- Konu Sahibi marbling817
- #3.501
Kardeşler merhaba. Bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim, 4+2 de hcg değerim 843 tü.4+6 da doktora gittim ve vajinal ultrasonla baktı ve bize iki kese göründüğünü söyledi.Fakat bunın sık rastlanan bir durum olduğunu, keselerden birinin kaybolabileceğini söyledi.5+2 yine gittim bu defa ise göbekten ultrasonla baktı ve keselerden birinin küçük kaldığını ya da saklandığı için görünmemiş olabileceğini söyledi ve 10 gün sonra gel dedi. Ama benim içim içimi yiyor.Alllah biliyor ya ikisinide hayırlısıysa çok istiyorum hatta ama doktorun dediklerini düşününcede hüzünleniyorum.Benim gibi bi durum yaşayan kardeşlerim varsa sonucu paylaşabilirler mi benimle?
Merhaba canım öncelikle tebrik ederim inşaAllah ikinci bebeğinde büyüyüp diğerine yetişecektir merak etme bu doktorları anlayamıyorum doğru düzgün açıklama yapmadıkları gibi insanın moralini altüst ediyorlar bende senin gibi beklemedeyim bi yönden şanslısın sık sık girebiliyosun ultrasona ben en son 7.haftada girdim ve 13.haftayı bekliyorum malesef randevun 1.ayın 11 inde hayırlısı bende çok istiyorum ikinci kesedede kalp atışı olsun hatta zıp zıp oynasın ozamana büyümüş olur inşaAllah Rabbim nasip ederse.
Senin beta hcg değerine bişey dedimi doktor ilk gördüğünde ?seninkide yüksek ama benim beta hcg 4+5 ken 8 bin 250 idi
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun