• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım sen şimdi yatak istirahatinde misin? Erken doğumu önlemek için başka ne yapılıyor?
Evet canim yatiyorum... serviks kisalmasi oldu bende..
önlem olarak .. kendinicok yorma... egilip kalkicak isler yapma haftalarin ilerledikce bunlara dikkat et.. özellikle 20. haftadan itibaren..ayrica 15. haftadan itibarwn muhakkak serviksini doktoruna ölctür....
Hersey Allahin takdiri.. biz elimizden geleni yapiyoruz.. gerisi Allahin emri..

PembeHelvam PembeHelvam canım bende çok etkilendim erken doğumdan tüm hareketlerimi kısıtladım resmen rabbim hakkımızda hayırlı yazılar yazsın inşallahh

Hersey elbette Allahin takdiri... boynum kildan ince ama iste insan ogluyuz..Aciz.. hemen etkileniyoruz.. pozitif düsünmeye devam..
Dua edicez bol bol... gerisi Allaha emanet...

Suan 19 haftadayım. Benim icin zor geciyor. Bebegimin birine doktor 1 -2 ay yasar ve ölür dedi. Tek bebek devam edebilirsin riskleriyle dedi. Ağlamakta çözüm degil. Burda güzel gidenleri okumak ve bebekleri icin guzel birsey aldikca umutlaniyorum

Suan 19 haftadayım. Benim icin zor geciyor. Bebegimin birine doktor 1 -2 ay yasar ve ölür dedi. Tek bebek devam edebilirsin riskleriyle dedi. Ağlamakta çözüm degil. Burda güzel gidenleri okumak ve bebekleri icin guzel birsey aldikca umutlaniyorum

Insallah yanılır doktor sag saglim alirsin kucagina. Neye dayanarak soyledi

Plesantada kanama olmus. Bebek bunu yutmus. Amniyotik mAYi az. 18+4 te gittigimde 16+1 deydi. IUGR. Haftasina gore kilosu 148 grdi. Bir gun umidim var bir gün yok

Evet canim yatiyorum... serviks kisalmasi oldu bende..
önlem olarak .. kendinicok yorma... egilip kalkicak isler yapma haftalarin ilerledikce bunlara dikkat et.. özellikle 20. haftadan itibaren..ayrica 15. haftadan itibarwn muhakkak serviksini doktoruna ölctür....
Hersey Allahin takdiri.. biz elimizden geleni yapiyoruz.. gerisi Allahin emri..
Inşallah bu dönemi de sorunsuz atlatırsın canım ya ikiz gebelik baştan sona zor bir süreç Allahın izniyle sağlıklı geçirelim. Ben henüz bulantı ve mide rahatsızlıklarından uğraşıyorum ama asıl ciddi döneme henüz gelmedim desene.

Biri 825gr diğeri 689gr dı 27+1 de
sen benden sonraydın sankii bende çol yanıldılar hep regliyi hesapladılar ultrasonda uymuyordu. Israrla regli deyiş transfer tarihi dedim sonunda ben demeden perinatoloji uzmanı transfer tarihine göre hesaplayınca uyumlu cıktı. Önceki doktor regliye göre hesaplayınca 3 hafta küçük yazdı. Dalgamı geçiyorsunız dedim hatta transfer kagıdın varsa bi bak bence

Bem varıö
Kizlar merhaba ben 13. Haftaya girdim bu zamana kadar hic olmadi ama bu hafta acik kahve az miktar lekelenmem var hastanede yattm 4 gun en son gun leke gelmedi taburcu oldum simdi tekrar acik have lekelenme var ama ultrasonda hicbisey cikmio bebekler ii ama lekelenme canimi skio boyle birsey yasayan varmi[ ben varım cnm ultrasonda sorun yoksa sıkıntı yok bebek yerleşince damarlara denk geliyor rahim genişliyor leke kahverengiyse aorun yokmuş

Kızlar merhaba benimkiler de çift yumurta ikizi.cinsiyetlerini ne zaman öğrendiniz acaba bide farklı mı cinsiyetleri:)

sen benden sonraydın sankii bende çol yanıldılar hep regliyi hesapladılar ultrasonda uymuyordu. Israrla regli deyiş transfer tarihi dedim sonunda ben demeden perinatoloji uzmanı transfer tarihine göre hesaplayınca uyumlu cıktı. Önceki doktor regliye göre hesaplayınca 3 hafta küçük yazdı. Dalgamı geçiyorsunız dedim hatta transfer kagıdın varsa bi bak bence
Canım bende tüp bebekten sonra başka hastanede devam ettim ilk transfer tarihini hesapladılar 13 temmuz sat normalde şimdi kağıtlara satı 19 temmuz olarak düşüyorlar karışık biraz yavrular geriden gelse bile sata göre hesaplarsak belki normal çıkarlar

Back