• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

AH bu eşler çok fenaa :) ben de hep fit anne olcam derdim, zaren doğumdan sonra verirsin sen kiloları diyor uyanık :))

Ben hakikaten çok çabuk kilo alırım ve yine çabuk kilo veririm. Hamile kalmadan önce tüp bebeğe başlamak için 4 ayda 20 kilo vermiştim.. şimdi o verdklerimin 10 kilosunu geri aldım.. bakalım son 3 ayda ne kadar alıp kapatacağız defteri :)

Canım ben akşamları çok şişiyorum dediğin gibi sağa sola bile dönemiyorum, oturduğumda da ayrı sıkıntı basıyor.. Az kaldı dayan bunların hepsi geçici diye motive ediyorum kendimi.. şişeceğin şeyler yeme hamurişi vb. Tuzu da azalt canım, o çok sıkıntı veriyor insana

valla bısey dıyımmı herkez degerını bıl hamılelıgın dıyor ama ben oyle dusunmuyorum. zaten suanda zor hareket edıyorum yatınca kalkamıyorum saga sola donemıyorum uyku desen hak getıre. inşallah sagsalım dogmalarını beklıyorum en azından o sekılde uykusuz yorgun kalırım daha iyi. Allah yardımcımız olsun gercekten ıkız gebelık zor :(

Ayy kizlar vala canim surekli papates kızartması istiyir. Patayes yiye yiye patates gibu olcam.

PembeHelvam PembeHelvam 3 bebekle parka.kendimi düşünemiyorum. En az 3 kisi olmamiz lazim. Benim bebeler muhtemelen hiperaktiv olacak dayıları gibi:deli:
@tombhuldutum bende arada oyle oluyorum. Magnezyum rahatlatiyir. Birse gobise yag sur
Zeytinnyagi yada aktarda catlak yagi aldırdım esime.oda iyi geliyir

canım dun sıcak duş rahattlattı bırde dedıgın gıbı yag surdum masaj yaptım ama bu magnezyum kafama takıldı. doktor bana hıc bır bılgı vermıyor. magnezyum rahatlatıyomu gercekten ıstıyımmı doktordan

canım dun sıcak duş rahattlattı bırde dedıgın gıbı yag surdum masaj yaptım ama bu magnezyum kafama takıldı. doktor bana hıc bır bılgı vermıyor. magnezyum rahatlatıyomu gercekten ıstıyımmı doktordan

Canim benum doktorum bi ayi geçti vereli. Seni rahatlatir kramplari azaltir yatmadan al dedi. Aksam olsada icsem.diye.sabirsizlikla bekliyorum. Bilmiyorum psikolojik mi ama bana com iyi geliyor. Aile hekimine yazdira bilirsin. En son ben oyle yaptim. Kadin dogum.icin randevu tarihini bekleme derim.

Ayy kizlar vala canim surekli papates kızartması istiyir. Patayes yiye yiye patates gibu olcam.

PembeHelvam PembeHelvam 3 bebekle parka.kendimi düşünemiyorum. En az 3 kisi olmamiz lazim. Benim bebeler muhtemelen hiperaktiv olacak dayıları gibi:deli:
@tombhuldutum bende arada oyle oluyorum. Magnezyum rahatlatiyir. Birse gobise yag sur
Zeytinnyagi yada aktarda catlak yagi aldırdım esime.oda iyi geliyir

Birden üc bebegin anasi olmakta güzel ya.. ben salarim
Insallah ücünü kuma.. :-) artik hunileri takip bol
Bol gezeriz insallah :-)

Tabiki özelizzz:KK200:
Kendimi yormadığım sürece sıkıntı yok da kendimi yormamak pek mümkün olmuyor canım:110:
Okula git eve gel.. evdede biçocuk yemek vs:deli:

Ah canim aman aman diyim.. cok yorma
Kendini lütfen.. sonra yatman gerekmesin.. kendini kolla..

bır kac gundur yoruldum :KK43: yanı bendekı sıkıntılardan sızdede varmı resmen felçli kaplumbaga gıbıyım ya ;( magnezyum kullanmıyorum doktorum cok sorumsuz birisi ilgilenmiyo. sadece decavit ve kan hapı kullanıyorum. magnezyum istiyimmi doktordan?

Arkadaslarin dedigi gibi aile hekimine
Yazdir hemen.. recetesizde aliniordur kesin manezyum sonucta oda bi vitamin.. ama
Icmeni cok tavsiye ederim.. rahatlarsin..

