2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba canım öncelikle tebrik ederim inşaAllah ikinci bebeğinde büyüyüp diğerine yetişecektir merak etme bu doktorları anlayamıyorum doğru düzgün açıklama yapmadıkları gibi insanın moralini altüst ediyorlar bende senin gibi beklemedeyim bi yönden şanslısın sık sık girebiliyosun ultrasona ben en son 7.haftada girdim ve 13.haftayı bekliyorum malesef randevun 1.ayın 11 inde hayırlısı bende çok istiyorum ikinci kesedede kalp atışı olsun hatta zıp zıp oynasın ozamana büyümüş olur inşaAllah Rabbim nasip ederse.

Senin beta hcg değerine bişey dedimi doktor ilk gördüğünde ?seninkide yüksek ama benim beta hcg 4+5 ken 8 bin 250 idi

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim Allah razı olsun,.Rabbim cümlemize hayırlısıyla sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi.Doktorun asistanı hcg mi gördüğünde hcg değerin iyiymiş dedi.Zaten hcg değeri hergün iki katına çıkarmış,muhtemelen benimde 4+5 te 6000-6800 civarı bişey olmuştur Allahın izniyle.İlk gittiğimde vajinal ultrasonda kesenin birini sonradan farketti,ama ümitlenme ne olur ne olmaz dedi. Biri 5.8 diğeri 4.2 idi.Bundan 2 gün sonra ufak bi baygınlık geçirdim ve tekrar gitmek zorunda kaldım ne olur ne olmaz diye.Bu defa karından ultrasonla baktı.Büyük olanı gördü,küçüğü ise biraz çabayla gördü.Bu kaybolabilir,tekiz devam edicek herhalde ama saklanmışta olabilir dedi.Vajinal ultrasonla net görülür ama bunun için vajinal ultrason yapmayalım dedi.Ama benim aklım hala orda kaldı.Bir hafta on gün sonra gel dedi,ama karar verdim 15 günden önce gitmycem,çağırsalarda yine soru işaretiyle dönüyoruz eve çünkü...En azından Allahın izniyle bişeyler belli olur belki o zamana kadar hem..Senin doktorun tam olarak ne diyor canım?

Canim benim kizim 3 yasini gecti. Ben oturma odasi daha buyuk oldugu icin. Orayi cocuk odadi yapcam.cocuk odasi da oturma odasi olacak. Biraz kucuk ama olsun
Ikizler erkek dedi doktor. Kizim 8-9 yasina gelene kadat ayni.odada kalacaklar. Sonrasına bakarım zaten kiraciyim

seninkide mantıklı canım ,bende sonra ranza alıp oğlanları aynı odada yatırcam,sanki tek derdimde bu kaldı )) 3 çocukla nasıl baş etcez bakalım , saol cevap için .

Allah razı olsun canım,Amin Rabbim hepimizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.
Ben Fransada yaşıyorum tam 7 haftalıkken girdim ultrasona doktor ikinci kese hakkında fazla konuşmadı var dedi ama içi boş dedi bidahaki sefere konuşuruz dedi inan onu doğru düzgün ölçmemiş bile çok üzüldüm diğer meleğimin kalp atışını duyduk 158 yazmış atım hızına bi sorun yok çok şükür ama ben 3 haftadır kafayı yiycem düşünmekten çok soğuk ve gıcık bi doktordu şansıma malesef dua ediyorum sürekli Allahıma i nasip etmiştir

Kusura bakma şanslısın sürekli gidebiliyosun dedim ama rahatsızlanmışın çok geçmiş olsun burda 3 kez giriyoruz ultrasona 11-14 hafta arası 22-24 hafta arası ve 34-36 hafta arası haricinde hasta olursan veya acil bi durum olursa bakıyolar yoksa diğer muayeneler kilo,tansiyon ve sadece alttan afedersiniz yoklama yapar gibi

Senin karından yapılan ultrasonda gözükmüş şükür bende görememişti alttan bakınca gördü ikinci keseyi ama içi boş diyemi önemsemedi anlayamadım sabredebilirsen bekle derim daha net belli olur inşaAllah meleklerin seninledir canım :)

seninkide mantıklı canım ,bende sonra ranza alıp oğlanları aynı odada yatırcam,sanki tek derdimde bu kaldı )) 3 çocukla nasıl baş etcez bakalım , saol cevap için .

