• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

jeliboni jeliboni
Bacim bunun icinde düsünsene sen tosbisleriniiii :KK68: amaniiiinnnnnn.. :KK68:

Eklentiler

• 4FA45223-B316-4A8F-BC96-65DE7A2C655D.png
    4FA45223-B316-4A8F-BC96-65DE7A2C655D.png
    188,9 KB · Görüntüleme: 62
Az kaldı sen de başlarsın canım :))

Ever güzelmiş canım civile de bakayım hemen.. mothercare’de de var bu tarz tulumlar ama çok pahalı..
zaten maksimum 3 ay giyecek sonra kış bitecek ve seneye giyemeyecekler..

Bulunca bana da haber ver canım :) ben de az önce pembişim diyince girip baktım hm online siteye ama göremedim
Bulamazsak PembeHelvam PembeHelvam pembiş teyzemiz gönderir artık 2sana 2bana :)) ben bu hafta çıkabilirsem bi civile gitmek istiyorum nedense daha o mağazaya hiç gitmedim kalan eksiklerimi oradan tamamlayayım bari

Avrenim Avrenim canım hayırlı olsun. Rabbim iki evladını da bağışlasın. Tez zamanda şifalanıp evinize dönersiniz inşallah. Moralini yüksek tut. Göğüslerine masaj yap sıcak suyla duş al. sık sık sağma makinesiyle sağmaya çalış. Bol su iç. Bugünler geçecek ve sonrası çok güzel olacak inşallah böyle motive et kendini

jeliboni jeliboni hastane çıkışın çok güzel maşşalah canım. Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Ben daha liste bile yapmadım. :KK43: Yavaş yavaş başlıyım diyorum.

Avrenim Avrenim bütün gece aklım sendeydi nasılsın iyimisin, yavruların nasıl görebildinmi evlatlarını nasıllar, nekadar kalacaklarmış küvezde birşey diyormu dr? Sütün geldimi ayy hep bunları düşünüp durdum bütün gece :anne: biliyorum yazmaya fırsatın olmaz ama mümkün olduğunca bizi haberdar edersen çok sevinirim güzel haberlerini bekliyoruz :KK200:

Bulamazsak PembeHelvam PembeHelvam pembiş teyzemiz gönderir artık 2sana 2bana :)) ben bu hafta çıkabilirsem bi civile gitmek istiyorum nedense daha o mağazaya hiç gitmedim kalan eksiklerimi oradan tamamlayayım bari
Orda da iyi indirimler oluyormuş canım ben bi kere gitmiştim sonra fırsat olmadı, ben de bi bakayım madem :)

jeliboni jeliboni hastane çıkışın çok güzel maşşalah canım. Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Ben daha liste bile yapmadım. :KK43: Yavaş yavaş başlıyım diyorum.
Amin canım hepimizinkini inşallah :)
Ben de senin haftanda hiç başlamamıştım daha endişelenme.. 26’dan sonra başladım bi anda hepsini aldım diyebliriz.. hepsi halloluyor merak etme

Avrenim Avrenim kızlara katılıyorum aklımız dualarımız sizinlr ve tabiki çokça da merak ediyoruz durumunuzu.. Allahım sağlık sıhhat versin inşallah enkısa zamanda

Orda da iyi indirimler oluyormuş canım ben bi kere gitmiştim sonra fırsat olmadı, ben de bi bakayım madem :)

Amin canım hepimizinkini inşallah :)
Ben de senin haftanda hiç başlamamıştım daha endişelenme.. 26’dan sonra başladım bi anda hepsini aldım diyebliriz.. hepsi halloluyor merak etme

Avrenim Avrenim kızlara katılıyorum aklımız dualarımız sizinlr ve tabiki çokça da merak ediyoruz durumunuzu.. Allahım sağlık sıhhat versin inşallah enkısa zamanda
Ben vazgaçtim tulumu almaktan sanırım önce sağlıkla bi dığsunlarda bakalım giyebileceklermi belki çok küçük doğacaklar giyemeyecekler bile sağlıkla gelsinlerde avm yürüme 5dk eve gider biri alır gelir çok lazım olursa diye düşünmeye başladım dünden beri..
birde avm de “andy wowo” diye bi mağaza tulum gördüm içi dışı muhteşemdi h&m den çok daha güzeldi ama tanesi 100₺ idi 1-2 ay için değermi diye düşündüm hani 6ay falan giyecek olsalar kesin onu alırdım

fadiming fadiming canım bende sağda daha çok hissediyorum solda pek hissetmiyorum sağdaki bebek daha büyükmüş ve yüzeye yakınmış ilk doğacak olan sağdakiymiş buyüzden daha fazla hissetmen normal demişti doktorum banada

Back