Olsun kal canim.. orda en müsade altindasin.. daha temkinli bakarlar.. damar yolundan aliyormusun daha sanci kesici?nts ye giriyormusun?
Hayirlisiyla insallah evine cikarsin .. 38leri görürüz insallah.. amin
İlaçları kestiler canım,gerekirse serum veriyorlar,sabah akşam nst var,eve gitmek de istemiyorum açıkçası insan kendini daha emniyetli hissediyor burda :))
İnşallah hepimiz vakitli yaparız doğumu :dua:

İlaçları kestiler canım,gerekirse serum veriyorlar,sabah akşam nst var,eve gitmek de istemiyorum açıkçası insan kendini daha emniyetli hissediyor burda :))

Hastanede rahat edebiliyorsan.. mecburiyetten ayri konu tabiide.. ben hic uyuyamiyodum..
yeterki bebisler iyi olsun gerisi önemli degil..
insallah canim.. bebislerimiz gelisimlerini en saglikli bi sekilde tamamlarlar.. kac gram olmus pasaciklar?

Hastanede rahat edebiliyorsan.. mecburiyetten ayri konu tabiide.. ben hic uyuyamiyodum..
yeterki bebisler iyi olsun gerisi önemli degil..
insallah canim.. bebislerimiz gelisimlerini en saglikli bi sekilde tamamlarlar.. kac gram olmus pasaciklar?
Bende uyuyamıyorum orda :(

Iki gun kaldim canim acilde.tam bitiyo dedik aksam eve geldim.bi kan bosaldi bi parça düştü.yarin baska doktora daha gitcem.kanama da devm ediyo iste;(

Herşey. Yoluna girer insallah kizlar. Rabbim.korusun hepimizi

bır kac gundur yoruldum :KK43: yanı bendekı sıkıntılardan sızdede varmı resmen felçli kaplumbaga gıbıyım ya ;( magnezyum kullanmıyorum doktorum cok sorumsuz birisi ilgilenmiyo. sadece decavit ve kan hapı kullanıyorum. magnezyum istiyimmi doktordan?
Canım banada vermemişti bugün şikayetlerimi söyleyince yazdı

Evet sukur iyiydi ama aksam bisey olmamistir ins.yarin gitcem yine.sen nasilsn cnm nasil gidiyo kac haftalik oldu
Olmamıştır allahın izniyle. Benim kanamam olduğu zaman diyolardı 9 ay kanama yaşayan var diye.ben öyle böyle idare ediyorum çalışmak zor geliyor yorulunca ağrılarım oluyor.18 haftayı bitirdik kızlarımla. 19. Haftadayız bakalım. Alışverişe falan hiç elim gitmiyor henüz ikizler riskli diye

Iki gun kaldim canim acilde.tam bitiyo dedik aksam eve geldim.bi kan bosaldi bi parça düştü.yarin baska doktora daha gitcem.kanama da devm ediyo iste;(
Canim sanada cok gecmis olsun.. bi perintaloga gitsen daha iyi olmaz mi? Ikkz gebelik gercekten ayricalik.. o yüzden ona göre bi doktor bu durumu degerlendirmeli... gözden hic bi detay kacmamali veya hafife alinmamali..

Olmamıştır allahın izniyle. Benim kanamam olduğu zaman diyolardı 9 ay kanama yaşayan var diye.ben öyle böyle idare ediyorum çalışmak zor geliyor yorulunca ağrılarım oluyor.18 haftayı bitirdik kızlarımla. 19. Haftadayız bakalım. Alışverişe falan hiç elim gitmiyor henüz ikizler riskli diye

Bende henüz alisveris babinda bisey almadim..
bebek arabasi ana kucak bez biberon vs gibi seyler daha eksik.. ocak ayini hayirlisiyla bekliyim diom.. aslinda hepsi dogduktan sonrada alinir.. aldirilir... aamaaan yeterki saglikla vakitlice
Gelsin.. mavi tulum bile giydirmeye raziyim kizlarima.. yeterki saglikla gelsinler vakitlice..

İlk doğumu sezaryen olan var mı?ilerleyen zamanda bu durum sıkıntı yaratıyor mu?yani karın büyüdükçe yeri acıyor mu?

Bende henüz alisveris babinda bisey almadim..
bebek arabasi ana kucak bez biberon vs gibi seyler daha eksik.. ocak ayini hayirlisiyla bekliyim diom.. aslinda hepsi dogduktan sonrada alinir.. aldirilir... aamaaan yeterki saglikla vakitlice
Gelsin.. mavi tulum bile giydirmeye raziyim kizlarima.. yeterki saglikla gelsinler vakitlice..

Ben kizim olur diye kizimin tum kıyafetlerini sakladim. Bizim pasalar ilk 3 ay pempis pembis gezecek :anneadayı:vaktinde ve saglikli gelsinleree gerisi bos. Ikiz olunca insan daha bi tedirgin oluyor.

Back