2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim.biz kizima 3.5 sene once lacivert mobilyadan aldik. Spor bir takim hem bebek hem.cocuk odasi. Tanidik oldugu icin.bize cok.cok uyguna geldi
Bence kaliteli bir mobilya. Simdi yeni.modelleri de cikmis.

Sağol canım diğerlerini tüketiyorum bulguru teyzemde söylemişti onun çocuklar 4.bucuk kilo doğarlar bol bol yr demişti ama unuttum hatırlattığın iyi oldu

Canım çileğe henüz bakmadım ama pierre cardin mobilyanın çok güzel ürünleri var tavsiye ederim bende kafamda belirlediğim ürün var bu hafta belki yılbaşı indirimi falan varsa belki bebek arabası ve odasını alabilirim.inşallah biraz daha indirim olur.

Ben aldım çilek baby cotton oda takımı canım, ama teslimat süresi olarak çok geç tarih veriyorlar. Ben ekim ayında aldım teslim tarihi 12 ocak düşün yani 3 ay teslimat süresi (ankara için)
Ürnleri araştırarak beğenerek almıştım. Sağlık ve güvenlik standartlarını tamamen taşıyor

Canim.biz kizima 3.5 sene once lacivert mobilyadan aldik. Spor bir takim hem bebek hem.cocuk odasi. Tanidik oldugu icin.bize cok.cok uyguna geldi
Bence kaliteli bir mobilya. Simdi yeni.modelleri de cikmis.

Annem geçenlerde tv de gördüğünü söylemişti canım ama ben bakamamıştım, incelemeye aldım hemen, biz de sizin referansınızla gider indirim isteriz olmadı Cevabın için çok teşekkür ederim :)

Canım pierre cardinin arabasını geçen gün birisinde gördüm, artık algıda seçiciyiz ya hep bebek eşyası bakıyorum ama ikizler için ürünleri olduğunu bilmiyordum. Gerçi birçok şeyi henüz bilmiyorum tam ama Çok teşekkür ederim :)

Ya çok sevindim Jeliboni, biz de alalım istedik, şimdi %40 indirimi varmış bitecekmiş aralık sonunda... Ama herhalde indirimleri olur dönem dönem değil mi? Senin bebişlerin cinsiyeti nedir? Teşekkür ederim cevabına canım :)

Kardeşler merhaba. Bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim, 4+2 de hcg değerim 843 tü.4+6 da doktora gittim ve vajinal ultrasonla baktı ve bize iki kese göründüğünü söyledi.Fakat bunın sık rastlanan bir durum olduğunu, keselerden birinin kaybolabileceğini söyledi.5+2 yine gittim bu defa ise göbekten ultrasonla baktı ve keselerden birinin küçük kaldığını ya da saklandığı için görünmemiş olabileceğini söyledi ve 10 gün sonra gel dedi. Ama benim içim içimi yiyor.Alllah biliyor ya ikisinide hayırlısıysa çok istiyorum hatta ama doktorun dediklerini düşününcede hüzünleniyorum.Benim gibi bi durum yaşayan kardeşlerim varsa sonucu paylaşabilirler mi benimle?

Merhaba arkadaşlar ben de Allahın izniyle ağustosta ikiz annesi olacağım. Sayfaların hepsini okudum sizi heyecanla biraz da korkuyla takip ediyorum. Salı günü kalp atışları için gideceğiz inşallah ama mide bulantısından mahvoluyorum. Allah hepimizr kolaylıklar versin.

Tek yumurta ikizi ikisi de erkek canım. Bize de indirim var diye sattılar ama fiyatlar hep aynı :) habi ocaktan sonra zam gelir mi bilemem ama 3 aysır gelmiyor :)
littlebiggirl canım bebek arabası pierre cardin değil prego ikiz bebek arabası mobilya pierre cardin banada arabayı jeliboni önermişti araştırmalarıma göre en uygun model o gözüküyor.
Evet ben de çok tavsiye üzerine almıştım, sürüşü filan çok rahat arabanın tamamen portatif

Doktorların farklı türlüsünü söyleyen yoktur herhalde, hep en olumsuz tabloyu çizerler sen endişelenme.. İnşallah iki yavrun da seninledir gönlünü ferah tut.. ben de ilk 3 ay her doktor randevumdan dayak yemiş gibi çıkıyordum sürekli kötü şeyler söylüyorlardı.. o yüzden sen takma kafana, hamileliğin tadını çıkar:)

Canım biz çok araştırdık o fiyata içinde puseti dahil hiç göremedim.babymallde çalışan bi tanıdık var şubatta hemen hemen her ürün zamlanacak demiş eşime.

Canım biz çok araştırdık o fiyata içinde puseti dahil hiç göremedim.babymallde çalışan bi tanıdık var şubatta hemen hemen her ürün zamlanacak demiş eşime.
Canım babymall’e geçen hafta gittim hala bu civarlardaydı fiyatı pusetler dahil.. hatta tanıdık varsa büyük şans, çalışan indirimi yaptırın daha da uyguna gelir..

Canım babymall’e geçen hafta gittim hala bu civarlardaydı fiyatı pusetler dahil.. hatta tanıdık varsa büyük şans, çalışan indirimi yaptırın daha da uyguna gelir..
Sormak lazım canım oda bizim müşterilerimizden oda takımınıda ordan alacagız bakalım belki ufak bi indirim yaparsa güzel olur

Kızlar 7 +5 İkizlere hamile yim kaLP atışı fln duyuldu ama bu sabah uyandım baya kahverengi lekeler gelmiş hala devam edio ilk defa oldu napicam ilk gebeligim bilmiyorum normalde progestan igne olurdum en başından beri bu hafta çok agridi gi için iki günde bir olmaya başladım off buyuzden olabilir mi acaba korkuyurum başına gelen varmı ..
Hep evdeyim yemek haricinde kalmiyorum aslında neden olmuş olabikir başına gelmiş olan varmı

Ben genç bebeden aldım canım bebek odası mobilyasını bi kaç çeşit marka ve ürün seçeneği var bi bak istersen orayada

Kizlar bugun farkli bir dr a gittim 2. Minnosum biraz kucuk diye ilgilenmiyorlar cok uzuluyorum ama eminim oda bebek olup kalbi atacak sizde yokmuydu biri kucuk biri buyuk kese olan

arkadaşlar benim 7 yaşında bi oğlum var ikizler bi kız bi oğlan ,ikizlere oda yapmıyım diyorum nasılsa 2 sene yanımda olurlar sonra oda yapıyım ikisine diyorum belki büyük oğlan küçük oğlanı yanına kabul eder kızı ayrı odaya alırım .başka çocuğu olan 3+1evi olan arkadaşlar sizler nasıl yapıcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…