2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ay ne bilim ya sağlığım el verdiği sürece çalışacağım mecbur
Ben 18. Haftamdan beri raporluyum, ayakta günde 5 saat ders anlatmamın tehlikeli olduğunu söyledi doktor ve raporu ben talep bile etmeden kendi verdi 45 günlük heyet raporu yazarak başladı, şimdi doğum iznim başlıyor zaten..

Ya valla insan icine cikayim diyorum ama bu insan milleti deli ediyor beni. Yok ikiz erken gelir,kucuk olurlar, sanirsin hepsi kadin dogum doktoru....
Aynen öyle şimdiye kadar çocuk yok diye söyle yap bunu ye bu Dr git diyen arkadaşlari şimdide nasıl bakcan zor olur ikiz erken doğar daha neler neler çocuk yokken ayri şimdi ayrı dertlendiler bizim yerimize

Aynen öyle şimdiye kadar çocuk yok diye söyle yap bunu ye bu Dr git diyen arkadaşlari şimdide nasıl bakcan zor olur ikiz erken doğar daha neler neler çocuk yokken ayri şimdi ayrı dertlendiler bizim yerimize

Ya insan Allah vaktinde versin sag saglim olsun diye eder. Utanmaslar insallah erken dogsun diyecekler. Nasil bakacakin.muhabetine hic girmiyorum bile.

Ya insan Allah vaktinde versin sag saglim olsun diye eder. Utanmaslar insallah erken dogsun diyecekler. Nasil bakacakin.muhabetine hic girmiyorum bile.
Bizm 11 yıl sonra 4.denemede nasip oldu samimi bir kaç arkadaşımla paylasmadim başta hep olumsuz olunca bu sefer demek istemedim 8 haftalikken dedim şu an kustuler konusmuyorlar güya nedenmis başta soyleseymisim bu sefer demek istemedim Dr da tembihledi söyleme kimseye diye 2 arkadaş im bunlardan biri tüp bebek annesi kendisi de bu yollardan geçmiş çok samimi idik dedikten sonra tavır aldı ikiside selam veriyorlar darildik sana diyorlar başta üzüldüm böyle yapmalarına sonra ne uzcem kendimi dedim insanları anlamak zor

Herkes bir acayip benim arkadasim benden 1 yil once tup bebek yaptirdi her aninda yazdim aradim cocuk odasini bile beraber sectik yetmedi 7 aylik dogum yapti yanlizdi isimden izin aldim kostum gittim cocuguna hediye aldim gittim bobreginden ameyliyat oldu sunnet oldu aradim sordum sonra ne oldu ben tup bebek icin ist gittim transfer icin 13. Gun ist malatyaya dondum bizimki ertesi gun nasilsin diye aradi cok kirildim konusuyorum ama artik oturup kalkmiyorum bu tur insanlar malesef cikarci

Valla gerçekten zormus... insan haliyle hemen herkese soylemek istemiyor. Kusmek de neyin nesi. Üstelik haberde vermisiniz. Insanlar mi tuhaf ben ni bilmiyorum bazen

Valla gerçekten zormus... insan haliyle hemen herkese soylemek istemiyor. Kusmek de neyin nesi. Üstelik haberde vermisiniz. Insanlar mi tuhaf ben ni bilmiyorum bazen
Başta üzüldüm 3 defa gittim evine bak yanlış anlama altında kalır arama kimseye demedim dedim yok soyleseymisim niye dememisim felan filan küçük olarak vazifemı yaptım o da tüp bebek annesi ama bende beni anlamadagindan dolayi artık aramiyorum davet te ettim gelmedi ben de bitirdim arayan i arar sorarini sorarım artık ne yapcam kendileri bilir

Vala guzelim 20 yillik arkadasim bana da o civarda belki daha gec haber verdi teyze olacagimi. Üstelik lise arkadaslarina filan soylemisti. Ben ne alindim ne küstüm şartlar oyke gelişti oyle oldu ne onemi var. Sanki dogunca haberi oldu. Ben zaten bu tarz haberlerin yayilmasindan hoslanmam
Anneme esime filan da kizarim. Sen haklsin hic takma kafana bunalim.insanlari.

Bariz kıskançlıktan,bende geç söyledim sitem eden çok oldu sanki herşeyi söylemek zorundaymışım gibi ama darılma falan kötü niyet derim

pnarcnar887 hayirli olsun canim

Aynen öyle hep negatif olunca bu sefer demek istemedim negatif olunca kendimi mi avutayim milletle mi laf anlatayım demek istemedim ama gerçekten çok bozuldum iki arkadasimada demekki yanlış secmisim arkadas

Bariz kıskançlıktan,bende geç söyledim sitem eden çok oldu sanki herşeyi söylemek zorundaymışım gibi ama darılma falan kötü niyet derim
Bende artık bu kadar konuşmama anlatmaya rağmen aynı tutum u sergilediklerini görünce kendimi geri cektim

Güzel haberlerine sevindim canım. Bu arada beslenmede nelere dikkat ediyorsun.bizde artık kilo almaya başlıyoruz.

Aslında çok düzenli öğünlerim olmuyor maalesef ama bebekleri faydalı olduğunu bildiğim için muz, ceviz-badem bol yedim hamileliğim boyunca son zamanlarda da bulguru çok yedim bebeklere kilo yaptığını öğrendikten sonra.

Tombuldut canım teşekkür ediyorum cevabın için :*
geçen hafta çilek mobilyaya baktık baby cotton diye bir modeli var, iki büyüyen karyolası 3lü gardrobu ve rafı almayı planladık. çamaşırlık sığmıyor ne yazık ki odaya. Bir de benim için rahat bir koltuk planlıyoruz. Çilek mobilyadan ürün var mı aranızda? Ya da başka hangi markaları önerirsiniz sevgili anneler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…