- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.341
inşaallah gerek olmaz yani içimden bi ses hep onlar çok güçlü daha beklicek diyo ama işte aklıma takıldı gerekir mi diye
inşaallah gerek olmaz yani içimden bi ses hep onlar çok güçlü daha beklicek diyo ama işte aklıma takıldı gerekir mi diye
Kızlar gittim dr a herşey yolunda çok şükür
Kızlarım 512-528 gr olmuşlar(22+4)
Maşallah canım çok güzel ilerliyorlarKızlar gittim dr a herşey yolunda çok şükür
Kızlarım 512-528 gr olmuşlar(22+4)
Merhaba hayırlı olsun bende aynı durumdayım 1 hafta sonra diğeri de göründü sanırım ikiz gebeliklerde biri diğerinden daha önce büyüyorBugün kontrol vardı keselerden biri 6+1 gidiyor içi baya görünüyor ama diğeri 6 hafta görünüyor içi baya ufak gibi net olarakta 6. haftamdayım. İnşallah sıkıntı yoktur. Erken olduğu için aman aman göremediğimi düşünmek istiyorum. Şu ultrasyon fotolarından bişey anlasam bide cahil gibiyim
bugün 33+0 olduk doktorun hedefi 36+0da almak canım ama kızlardan biri kanala inmiş dedi diğeride baş aşağı bekliyor baya baskı hissediyorum geçen haftaya kadar herseyimı kendim yaptım oğlumla dışarı çıkabildim oyun oynadım çok aktiftim ama son bi haftadır evde yemek yaparken bile bitsin hemen uzanayim istiyorum hemen ağrı başlıyor ve kızlarim baya asagida hissediliyorcanm ne guzel 34. haftadasın bu bıle harıka bence :) hedefınız ney doktorla 37 mı. ben suan agırlassamda ısım oldugunda dısarı cıkabılıyorum yuruyebılıyorum magzaları gezıp. ama yeme ıcme ev ısıne karısmıyorum tabı. sen ne durumdasın ?
inşallah canımValla her ikiz annesi ayni dusuncede galiba. Aslinda bende birer takim alsam mi diye dusundum.baktim vazgectim. Vaktinde ve saglucakla gelecek bebislerimiz ınsalah
34 erken canım ya benim tek yumurta ve riskli denmesine rağmen doktorum 36+0 a kadar dayanabilsen çok iyi olurdu o zaman alırdım dedi tabi doktorun daha iyi bilirKızlar bugün dr a sordum herşey yolunda giderse ne zaman alırsınız diye 34 haftalık olduklarında dedi bana erken geldi
Kızlar bugün dr a sordum herşey yolunda giderse ne zaman alırsınız diye 34 haftalık olduklarında dedi bana erken geldi
canım bısey soracagım sende ne gbı belırtıler oldu hastaneye yattın veya kısalma farkedıldı? yanı ben suan alttan zaten hıc bakılmadım. sancım kanama vs de yok. tereddüt edıyorum acaba hersey normalmı olması gereken bumu yoksa benmı farkedemıyorum ? illa alttan bakılmak sartmı
en ıyısını yapmıssın:) ınsan heveslere kapılıp gereksız seylerıde alıverıyor. sormak danısmak o sekılde alısverıs yapmak daha mantıklı. tesekkur ederım umarım hepımız o guzel haftaları goruruz
Arkadaşlar merhaba;
Ben de sessiz takipçilerinizdenim, çift yumurta ikizlerine hamileyim ve 34. Haftayı doldurdum. Artık Doğum için heyecanlı bekleyiş içindeyim. Benim de 28. Haftada serviks kısalması ve nst’de sıklaşan kasılmalarla 1 haftalık hastahanede yatışım oldu. O günden beri evde yatak istirahatindeyim ve Çok şükür bu günlere kadar gelebildim. Ben de 36+’ları hedefliyorum artık nasip...
Doğum sonrası hazırlıklarını yapmak zor oluyor biraz yatak istirahatinde olduğum için. Herşeyi internetten halletmeye çalışıyorum.
PembeHelvam öncelikle sana da geçmiş olsun, inşallah sen de bol dinlenmeyle bu sıkıntılarını atlatırsın, senin Almanya’da olduğunu okumuştum, hangi mamayı alsam diye araştırırken bir arkadaşım “Holle” marka bir mamayı tavsiye etti, sanırım Alman markasıymış. Senin bilgin var mı, tavsiye eder misin, bu mamayı online satın alabileceğim siteler var mı bildiğin, yurtdışına gönderebilecek? Yardımcı olursan sevinirim.
Kızlar dün ve bugün baya ağrım oldu. Çok endişeliyim eşimin işten gelmesini bekliyorum nöbetçi dra gidicem. Çişim var gibi hissediyorum orda bi acı sızı kesik var gibi sanki. Kasıklarım da ağrıyo. Yatıyorum şu anda sol tarafıma doğru. Ama biraz stres oldum inşallah kötü bi durum yoktur. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu diil öle olsa çiş yaparken acı yada yanma olur öle bişi diil yani
Büyüsünde yeterki tedirgin oluyorum böylede. Zaten mide bulantısından geberiyorumMerhaba hayırlı olsun bende aynı durumdayım 1 hafta sonra diğeri de göründü sanırım ikiz gebeliklerde biri diğerinden daha önce büyüyor
Tamam canım gidicem haber veririm sizeCanim gecmis olsun.. muhakkak git doktora.. kendini yordun mu bugün? Ayaktami kaldin cok? serviksinide ölctür muhakkak... ve bol su tüket..
Ayy o mide bulantıları için Dr bana zencefil önerdi ben öyle atlattım ama kötü koku özellikle çöp kokusunda tutamıyordum kendimi 12.haftada geçti amaBüyüsünde yeterki tedirgin oluyorum böylede. Zaten mide bulantısından geberiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?