• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar merhaba ben 13. Haftaya girdim bu zamana kadar hic olmadi ama bu hafta acik kahve az miktar lekelenmem var hastanede yattm 4 gun en son gun leke gelmedi taburcu oldum simdi tekrar acik have lekelenme var ama ultrasonda hicbisey cikmio bebekler ii ama lekelenme canimi skio boyle birsey yasayan varmi

cancanlar hastane cantalarımızı nezaman hazırlamalıyız ? hanı hep 36+ları gormek ıstıyoruz ama erken dogum rıskınınde farkındayız tabıkı.. kacıncı haftada hazırlayalım? ben bu hafta hazırlıyım dıyorum kenarda beklesın herseyımız tam nasıl olsa dolapta duracagına

Canim her ihtimale karsi ben ocak sonu hazirlarim galiba. Ocak kontrolünde bakalim.ne diyecek doktor.

cancanlar hastane cantalarımızı nezaman hazırlamalıyız ? hanı hep 36+ları gormek ıstıyoruz ama erken dogum rıskınınde farkındayız tabıkı.. kacıncı haftada hazırlayalım? ben bu hafta hazırlıyım dıyorum kenarda beklesın herseyımız tam nasıl olsa dolapta duracagına
Ben 30. Haftamda hazır olsun istiyorum canım avrenimin erken doğumu örnek oldu yani heran hazır olmak lazım bence sende hazırla

Canim her ihtimale karsi ben ocak sonu hazirlarim galiba. Ocak kontrolünde bakalim.ne diyecek doktor.

Ben 30. Haftamda hazır olsun istiyorum canım avrenimin erken doğumu örnek oldu yani heran hazır olmak lazım bence sende hazırla

evet kızlar bende oyle dusunuyorum sonucta hepımızde bu rısk var yanı. ben sanırım bu hafta hazırlarım ıcım rahat etmıyor cunku... umarım erken dogmazlar rabbım zor seylerle ımtıhan etmesın

evet kızlar bende oyle dusunuyorum sonucta hepımızde bu rısk var yanı. ben sanırım bu hafta hazırlarım ıcım rahat etmıyor cunku... umarım erken dogmazlar rabbım zor seylerle ımtıhan etmesın

Amin canim vakitlice gelirler insalah. Insan ne kadr endiseli oluyormus ikiz gebelikde. Kizimin da hoc boyle degildim.

Avrenim Avrenim guzelim nasilsiniz bugun. Bebisler daha iyidir insallah.
PembeHelvam PembeHelvam canim senin sesin niue çıkmıyor. Topimizin nese kaynagi nerdesin iyi miisn
Burdayim canim...
sanirim biraz erken dogumdan etkilendim.. malum bende yatisdayim... :( Allah hakkimizda hayirlisini ihsan eylesin..

Back