- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #2.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha çok sevimli olurlar bende de :)) hepimiz alalım hepimiz giydirelim :))
Aa çok şaşırdım. Allah bebeklerine ve sana sağlık versin inşallah canım. Bizi de haberdar etKızlar Doğum yaptım dua edin lütfen
Canım benimde hep solda hissediyorum sağ çok nadir.biri geride olduğu için gibi geliyor ama bilgisi olan benide aydınlatırsa sevinirim tabikiKızlar ben hareketleri hep solda hissediyorum bazende ortada sağda pek hareket yok normal mi?
Benim 3 gün sürüyor ağrısı ama kimisi hiç ağrımadı diyor canımKızlar sabah tetenoz aşım var ilk defa ve ilk doz olacak.herkes yaptırdımı ve ağrısı uzun süren varmı
Inşallah ağrımayanlardan olurum yarın misafirimde varBenim 3 gün sürüyor ağrısı ama kimisi hiç ağrımadı diyor canım
Bulamazsak PembeHelvam pembiş teyzemiz gönderir artık 2sana 2bana :)) ben bu hafta çıkabilirsem bi civile gitmek istiyorum nedense daha o mağazaya hiç gitmedim kalan eksiklerimi oradan tamamlayayım bariAz kaldı sen de başlarsın canım :))
Ever güzelmiş canım civile de bakayım hemen.. mothercare’de de var bu tarz tulumlar ama çok pahalı..
zaten maksimum 3 ay giyecek sonra kış bitecek ve seneye giyemeyecekler..
Bulunca bana da haber ver canım :) ben de az önce pembişim diyince girip baktım hm online siteye ama göremedim
Orda da iyi indirimler oluyormuş canım ben bi kere gitmiştim sonra fırsat olmadı, ben de bi bakayım madem :)Bulamazsak PembeHelvam pembiş teyzemiz gönderir artık 2sana 2bana :)) ben bu hafta çıkabilirsem bi civile gitmek istiyorum nedense daha o mağazaya hiç gitmedim kalan eksiklerimi oradan tamamlayayım bari
Amin canım hepimizinkini inşallah :)jeliboni hastane çıkışın çok güzel maşşalah canım. Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Ben daha liste bile yapmadım. Yavaş yavaş başlıyım diyorum.
Ben vazgaçtim tulumu almaktan sanırım önce sağlıkla bi dığsunlarda bakalım giyebileceklermi belki çok küçük doğacaklar giyemeyecekler bile sağlıkla gelsinlerde avm yürüme 5dk eve gider biri alır gelir çok lazım olursa diye düşünmeye başladım dünden beri..Orda da iyi indirimler oluyormuş canım ben bi kere gitmiştim sonra fırsat olmadı, ben de bi bakayım madem :)
Amin canım hepimizinkini inşallah :)
Ben de senin haftanda hiç başlamamıştım daha endişelenme.. 26’dan sonra başladım bi anda hepsini aldım diyebliriz.. hepsi halloluyor merak etme
Avrenim kızlara katılıyorum aklımız dualarımız sizinlr ve tabiki çokça da merak ediyoruz durumunuzu.. Allahım sağlık sıhhat versin inşallah enkısa zamanda