2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Rabbim yardımcın olsun cnm. Allah şifa versin ciger geliştirici igne olmuşmuydun.

Benim doktorda perinatoloji uzmanı söylemek vazifem. Kan tahlili 2500 civarı bir sorun cıkarsa aminosentez dedi. Ama ben razıyım gelene diyorsan yaptırma. Bu arada erken dogum riski artıyormuş aminosentezde.

Ayy inşallah canım benimkilerde bianda kilo alırlar inşallah.. biri 24 diğeri 25 haftalık çıktı 27haftalık olmaları gerekirken bakalım haftaya pazartesiye kadar toparlıcaz inşallah

Ayy inşallah canım benimkilerde bianda kilo alırlar inşallah.. biri 24 diğeri 25 haftalık çıktı 27haftalık olmaları gerekirken bakalım haftaya pazartesiye kadar toparlıcaz inşallah
Çokta küçük deyiller aslında 27.haftalarda 900 grm civarı normali ama sınırda 650 grm. Toparlarsın merak etme.

Teşekkür ederim cvp için bende bu kafadayım .Allaha abıraktım saol

Teşekkür ederim cvp için .londra ya giden bu test herhalde.Allah a teslim etmiştim ama yaptıracak heralde saolasın

Benim doktorda perinatoloji uzmanı söylemek vazifem. Kan tahlili 2500 civarı bir sorun cıkarsa aminosentez dedi. Ama ben razıyım gelene diyorsan yaptırma. Bu arada erken dogum riski artıyormuş aminosentezde.
Saolasın.benimkide önermedi amniyosentez zaten bi bildiğimiz down dedi

Kızlar dünden beri sanki içerden rahimden dışarı çıkacak gibi vurma var korktum.yukarda hissediyordum hep.sanki elime gelecekler varmı böyle birşey yaşayan

Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar?ben 28.haftanın içindeyim ve 13kilo aldım şimdiye kadar çok mu aldım acaba‍

cancanlar hastane cantalarımızı nezaman hazırlamalıyız ? hanı hep 36+ları gormek ıstıyoruz ama erken dogum rıskınınde farkındayız tabıkı.. kacıncı haftada hazırlayalım? ben bu hafta hazırlıyım dıyorum kenarda beklesın herseyımız tam nasıl olsa dolapta duracagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…