- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.321
Canım ben rapor aldım geçen hafta 4 günlük gribim düzeldi cuma doktoruma gittim gayet iyiydim ense kalınlıkları normal cıktı 12+4 olmuşuz ama dün ve bugün acayip kusma var ve yatıyorum yarın yine rapor peşinde koşacağım bakalım. Hiç kalkamıyorum yemek yiyemiyorum geçecek derken şiddetlendi yani.nevesta81 canim sen naptin? Rapor aldin mi?
canım şekerli tatlar baştan beri midemi bulandiriyo kalsiyum vermişti Dr bi ara oda şekerli geliyo diye içimi bulandiriyodu bıraktım napalım birkaç hafta daha dayanmam lazım kızlarım için :)Bende onu kullanıyorum bana hic dokunmadi
Magfirm yazdi aile hekimi magmorm dememe ragmen (yedek dursun diye yazdirdim) tadini.hic sevmedim. Bence değiştir bakalim. Belki baska ilaci daha cok seversin
hayırlı olsun bebeklerin canım bulantı ikizde daha çok olurmuş doktorum öyle demişti benim 17 hafta falan sürdü sonra azalarak bitti inşallah seninde çok sürmezKızlar merhaba bende 7 +3 teyim ikizlerimle 5. Haftadan bu yana bulantım var sürekli kızımda 10. Haftada başlamıştı bu sefer çok erken başlad. Kaçıncı haftada geçiyor bulantı beni mahfettıde
Hayırlı olsun inşallah benim de bulantılarım felaketti o dönemde yemek yiyemiyordum şimdi 15.haftaya girdim ve bulantılarım Yok denecek kadar az 13.hafta itibariyle azalmaya başladı iştah arttı azalarak geçecek ikiz olunca bulantı daha fazla oluyormuş.Kızlar merhaba bende 7 +3 teyim ikizlerimle 5. Haftadan bu yana bulantım var sürekli kızımda 10. Haftada başlamıştı bu sefer çok erken başlad. Kaçıncı haftada geçiyor bulantı beni mahfettıde
Canm ben suda eriyen içemediğim için magosit tablet içiyorummagnorm canım suda eritip içiyorum doktora söyliyim olmadı değiştirsin
16. Haftada son kez kustum ama hala gün içinde bulantılar yokluyorKızlar merhaba bende 7 +3 teyim ikizlerimle 5. Haftadan bu yana bulantım var sürekli kızımda 10. Haftada başlamıştı bu sefer çok erken başlad. Kaçıncı haftada geçiyor bulantı beni mahfettıde
Ben artık bulantidan bitkin düştüm bugün doktora bunun için rapor yazdıracağım. Hiç yemek yemiyorum arada bir parça kaşar ekmek yinede kusabiliyorum. Çalışmama imkan yok ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum. 12+4 teyim.16. Haftada son kez kustum ama hala gün içinde bulantılar yokluyor
Canım ben rapor aldım geçen hafta 4 günlük gribim düzeldi cuma doktoruma gittim gayet iyiydim ense kalınlıkları normal cıktı 12+4 olmuşuz ama dün ve bugün acayip kusma var ve yatıyorum yarın yine rapor peşinde koşacağım bakalım. Hiç kalkamıyorum yemek yiyemiyorum geçecek derken şiddetlendi yani.
tadı nasıl canım doktordan onu isterim bende çok şekerli değilseCanm ben suda eriyen içemediğim için magosit tablet içiyorum
Tadı yokki canım yutuyorum dr a bi danış istersentadı nasıl canım doktordan onu isterim bende çok şekerli değilse
tamam canım çok sağol sorayım doktorumaTadı yokki canım yutuyorum dr a bi danış istersen
Bence yeterli olur.Benimde aklımı karıştırıyor bu beden olayı. Ama allah korusun erken gelip kuveze girerlerse o sırada alırız prematüre takım diye düşündüm.kızlar aklıma takıldı hastane çantasına bebekler için 10lu 1 takım 5li 1 takım bide yedek 1 takım 3 yedek citcitli badi 3 yedek çorap koydum yeter mi bunlar ya hastane uzak diye hersey yanımda olsun istiyorum birde 50 cm yenidoğan almıştım herseyi eğer erken doğum olursa bunlar çok mu büyük olur ki
kızlar aklıma takıldı hastane çantasına bebekler için 10lu 1 takım 5li 1 takım bide yedek 1 takım 3 yedek citcitli badi 3 yedek çorap koydum yeter mi bunlar ya hastane uzak diye hersey yanımda olsun istiyorum birde 50 cm yenidoğan almıştım herseyi eğer erken doğum olursa bunlar çok mu büyük olur ki
16-17 yi bulmaz inşallah hayalim 14 te bitmesi ama Allah bilir.Canim heyet raporu alabilsen ne iyi olr..
bulanti ikizlerde maalesef tek gebelige nazaran 2 kat daha yogun oluyo.. benimde cok oldu 16-17 lerde dindi... insaAllah seninde en kisa zamanda diner.. ben genelde önce ilik limonlu su iciyordum az bastiriodu icimi.. sonra zeytinle ekmek kabugu... yavas yavas cigneyip azar azar... genelde temiz havada yemege calisiordum bastiriyodu icimi..
doğru canım lazım olursa alınır kucukleriBence yeterli olur.Benimde aklımı karıştırıyor bu beden olayı. Ama allah korusun erken gelip kuveze girerlerse o sırada alırız prematüre takım diye düşündüm.
inşaallah gerek olmaz yani içimden bi ses hep onlar çok güçlü daha beklicek diyo ama işte aklıma takıldı gerekir mi diyeBende hiv prematüre ile ilgili birsey almadim. Insallah gerek olmayacak. Bana da aldiklarin yeter gibi geldi. Ama.icin rahat değilse birer takim daha alabilirsin
Evet canim.. gayet normal... suanda düsünsene bizler tek gebeligin 38. haftalarindaki durumundayiz.. dönmek ölüm.. kalkmak desteksiz asla mümkün degil.. yemekten sonra nefes almasi cok güc...
suan hastanede yatiyorum.. sali insaAllah kontrolüm var doktorum bakicek servikse ona göre yol gözlemlicek ... bakalim hakkimizda hayirlisi olsun..
Tombuldut teşekkür ederim canım böyle bir konunun olması müthiş... o kadar şaşkaloz oldum ki ilk başlarda, buraları okuyarak herkes ne yaşamış nasıl geçmiş ne yemiş ne almış ne alıp pişman olmuş :) bilgi topladım... erken Doğum riski çoğul gebeliklerin en büyük dertlerinden sanırım. İnşallah sen de önce ilk hedefine sonra ikinci hedefin 37. Haftaya ulaşırsın ikizlerinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?