2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ictigin paket sut veya paket yogurt olabilir bende de alaerji yapio cunki

Ictigin paket sut veya paket yogurt olabilir bende de alaerji yapio cunki
Canım paket süt olarak günlük süt kullanıyorum, yoğurdumu da evde kendim yapıyorum market yoğurdu yemiyorum.. Dediğin gibiyse yandık ne yiyip içicez biz
Bal da yapıyor olabilir dediler, son bir haftadır çok tüketiyorum balı..

Sonucun iyi cikmasina sevindim canim. Alerji testi filan yapmıyorlar mi?

Canimmm cok sevindim.. ben demistim insallah biseycik cikmicak
Hakiki bal yapar canim..günde 1 tatli kasigi gecmemen gerekir.. zaten hamilelere öyle fazla bal önerilmio.. o yüzden bence bi kac gün kes .. insallah iyi olursun...

gecmıs olsun bencede bal belkı dokunmus olabılır helekı hakıkı balsa agır gelebılır bunyeye.

Sonucun iyi cikmasina sevindim canim. Alerji testi filan yapmıyorlar mi?
Eğer neyin bana alerji yaptığını bulamazsam alerji testini o zaman yapacaklar canım, inşallah bulurum da gerek kalmaz..

Canimmm cok sevindim.. ben demistim insallah biseycik cikmicak
Hakiki bal yapar canim..günde 1 tatli kasigi gecmemen gerekir.. zaten hamilelere öyle fazla bal önerilmio.. o yüzden bence bi kac gün kes .. insallah iyi olursun...
Ayy ne biliyim kaşık kaşık yiyorum bir haftadır, hiç aklıma gelmedi doğru diyosun bi de hakiki bal yediğim.. Sağol iyi dileklerin duaların için canım :)

gecmıs olsun bencede bal belkı dokunmus olabılır helekı hakıkı balsa agır gelebılır bunyeye.
Evet aranan suçlu bulundu, çok yüksek ihtimal bal yapıyor canım.. homili gırtlak yersem böyle olur :)

Evet bal da yapar alerji cok tukettigin şeyleri gozden gecir

Daha iyiyiz şükür Allah’a galiba haftasonuna kadar burdayım tedbir için

Olsun kal canim.. orda en müsade altindasin.. daha temkinli bakarlar.. damar yolundan aliyormusun daha sanci kesici?nts ye giriyormusun?
Hayirlisiyla insallah evine cikarsin .. 38leri görürüz insallah.. amin

Iyiyim canim sukur. Kucuk hanimla uğraşıyorum. Sen nasilsin. Senin fistiklar nasil

Bende yatisdayim canim... Allah yatan herkese sabir versin.. hicte kolay degilmis ama rabbim beterinden sakinsin.. kizcelerim iyi olsunda yatmaya ragziyim.. ama en cok kizima üzülüyorum.. oynuyoruz ama disari cikamiyoruz bunuda hissediyo :-( artik idare edicez napalim..

Insallah bali kesince daha iyi olursun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…