Valla senin ki gene 7 yasinda buyuk. Bizimki 3.5 olacak ve tek torun sulalede onun bi buyugu uni ye basladi. Iki erkek kardeşi nasil kaldircak ne yapcak.ben ne yapcam hic bilmiyorum

Canım benim ya,Rabbim yardımcın olsun...Sanırım doktorların ikiz gebeliklerde genel tavrı bu ümit vermiyorlar ki sonra olabilecek kayıplara karşı hasta üzülmesin.Burdada sık sık çağırıyorlar ama soru işareti ile eve yolluyorlar.Hatta bir arkadaşım bu konuda özellikle uyardı beni...Aslında pimpiriklenmemek için akışına bırakıp,sık sık gitmemek daha iyi belki de...Rabbim hepimizin kuzucuklarını sağlıkla bağışlasın bizlere inşallah... Haberdar edelim birbirimizi...

Suan 7+1 cogul gebelik.Servikal dikişi olan varmi ?bana 12.haftada redüksiyon yapılıp dikiş atılacak.Dikis ile ilgili fazla bilgi bulamadım.

Sağolasın canım hepimizin, doktor konusunda çekiyoruz malesef helede yabancı sevmeyene denk gelirsek ben yani eşimle biz çocuk düşünmüyorduk 3 tane var Rabbim bağışlasın iki erkek bi kız buda 4.sürpriz bi şekilde oldu Rabbimin hediyesi ,aslında ikinci keseyi gördüğüm andan beri çok istiyorum ikiz olmadını oldum olası severim ikiz bebişleri, aslında sende hakkısın biraz bekleyip gitsen daha net sonuç alırsın 8. Veya 9. Haftada tam belli oluyomuş ben 7 de kaldım malesef bidahaki 12+0 da olmuş olucak , burada okullar tatil neyseki zaman çabuk geçiyo okulun açıldığı hafta randevum :)) mutlaka haber ederim canım sende yaz lütfen

Suan 7+1 cogul gebelik.Servikal dikişi olan varmi ?bana 12.haftada redüksiyon yapılıp dikiş atılacak.Dikis ile ilgili fazla bilgi bulamadım.

Öncelikle tebrik ederim canım Rabbim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin, görümcemde olmuştu onunki çoğul gebelik değildi ama doğuma yakın bi sürede açmışlardı hiçbi problem olmadı gayet sağlıklı bi oğluşu oldu
Geçmiş olsun..

Ay maşallah :)Ne güzel çocukların varmış.Rabbim bağışlasın.Rabbim bağışlarsa bizim ilk olacaklar.O yüzden daha da acemiyimBende inşallah bi sıkıntı olmazsa iki hafta sonra gidicem , haberdar ederim inşallah

Benim oğlanda evdeki kuşu sevsem kıskanıyo,bi kriz çıkacak kesin :))
Bizde oğluma kardeşi olacağını dün söyleyebildik.ikiz diyemedik:)alıştıra alıştıra artık.ona bile inanamadı çok şaşırdı:)onun bir odası var bir boş odamız daha var artık cinsiyetlere göre planlama yapacağız allah nasip ederse.sağlıkla hayırlısı ile gelsinler inşallah.

Allah razı olsun canım evet 3 evladım var Rabbim evlat özlemi ile yanıp tutuşanlarında kucağını boş bırakmasın ( amiiin ) ikiz olursa 5 tane olucak ama olsun ben çoook seviyorum ikizleri başım gözüm üstüne değilsede Rabbim karnımdakini kucağıma almayı nasip etsin benim çocukların aklı gidiyo kardeş geliyo diye sanki hiç yokbizde 4.yü düşünmüyoduk ama çok meraklısıyız şuan sende şimdi çok heyecanlısındır ilk heyecan başka :)) evlat sevgisi gibi yok canım daha doğmadan başlıyo aşkın,sevgin,annelik duygun herşeyinRabbim herkese tattırsın

Teşekkür ederim.Cok stresli beklemek.cogullarda
.Allah hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…