- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 23
- 44
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.881
Evet canım biz üçümüzde haziran tüp bebek topiğinden:) inşallah Allah gönlüne göre verir canım güzel haberlerini bizimle paylaş dualarımız seninle
Rabbim yardımcın olsun cnm. Allah şifa versin ciger geliştirici igne olmuşmuydun.Kızlar merhaba tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın bir oğlum 2200 doğdu ama akciğeri gelişmemiş 36 saatte 3 kez iğne yapmışlar bu iyi bir gösterge değilmiş,yalnız bu sabah hortumu çıkarıp fanus yerleştirmişler başına ama oksijeni sürekli almak da ileride sorun çıkarabilirmiş diğer bebeğim 1610 gr o şuan sağlıklı iki bebek de derisi ince olduğu için sıvı kaybedip kilo verecekmiş o yüzden süt önemli sütüm var ama çatlayıp kanıyor makinayla kanlı sütü veremiyorlar maalesef en az 10 en fazla 50-60 gün kalırlarmış hastanede
Benim doktorda perinatoloji uzmanı söylemek vazifem. Kan tahlili 2500 civarı bir sorun cıkarsa aminosentez dedi. Ama ben razıyım gelene diyorsan yaptırma. Bu arada erken dogum riski artıyormuş aminosentezde.Arkadaşlar bugün perinataloğa gittim üç tane seçenek sundu birincisi ikili test 2. Yurtdışına gönderilen bi kan testi 3. Hiçbirini yaptırma aynen devam ,ölçümler normal ,kan testi %93 çıkıyormuş ikizlerde bu testi yaptıran varmı acaba
Ayy inşallah canım benimkilerde bianda kilo alırlar inşallah.. biri 24 diğeri 25 haftalık çıktı 27haftalık olmaları gerekirken bakalım haftaya pazartesiye kadar toparlıcaz inşallahE iyisini yaparsın
Q en iyisini yaparsın ben yapı olarak xol zayıfımdır. Aklıöa geldikce bitşeyler yiyiyorum bol boş sol yanıma yatıyorum o zaman daha iyi kilo alıyorlar. Sürekli ye yat cnm işleri boşver. Bi anda kilo alacaklar merak etme benimkiler bi anda aldı.
Seninde tüp bebekti. Transfer tarihin neydiAyy inşallah canım benimkilerde bianda kilo alırlar inşallah.. biri 24 diğeri 25 haftalık çıktı 27haftalık olmaları gerekirken bakalım haftaya pazartesiye kadar toparlıcaz inşallah
Çokta küçük deyiller aslında 27.haftalarda 900 grm civarı normali ama sınırda 650 grm. Toparlarsın merak etme.Ayy inşallah canım benimkilerde bianda kilo alırlar inşallah.. biri 24 diğeri 25 haftalık çıktı 27haftalık olmaları gerekirken bakalım haftaya pazartesiye kadar toparlıcaz inşallah
evet tüp bebek canım ama transfer tarihimi bak hatırlamadım şimdiSeninde tüp bebekti. Transfer tarihin neydi
Biri 825gr diğeri 689gr dı 27+1 deÇokta küçük deyiller aslında 27.haftalarda 900 grm civarı normali ama sınırda 650 grm. Toparlarsın merak etme.
Teşekkür ederim cvp için bende bu kafadayım .Allaha abıraktım saolCanım ben ikili test yaptırdım zaten ikizlerde kan almıyorlar sadece ultrason. Ayrıntılı Ultrasonada girdim.bebişlerimi görebilmek için girdim onlarada. Bence diğer ücretli yapılanlara gerek yok.çünkü anne karnında müdahale edemiyorlar bi sıkıntı olsa bile onun içinde boşyere yaptırmayı gerek görmüyorum.ikizlere hamile arkadaşım yaptırdı nifty testini herşey normal çıktı.. Ondan bi kaç ay sonra birinin kordonu tıkandı biri öldü biri yaşıyor.doğumuna az kaldı.yani rabbim isterse herşey bir anda değişebiliyor.
Teşekkür ederim cvp için .londra ya giden bu test herhalde.Allah a teslim etmiştim ama yaptıracak heralde saolasınTam internetten satışı var diyecektim ki pembişim link atmış bile :))
Ben yurtdışına gönderilen Nifty testi yaptırdım, kan örneğini göndermeyen kendi analiz eden bi merkez buldum Ankara’da Genart genetik tanı merkezi. 1500 tlye yaptırdım çok memnun kaldım 5 günde çıktı sonuç. Bence kesin yaptır
Saolasın.benimkide önermedi amniyosentez zaten bi bildiğimiz down dediBenim doktorda perinatoloji uzmanı söylemek vazifem. Kan tahlili 2500 civarı bir sorun cıkarsa aminosentez dedi. Ama ben razıyım gelene diyorsan yaptırma. Bu arada erken dogum riski artıyormuş aminosentezde.
Kızlar dünden beri sanki içerden rahimden dışarı çıkacak gibi vurma var korktum.yukarda hissediyordum hep.sanki elime gelecekler varmı böyle birşey yaşayan
Yok canım pek yorulacak birşey yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum yarın kontrolüm var inşallah bir sıkıntı çıkmazYorulduysan filan belki ondandir. Ama cok rahatsiz ediyirsa doktora gorun. Tedbirde fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?