- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.001
Ahhahaha bugüne bugün kolay mı 6ayda 10 kilo almakBacim sende masallah herseyin fazlasini kacirmissin
Ahhahaha bugüne bugün kolay mı 6ayda 10 kilo almak
hamileliğin hakkını vereyim dedim napiyim
Zaten kocam bile tosunum demeye başladı bana
GEçen kan vermeye gittiğimde hemşire kadın sordu “doğum yakın heralde ne kadarın kaldı ablacım” dedi, daha üç ayım var demeye dilim varmadı
Kızlar imom kullanan vardı sadece omega3 mü ekstra vitamin varmı içeriğinde
İkiz anasıyız biz kolay mı peehhhBana 19 haftalik filanken yakinda dogurursun dediler. 7 aylik varsin sen..
He he oyle dedim gectim.
aman dıkkat etEğer neyin bana alerji yaptığını bulamazsam alerji testini o zaman yapacaklar canım, inşallah bulurum da gerek kalmaz..
Ayy ne biliyim kaşık kaşık yiyorum bir haftadır, hiç aklıma gelmedi doğru diyosun bi de hakiki bal yediğim.. Sağol iyi dileklerin duaların için canım :)
Evet aranan suçlu bulundu, çok yüksek ihtimal bal yapıyor canım.. homili gırtlak yersem böyle olur :)
Ahhahaha bugüne bugün kolay mı 6ayda 10 kilo almak
hamileliğin hakkını vereyim dedim napiyim
Zaten kocam bile tosunum demeye başladı bana
GEçen kan vermeye gittiğimde hemşire kadın sordu “doğum yakın heralde ne kadarın kaldı ablacım” dedi, daha üç ayım var demeye dilim varmadı
PembeHelvam abla olmak kolay degil ne yazik ki. Biz de de durum ayni park istiyoruz olmuyo tek başıma yıkamıyorum. Uff anne ben cok sıkıldım diye geziyor bütün gun. Cok üzülüyorum ona
kızlar ben cok rahatsızım ıkı gundur yanı cok sukur hastanelık bır durum yok ama sankı organlarım patlıyor. gecelerı sıfır uykune saga donunce rahat edıyorum ne sola denemedıgım sekıl kalmadı. tasıyamıyorum galıba hıssedıyorum. acaba yoruluncamı oluyor bu durumlar daha 26. haftada bu haldeyım ya
AH bu eşler çok fenaa :) ben de hep fit anne olcam derdim, zaren doğumdan sonra verirsin sen kiloları diyor uyanık :))10 iyi canim.. bi 5-6 daha alirsan tamamdir bu is.. sonucta tek gebelikte bile 25 kilo alan varbizimkiside neymiscankm
Ayrica cabuk kilo alioz yani vermeside cok cabuk .. avut kendini öyle
Esimde bana dio zaten sen duramazsan hemen spora baslarsin diyo.. he he cinim dedim mesajin alinmistir...
Canım ben akşamları çok şişiyorum dediğin gibi sağa sola bile dönemiyorum, oturduğumda da ayrı sıkıntı basıyor.. Az kaldı dayan bunların hepsi geçici diye motive ediyorum kendimi.. şişeceğin şeyler yeme hamurişi vb. Tuzu da azalt canım, o çok sıkıntı veriyor insanakızlar ben cok rahatsızım ıkı gundur yanı cok sukur hastanelık bır durum yok ama sankı organlarım patlıyor. gecelerı sıfır uykune saga donunce rahat edıyorum ne sola denemedıgım sekıl kalmadı. tasıyamıyorum galıba hıssedıyorum. acaba yoruluncamı oluyor bu durumlar daha 26. haftada bu haldeyım ya
AH bu eşler çok fenaa :) ben de hep fit anne olcam derdim, zaren doğumdan sonra verirsin sen kiloları diyor uyanık :))
Ben hakikaten çok çabuk kilo alırım ve yine çabuk kilo veririm. Hamile kalmadan önce tüp bebeğe başlamak için 4 ayda 20 kilo vermiştim.. şimdi o verdklerimin 10 kilosunu geri aldım.. bakalım son 3 ayda ne kadar alıp kapatacağız defteri :)
Canım ben akşamları çok şişiyorum dediğin gibi sağa sola bile dönemiyorum, oturduğumda da ayrı sıkıntı basıyor.. Az kaldı dayan bunların hepsi geçici diye motive ediyorum kendimi.. şişeceğin şeyler yeme hamurişi vb. Tuzu da azalt canım, o çok sıkıntı veriyor insana
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum.. çok yiyorum ama sağlıklı şeyler yiyorum.. cips filan hiç yemiyorum mesela, paketli ürünlerden de çikolata dışında pek bişey yememeye çalışıyorum.. abarttığım şeyler hep sağlıklı ürünler.. avuç avuç fındık, her sabah 3 koca dilim peynir filan gibi :) her şeyin fazlası zarar tabi..Bende ilk kizimdan aldigim 17 kiloyu verdim.. arti 6 daha verdim bonus oldu
O dert degil insallah.. suanda kiloyu hele hiiiic sorun yapmiyorum.. önce saglik diyorum. Bence saglikli beslenmeden alinan kilo zararli degil gebelikte.. tabi her gün fast food yiyip yatarsan o sknti olur gebelikte.. trans yag vs. ..
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum.. çok yiyorum ama sağlıklı şeyler yiyorum.. cips filan hiç yemiyorum mesela, paketli ürünlerden de çikolata dışında pek bişey yememeye çalışıyorum.. abarttığım şeyler hep sağlıklı ürünler.. avuç avuç fındık, her sabah 3 koca dilim peynir filan gibi :) her şeyin fazlası zarar tabi..
Bende haftada bir yiyorum balığıBana doktorum haftada 2 tane dedi. Baligi iki kere yereem bu tane aliyorum
Tabiki özelizzzÖzeliz dimi
Nasilsin canim? Nasil geciyor.. yavastan agirlastigini hissediyorsun dimi? Tekli gebelik gibi degilmis gercekten ikiz gebelik... bambaskaymis..
Aynen benimde hep patates kızartması istiyor canımAyy kizlar vala canim surekli papates kızartması istiyir. Patayes yiye yiye patates gibu olcam.
PembeHelvam 3 bebekle parka.kendimi düşünemiyorum. En az 3 kisi olmamiz lazim. Benim bebeler muhtemelen hiperaktiv olacak dayıları gibi
@tombhuldutum bende arada oyle oluyorum. Magnezyum rahatlatiyir. Birse gobise yag sur
Zeytinnyagi yada aktarda catlak yagi aldırdım esime.oda iyi geliyir
Ahahha doğru haklısın bak onsuz olur mu hiçAaaa lütfen jelibonim... nutellayi ekmeksiz
Yemegi unutma
bır kac gundur yoruldumYorduysan daha cok baski olur karninda .. ve tabi haliyle asiri bir gerilme... magnezyum kullaniyormusun? O biraz rahatlatiyo gerginligi aliyo göbekteki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?