• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bacim sende masallah herseyin fazlasini kacirmissin :KK70:
Ahhahaha bugüne bugün kolay mı 6ayda 10 kilo almak :D
hamileliğin hakkını vereyim dedim napiyim :D

Zaten kocam bile tosunum demeye başladı bana:KK67:

GEçen kan vermeye gittiğimde hemşire kadın sordu “doğum yakın heralde ne kadarın kaldı ablacım” dedi, daha üç ayım var demeye dilim varmadı :D :D

Ahhahaha bugüne bugün kolay mı 6ayda 10 kilo almak :KK70:
hamileliğin hakkını vereyim dedim napiyim :KK70:

GEçen kan vermeye gittiğimde hemşire kadın sordu “doğum yakın heralde ne kadarın kaldı ablacım” dedi, daha üç ayım var demeye dilim varmadı :KK70: :KK70:

Bana 19 haftalik filanken yakinda dogurursun dediler. 7 aylik varsin sen..
He he oyle dedim gectim.

PembeHelvam PembeHelvam abla olmak kolay degil ne yazik ki. Biz de de durum ayni park istiyoruz olmuyo tek başıma yıkamıyorum. Uff anne ben cok sıkıldım diye geziyor bütün gun. Cok üzülüyorum ona:anne:

Eğer neyin bana alerji yaptığını bulamazsam alerji testini o zaman yapacaklar canım, inşallah bulurum da gerek kalmaz..

Ayy ne biliyim kaşık kaşık yiyorum bir haftadır, hiç aklıma gelmedi doğru diyosun bi de hakiki bal yediğim.. Sağol iyi dileklerin duaların için canım :)

Evet aranan suçlu bulundu, çok yüksek ihtimal bal yapıyor canım.. homili gırtlak yersem böyle olur :)
aman dıkkat et :anne:

Ahhahaha bugüne bugün kolay mı 6ayda 10 kilo almak :KK70:
hamileliğin hakkını vereyim dedim napiyim :KK70:

GEçen kan vermeye gittiğimde hemşire kadın sordu “doğum yakın heralde ne kadarın kaldı ablacım” dedi, daha üç ayım var demeye dilim varmadı :KK70: :KK70:

10 iyi canim.. bi 5-6 daha alirsan tamamdir bu is.. sonucta tek gebelikte bile 25 kilo alan var :KK45: bizimkiside neymiscankm :KK45::KK45:

Ayrica cabuk kilo alioz yani vermeside cok cabuk .. avut kendini öyle :KK70:

Esimde bana dio zaten sen duramazsan hemen spora baslarsin diyo.. he he cinim dedim mesajin alinmistir...

PembeHelvam PembeHelvam abla olmak kolay degil ne yazik ki. Biz de de durum ayni park istiyoruz olmuyo tek başıma yıkamıyorum. Uff anne ben cok sıkıldım diye geziyor bütün gun. Cok üzülüyorum ona:anne:

Bende üzülüyorum ama biraz daha skmaliyim disimi Allahin izniyle... insallah bugünlerde cabuk gecerde hayirlisiyla 3lü bebe ile takiliriz parkta insallahhhhh..

kızlar ben cok rahatsızım ıkı gundur yanı cok sukur hastanelık bır durum yok ama sankı organlarım patlıyor. gecelerı sıfır uyku :( ne saga donunce rahat edıyorum ne sola denemedıgım sekıl kalmadı. tasıyamıyorum galıba hıssedıyorum. acaba yoruluncamı oluyor bu durumlar daha 26. haftada bu haldeyım ya

kızlar ben cok rahatsızım ıkı gundur yanı cok sukur hastanelık bır durum yok ama sankı organlarım patlıyor. gecelerı sıfır uyku :KK43: ne saga donunce rahat edıyorum ne sola denemedıgım sekıl kalmadı. tasıyamıyorum galıba hıssedıyorum. acaba yoruluncamı oluyor bu durumlar daha 26. haftada bu haldeyım ya

Yorduysan daha cok baski olur karninda .. ve tabi haliyle asiri bir gerilme... magnezyum kullaniyormusun? O biraz rahatlatiyo gerginligi aliyo göbekteki..

10 iyi canim.. bi 5-6 daha alirsan tamamdir bu is.. sonucta tek gebelikte bile 25 kilo alan var :KK45: bizimkiside neymiscankm :KK45::KK45:

Ayrica cabuk kilo alioz yani vermeside cok cabuk .. avut kendini öyle :KK70:

Esimde bana dio zaten sen duramazsan hemen spora baslarsin diyo.. he he cinim dedim mesajin alinmistir...
AH bu eşler çok fenaa :) ben de hep fit anne olcam derdim, zaren doğumdan sonra verirsin sen kiloları diyor uyanık :))

