- Konu Sahibi marbling817
- #2.861
Kizlar aldiklarinuz cok guzel. Sizi gördükce alışveriş yapasim geliyor. Saglikla gelsun kuzuciklar insallah. Ben tulum almak yerine ordurmeyi düşünüyorum. Orgu kundaklat var cok hoşuma gidiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de öyle bi tulum beğendim içi wellsoft puf puf dışı yün.. ama 152 tl idi. İkişer tane alacağımız için sadece 3 ay giyecekleri bişeye o kadar para vermek mantıksız geliyor.. zaten şubatta doğacaklar ilk 3 ay kaç defa dışarı çıkabiliriz ki.. biz seneye kışın alalım bu tarz şeyleri bence :) şimdilik idare edecek üşütmeyecek şeyler depolasak kafi :)Ben vazgaçtim tulumu almaktan sanırım önce sağlıkla bi dığsunlarda bakalım giyebileceklermi belki çok küçük doğacaklar giyemeyecekler bile sağlıkla gelsinlerde avm yürüme 5dk eve gider biri alır gelir çok lazım olursa diye düşünmeye başladım dünden beri..
birde avm de “andy wowo” diye bi mağaza tulum gördüm içi dışı muhteşemdi h&m den çok daha güzeldi ama tanesi 100₺ idi 1-2 ay için değermi diye düşündüm hani 6ay falan giyecek olsalar kesin onu alırdım
Kiloları maşallah iyiymiş canım, ciğerleri de en kısa zamanda gelişir hiç merak etme sen.. Allahıma emanetsiniz hiçbir sorun olmayacak bak gör..Kızlar merhaba tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın bir oğlum 2200 doğdu ama akciğeri gelişmemiş 36 saatte 3 kez iğne yapmışlar bu iyi bir gösterge değilmiş,yalnız bu sabah hortumu çıkarıp fanus yerleştirmişler başına ama oksijeni sürekli almak da ileride sorun çıkarabilirmiş diğer bebeğim 1610 gr o şuan sağlıklı iki bebek de derisi ince olduğu için sıvı kaybedip kilo verecekmiş o yüzden süt önemli sütüm var ama çatlayıp kanıyor makinayla kanlı sütü veremiyorlar maalesef en az 10 en fazla 50-60 gün kalırlarmış hastanede
İnşallah sağlıklı bir şekilde iki evladınla evinize en kısa zamanda geçersiniz canım dualarımız seninle 1600gr olan bebeğin ciğerleri gelişmiş mi peki? İnşallah Ne şimdi ne ilerde iki bebeğinde de bi sorun olmaz canım, göğsün için krem kullan 3güne düzelir inşallah sütündeKızlar merhaba tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın bir oğlum 2200 doğdu ama akciğeri gelişmemiş 36 saatte 3 kez iğne yapmışlar bu iyi bir gösterge değilmiş,yalnız bu sabah hortumu çıkarıp fanus yerleştirmişler başına ama oksijeni sürekli almak da ileride sorun çıkarabilirmiş diğer bebeğim 1610 gr o şuan sağlıklı iki bebek de derisi ince olduğu için sıvı kaybedip kilo verecekmiş o yüzden süt önemli sütüm var ama çatlayıp kanıyor makinayla kanlı sütü veremiyorlar maalesef en az 10 en fazla 50-60 gün kalırlarmış hastanede
Kızlar merhaba tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın bir oğlum 2200 doğdu ama akciğeri gelişmemiş 36 saatte 3 kez iğne yapmışlar bu iyi bir gösterge değilmiş,yalnız bu sabah hortumu çıkarıp fanus yerleştirmişler başına ama oksijeni sürekli almak da ileride sorun çıkarabilirmiş diğer bebeğim 1610 gr o şuan sağlıklı iki bebek de derisi ince olduğu için sıvı kaybedip kilo verecekmiş o yüzden süt önemli sütüm var ama çatlayıp kanıyor makinayla kanlı sütü veremiyorlar maalesef en az 10 en fazla 50-60 gün kalırlarmış hastanede
Ayy çok tatlılar canım yaa içinde hayal ettim minnakları bian kendinmi süsledin merak ettim bide son fotoğraftaki terlikle tacın yanındaki şey ne onu anlayamadım bu konularda cahilimde biraz
Kızlar hastane çıkışı şu şekilde, içindeki her parçayı çekmedim bunların dışında bir de iç zıbınları eldivenleri filan da var..
@elinnorr PembeHelvam
Kızlar sabah tetenoz aşım var ilk defa ve ilk doz olacak.herkes yaptırdımı ve ağrısı uzun süren varmı
Kızlar merhaba tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın bir oğlum 2200 doğdu ama akciğeri gelişmemiş 36 saatte 3 kez iğne yapmışlar bu iyi bir gösterge değilmiş,yalnız bu sabah hortumu çıkarıp fanus yerleştirmişler başına ama oksijeni sürekli almak da ileride sorun çıkarabilirmiş diğer bebeğim 1610 gr o şuan sağlıklı iki bebek de derisi ince olduğu için sıvı kaybedip kilo verecekmiş o yüzden süt önemli sütüm var ama çatlayıp kanıyor makinayla kanlı sütü veremiyorlar maalesef en az 10 en fazla 50-60 gün kalırlarmış hastanede
anladım cnm bızım burda ıkea yok ınstagrama gene talim :)Tombuldut ikeadan 39.90’a aldım canım başka nerde var bilmiyorum..
