- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 554
- 123
- 37
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.981
Ictigin paket sut veya paket yogurt olabilir bende de alaerji yapio cunkiKızlar sonuçlarım çıktı çok şükür karaciğer enzimlerimde bir sıkıntı yok.. Alerjiye bağlı olabilirmiş.. bana bu süreçte neyin alerji yaptığını bulmam gerekiyor..
İçim rahatladı valla..
Canım paket süt olarak günlük süt kullanıyorum, yoğurdumu da evde kendim yapıyorum market yoğurdu yemiyorum.. Dediğin gibiyse yandık ne yiyip içicez bizIctigin paket sut veya paket yogurt olabilir bende de alaerji yapio cunki
Kızlar sonuçlarım çıktı çok şükür karaciğer enzimlerimde bir sıkıntı yok.. Alerjiye bağlı olabilirmiş.. bana bu süreçte neyin alerji yaptığını bulmam gerekiyor..
İçim rahatladı valla..
Canimmm cok sevindim.. ben demistim insallah biseycik cikmicakKızlar sonuçlarım çıktı çok şükür karaciğer enzimlerimde bir sıkıntı yok.. Alerjiye bağlı olabilirmiş.. bana bu süreçte neyin alerji yaptığını bulmam gerekiyor..
İçim rahatladı valla..
gecmıs olsun bencede bal belkı dokunmus olabılır helekı hakıkı balsa agır gelebılır bunyeye.Kızlar sonuçlarım çıktı çok şükür karaciğer enzimlerimde bir sıkıntı yok.. Alerjiye bağlı olabilirmiş.. bana bu süreçte neyin alerji yaptığını bulmam gerekiyor..
İçim rahatladı valla..
Daha iyiyiz şükür Allah’a galiba haftasonuna kadar burdayım tedbir içinAvrenim senide merak ettim canim.. insallah hersey yolundadir..
Eğer neyin bana alerji yaptığını bulamazsam alerji testini o zaman yapacaklar canım, inşallah bulurum da gerek kalmaz..Sonucun iyi cikmasina sevindim canim. Alerji testi filan yapmıyorlar mi?
Ayy ne biliyim kaşık kaşık yiyorum bir haftadır, hiç aklıma gelmedi doğru diyosun bi de hakiki bal yediğim.. Sağol iyi dileklerin duaların için canım :)Canimmm cok sevindim.. ben demistim insallah biseycik cikmicak
Hakiki bal yapar canim..günde 1 tatli kasigi gecmemen gerekir.. zaten hamilelere öyle fazla bal önerilmio.. o yüzden bence bi kac gün kes .. insallah iyi olursun...
Evet aranan suçlu bulundu, çok yüksek ihtimal bal yapıyor canım.. homili gırtlak yersem böyle olur :)gecmıs olsun bencede bal belkı dokunmus olabılır helekı hakıkı balsa agır gelebılır bunyeye.
Evet bal da yapar alerji cok tukettigin şeyleri gozden gecirCanım paket süt olarak günlük süt kullanıyorum, yoğurdumu da evde kendim yapıyorum market yoğurdu yemiyorum.. Dediğin gibiyse yandık ne yiyip içicez biz
Bal da yapıyor olabilir dediler, son bir haftadır çok tüketiyorum balı..
Daha iyiyiz şükür Allah’a galiba haftasonuna kadar burdayım tedbir için
Iyiyim canim sukur. Kucuk hanimla uğraşıyorum. Sen nasilsin. Senin fistiklar nasil
Eğer neyin bana alerji yaptığını bulamazsam alerji testini o zaman yapacaklar canım, inşallah bulurum da gerek kalmaz..
Ayy ne biliyim kaşık kaşık yiyorum bir haftadır, hiç aklıma gelmedi doğru diyosun bi de hakiki bal yediğim.. Sağol iyi dileklerin duaların için canım :)
Evet aranan suçlu bulundu, çok yüksek ihtimal bal yapıyor canım.. homili gırtlak yersem böyle olur :)
Günaydınözel anneler
Evet bal da yapar alerji cok tukettigin şeyleri gozden gecir
Ay bilemedim epey yedim canım neyse zararın neresinden dönersek kardır..Hakiki bal daha cok.alerji yapar ya cunki icinde binbir cesit polen varcicek tozu var
Fındık yedim bu hafta epey, onu da keseyim bari.. ay ne çok şey yemişim yaaa düşündükçe liste kabarıyorGebelik döneminde bende kuruyemiş ozellikle fistik mahvediyor midemi. Belki kuruyemis filanda dokunuyor olabilir.
Bacim sende masallah herseyin fazlasini kacirmissinFındık yedim bu hafta epey, onu da keseyim bari.. ay ne çok şey yemişim yaaa düşündükçe liste kabarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?