aşşaya cekerek utulemıstım :))) annem utuletmeyecektı ama heves ettıgım ıcın kendım ole utuledım fıkır olsun sanada. ayrıca ısım yokmu kız hıc aklınızda
burdayım canım bazen okuyup çıkıyorum hemen yazamıyorum bizim kızlari biraz daha içerde tutmaya çalışıyorum 34+0 olduk bugün az kaldı inşallah sağlıkla gelirler sen nasılsın
valla bende 31+6 oldum. canım sen nasıl uyuyorsun catı agrın oluyormu? bırde kasılmalar oluyormu? benımkıler bazen top gbı bıyerde toplanıyor karnım yamuk yumuk oluyor. gecelerı zor uyuyorum onun harıcınde ıyıyım Rabbım 36ları gormeyı nasıp etsın cumlemıze