anladım cnm bızım burda ıkea yok ınstagrama gene talim :)
Ben sadece ikili test ve detaylı ultrason yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadıArkadaşlar bugün perinataloğa gittim üç tane seçenek sundu birincisi ikili test 2. Yurtdışına gönderilen bi kan testi 3. Hiçbirini yaptırma aynen devam ,ölçümler normal ,kan testi %93 çıkıyormuş ikizlerde bu testi yaptıran varmı acaba
Tam internetten satışı var diyecektim ki pembişim link atmış bile :))anladım cnm bızım burda ıkea yok ınstagrama gene talim :)
Ben yurtdışına gönderilen Nifty testi yaptırdım, kan örneğini göndermeyen kendi analiz eden bi merkez buldum Ankara’da Genart genetik tanı merkezi. 1500 tlye yaptırdım çok memnun kaldım 5 günde çıktı sonuç. Bence kesin yaptırArkadaşlar bugün perinataloğa gittim üç tane seçenek sundu birincisi ikili test 2. Yurtdışına gönderilen bi kan testi 3. Hiçbirini yaptırma aynen devam ,ölçümler normal ,kan testi %93 çıkıyormuş ikizlerde bu testi yaptıran varmı acaba
sagol canımm kendım suslemedım hepsını hazır aldım:) o sey emzık askısı oluyor yumusacık ılk zamanlar kullanacaklar... boncuklu ısımlılerden sonra alıcam inşallah :)
cok guzeller gule gule kullanda canım bu yastıkları ıkeadanmı aldın ayy cok cici ya
ıkeadan baska nerde bulabılırım aynı busekılde... ınstagramdakıler cok dandık duruyo bazıları
ben yaptırdım dogumdan sonrada yaptıracagım ınsallah... hıcte agrım olmadı benım senın oldumu canım ?
Canım bugün yaptırdım şükür hiç acımadı.19 ocakta tekrar var.
oyyy onlarını kılolarını yerım benn... oncelıkle hayırlı ugurlu olsun canım suan tesellı verıcı nedesek boş farkındayım... ama neler gelıp gecmıyor kı? bugunlerde gececek Allahın ıznıyle... bebıslerle eve donuyoruz dedıgın gunleride gorucez inşallah... rabbım yardımcınız olsun hayırlısı ile saglıklarına kavussun bebeler.
Canım ben ikili test yaptırdım zaten ikizlerde kan almıyorlar sadece ultrason. Ayrıntılı Ultrasonada girdim.bebişlerimi görebilmek için girdim onlarada. Bence diğer ücretli yapılanlara gerek yok.çünkü anne karnında müdahale edemiyorlar bi sıkıntı olsa bile onun içinde boşyere yaptırmayı gerek görmüyorum.ikizlere hamile arkadaşım yaptırdı nifty testini herşey normal çıktı.. Ondan bi kaç ay sonra birinin kordonu tıkandı biri öldü biri yaşıyor.doğumuna az kaldı.yani rabbim isterse herşey bir anda değişebiliyor.Arkadaşlar bugün perinataloğa gittim üç tane seçenek sundu birincisi ikili test 2. Yurtdışına gönderilen bi kan testi 3. Hiçbirini yaptırma aynen devam ,ölçümler normal ,kan testi %93 çıkıyormuş ikizlerde bu testi yaptıran varmı acaba
Yani kaç haftalık görünüyorlar kiloları ne kadarmış cnmOffff hiç iyi geçmedi kontrol kızlar kızlarımın gelişimleri geri biri 3hafta geri biri 2hafta geri çıktı doktorun morali çok bozuldu iki haftada bir görüşelim artık dedi 18inde birdaha gidicem ciğer geliştirici iğne yapacak aralık ayını sağsalim çıkartalım dedi bol bol yatıcaksın devamlı soluna yatıcaksın sakin yavaş yaşıcaksın bol bol besleneceksin dedi tuzu kes hamur işinden uzak dur dedi tabi benim tansiyon üzüntüden fırladı bianda eve geldiğimden beri ağlıyorum durduramıyorum kendimi
E iyisini yaparsınHepinize teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız bugün öğlenden akşama 2bardak süt, 1kase yoğurt, bir elma, 1muz ve ceviz fındık tükettim akşam safi et ve yanında brokoli hadi bakalım şimdide kilo almasınlarda göreyim hanfendileri şimdiye kadar hiç bukadar çok şey yememiştim midemin büyüdüğünü hissettim resmen Tombuldut söylediklerini harfiyen uygulayacağım ve ilk defa bugün bulaşık toplamanın dışında hiçbir iş yapmadım yedim içtim yattım bundan sonra böyle
Q en iyisini yaparsın ben yapı olarak xol zayıfımdır. Aklıöa geldikce bitşeyler yiyiyorum bol boş sol yanıma yatıyorum o zaman daha iyi kilo alıyorlar. Sürekli ye yat cnm işleri boşver. Bi anda kilo alacaklar merak etme benimkiler bi anda aldı.Hepinize teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız bugün öğlenden akşama 2bardak süt, 1kase yoğurt, bir elma, 1muz ve ceviz fındık tükettim akşam safi et ve yanında brokoli hadi bakalım şimdide kilo almasınlarda göreyim hanfendileri şimdiye kadar hiç bukadar çok şey yememiştim midemin büyüdüğünü hissettim resmen Tombuldut söylediklerini harfiyen uygulayacağım ve ilk defa bugün bulaşık toplamanın dışında hiçbir iş yapmadım yedim içtim yattım bundan sonra böyle