- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.901
o gerılmeler oluyor ben bazen aneee doguruyom galıba dıye bagırıyorum annemeYok canım pek yorulacak birşey yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum yarın kontrolüm var inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Hayırlı olsun. Tüp bebekmi benim 8. 204 tüKizlar siz degerlerinizi hatirliyormusunuz benim 77 , 170, 405 diye 2 gunde bir artti ikiz mi acaba merak ediyorum :))
Inşallah öyledir canım çünkü bu hareketler 7. Aydan sonra hissedilir diye biliyorumo gerılmeler oluyor ben bazen aneee doguruyom galıba dıye bagırıyorum annememerak etme bısey yoktur inşallah
21+5 im 6 kilo şuanlıkKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar?ben 28.haftanın içindeyim ve 13kilo aldım şimdiye kadar çok mu aldım acaba
Hayırlı uğurlu olsun kucagına almayıda nasip etsin inşallah rabbimHepinize merhabalar bende ikiz bebek bekliyorum 10+4 deyim. 2. tüp bebek denemem çok şükür pozitif olu. Daha ben hamileliğin başlarındayım ama sizin tecrübelerinizi arada takip ediyorum.
canm kotu dusunme pozıtıf dusun Allahın ıznıyle bıseycık olmaz bızıde haberdar et doktordan sonraInşallah öyledir canım çünkü bu hareketler 7. Aydan sonra hissedilir diye biliyorum
Tamam canım inşallah haberdar ederim.güzel haberler veririmcanm kotu dusunme pozıtıf dusun Allahın ıznıyle bıseycık olmaz bızıde haberdar et doktordan sonra
cancanlar hastane cantalarımızı nezaman hazırlamalıyız ? hanı hep 36+ları gormek ıstıyoruz ama erken dogum rıskınınde farkındayız tabıkı.. kacıncı haftada hazırlayalım? ben bu hafta hazırlıyım dıyorum kenarda beklesın herseyımız tam nasıl olsa dolapta duracagına
Benimde ayrıntılımı radyalog yaptı canım bence yeterli ama içine sinmezse perinotoloğa git istersenKizlar, benim gittiğim hastanede ayrintili ultrasonu radyolog yapıyormuş. Sizce yeterli olur mu
Aaa seni haziran topiğinden hatırlıyorum canım :) hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimKizlar siz degerlerinizi hatirliyormusunuz benim 77 , 170, 405 diye 2 gunde bir artti ikiz mi acaba merak ediyorum :))
Ben 30. Haftamda hazır olsun istiyorum canım avrenimin erken doğumu örnek oldu yani heran hazır olmak lazım bence sende hazırlacancanlar hastane cantalarımızı nezaman hazırlamalıyız ? hanı hep 36+ları gormek ıstıyoruz ama erken dogum rıskınınde farkındayız tabıkı.. kacıncı haftada hazırlayalım? ben bu hafta hazırlıyım dıyorum kenarda beklesın herseyımız tam nasıl olsa dolapta duracagına
Canim her ihtimale karsi ben ocak sonu hazirlarim galiba. Ocak kontrolünde bakalim.ne diyecek doktor.
Ben 30. Haftamda hazır olsun istiyorum canım avrenimin erken doğumu örnek oldu yani heran hazır olmak lazım bence sende hazırla
Benimde ayrıntılımı radyalog yaptı canım bence yeterli ama içine sinmezse perinotoloğa git istersen
evet kızlar bende oyle dusunuyorum sonucta hepımızde bu rısk var yanı. ben sanırım bu hafta hazırlarım ıcım rahat etmıyor cunku... umarım erken dogmazlar rabbım zor seylerle ımtıhan etmesın
Kizlar, benim gittiğim hastanede ayrintili ultrasonu radyolog yapıyormuş. Sizce yeterli olur mu
Burdayim canim...Avrenim guzelim nasilsiniz bugun. Bebisler daha iyidir insallah.
PembeHelvam canim senin sesin niue çıkmıyor. Topimizin nese kaynagi nerdesin iyi miisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?