Ben hakikaten çok çabuk kilo alırım ve yine çabuk kilo veririm. Hamile kalmadan önce tüp bebeğe başlamak için 4 ayda 20 kilo vermiştim.. şimdi o verdklerimin 10 kilosunu geri aldım.. bakalım son 3 ayda ne kadar alıp kapatacağız defteri :)

kızlar ben cok rahatsızım ıkı gundur yanı cok sukur hastanelık bır durum yok ama sankı organlarım patlıyor. gecelerı sıfır uyku :KK43: ne saga donunce rahat edıyorum ne sola denemedıgım sekıl kalmadı. tasıyamıyorum galıba hıssedıyorum. acaba yoruluncamı oluyor bu durumlar daha 26. haftada bu haldeyım ya
Canım ben akşamları çok şişiyorum dediğin gibi sağa sola bile dönemiyorum, oturduğumda da ayrı sıkıntı basıyor.. Az kaldı dayan bunların hepsi geçici diye motive ediyorum kendimi.. şişeceğin şeyler yeme hamurişi vb. Tuzu da azalt canım, o çok sıkıntı veriyor insana

AH bu eşler çok fenaa :) ben de hep fit anne olcam derdim, zaren doğumdan sonra verirsin sen kiloları diyor uyanık :))

Ben hakikaten çok çabuk kilo alırım ve yine çabuk kilo veririm. Hamile kalmadan önce tüp bebeğe başlamak için 4 ayda 20 kilo vermiştim.. şimdi o verdklerimin 10 kilosunu geri aldım.. bakalım son 3 ayda ne kadar alıp kapatacağız defteri :)

Canım ben akşamları çok şişiyorum dediğin gibi sağa sola bile dönemiyorum, oturduğumda da ayrı sıkıntı basıyor.. Az kaldı dayan bunların hepsi geçici diye motive ediyorum kendimi.. şişeceğin şeyler yeme hamurişi vb. Tuzu da azalt canım, o çok sıkıntı veriyor insana

Bende ilk kizimdan aldigim 17 kiloyu verdim.. arti 6 daha verdim bonus oldu :-)
O dert degil insallah.. suanda kiloyu hele hiiiic sorun yapmiyorum.. önce saglik diyorum. Bence saglikli beslenmeden alinan kilo zararli degil gebelikte.. tabi her gün fast food yiyip yatarsan o sknti olur gebelikte.. trans yag vs. ..

Bende ilk kizimdan aldigim 17 kiloyu verdim.. arti 6 daha verdim bonus oldu :-)
O dert degil insallah.. suanda kiloyu hele hiiiic sorun yapmiyorum.. önce saglik diyorum. Bence saglikli beslenmeden alinan kilo zararli degil gebelikte.. tabi her gün fast food yiyip yatarsan o sknti olur gebelikte.. trans yag vs. ..
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum.. çok yiyorum ama sağlıklı şeyler yiyorum.. cips filan hiç yemiyorum mesela, paketli ürünlerden de çikolata dışında pek bişey yememeye çalışıyorum.. abarttığım şeyler hep sağlıklı ürünler.. avuç avuç fındık, her sabah 3 koca dilim peynir filan gibi :) her şeyin fazlası zarar tabi..

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum.. çok yiyorum ama sağlıklı şeyler yiyorum.. cips filan hiç yemiyorum mesela, paketli ürünlerden de çikolata dışında pek bişey yememeye çalışıyorum.. abarttığım şeyler hep sağlıklı ürünler.. avuç avuç fındık, her sabah 3 koca dilim peynir filan gibi :) her şeyin fazlası zarar tabi..

Aaaa lütfen jelibonim... nutellayi ekmeksiz
Yemegi unutma :KK70:

Ayy kizlar vala canim surekli papates kızartması istiyir. Patayes yiye yiye patates gibu olcam.

PembeHelvam PembeHelvam 3 bebekle parka.kendimi düşünemiyorum. En az 3 kisi olmamiz lazim. Benim bebeler muhtemelen hiperaktiv olacak dayıları gibi:deli:
@tombhuldutum bende arada oyle oluyorum. Magnezyum rahatlatiyir. Birse gobise yag sur
Zeytinnyagi yada aktarda catlak yagi aldırdım esime.oda iyi geliyir

Özeliz dimi :halay:
Nasilsin canim? Nasil geciyor.. yavastan agirlastigini hissediyorsun dimi? Tekli gebelik gibi degilmis gercekten ikiz gebelik... bambaskaymis..
Tabiki özelizzz:KK200:
Kendimi yormadığım sürece sıkıntı yok da kendimi yormamak pek mümkün olmuyor canım:110:
Okula git eve gel.. evdede biçocuk yemek vs:deli:

Ayy kizlar vala canim surekli papates kızartması istiyir. Patayes yiye yiye patates gibu olcam.

PembeHelvam PembeHelvam 3 bebekle parka.kendimi düşünemiyorum. En az 3 kisi olmamiz lazim. Benim bebeler muhtemelen hiperaktiv olacak dayıları gibi:deli:
@tombhuldutum bende arada oyle oluyorum. Magnezyum rahatlatiyir. Birse gobise yag sur
Zeytinnyagi yada aktarda catlak yagi aldırdım esime.oda iyi geliyir
Aynen benimde hep patates kızartması istiyor canım

Yorduysan daha cok baski olur karninda .. ve tabi haliyle asiri bir gerilme... magnezyum kullaniyormusun? O biraz rahatlatiyo gerginligi aliyo göbekteki..
bır kac gundur yoruldum :( yanı bendekı sıkıntılardan sızdede varmı resmen felçli kaplumbaga gıbıyım ya ;( magnezyum kullanmıyorum doktorum cok sorumsuz birisi ilgilenmiyo. sadece decavit ve kan hapı kullanıyorum. magnezyum istiyimmi doktordan?

Back