- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.021
AH bu eşler çok fenaa :) ben de hep fit anne olcam derdim, zaren doğumdan sonra verirsin sen kiloları diyor uyanık :))
Ben hakikaten çok çabuk kilo alırım ve yine çabuk kilo veririm. Hamile kalmadan önce tüp bebeğe başlamak için 4 ayda 20 kilo vermiştim.. şimdi o verdklerimin 10 kilosunu geri aldım.. bakalım son 3 ayda ne kadar alıp kapatacağız defteri :)
Canım ben akşamları çok şişiyorum dediğin gibi sağa sola bile dönemiyorum, oturduğumda da ayrı sıkıntı basıyor.. Az kaldı dayan bunların hepsi geçici diye motive ediyorum kendimi.. şişeceğin şeyler yeme hamurişi vb. Tuzu da azalt canım, o çok sıkıntı veriyor insana
Ayy kizlar vala canim surekli papates kızartması istiyir. Patayes yiye yiye patates gibu olcam.
PembeHelvam 3 bebekle parka.kendimi düşünemiyorum. En az 3 kisi olmamiz lazim. Benim bebeler muhtemelen hiperaktiv olacak dayıları gibi
@tombhuldutum bende arada oyle oluyorum. Magnezyum rahatlatiyir. Birse gobise yag sur
Zeytinnyagi yada aktarda catlak yagi aldırdım esime.oda iyi geliyir
canım dun sıcak duş rahattlattı bırde dedıgın gıbı yag surdum masaj yaptım ama bu magnezyum kafama takıldı. doktor bana hıc bır bılgı vermıyor. magnezyum rahatlatıyomu gercekten ıstıyımmı doktordan
Ayy kizlar vala canim surekli papates kızartması istiyir. Patayes yiye yiye patates gibu olcam.
PembeHelvam 3 bebekle parka.kendimi düşünemiyorum. En az 3 kisi olmamiz lazim. Benim bebeler muhtemelen hiperaktiv olacak dayıları gibi
@tombhuldutum bende arada oyle oluyorum. Magnezyum rahatlatiyir. Birse gobise yag sur
Zeytinnyagi yada aktarda catlak yagi aldırdım esime.oda iyi geliyir
Tabiki özelizzz
Kendimi yormadığım sürece sıkıntı yok da kendimi yormamak pek mümkün olmuyor canım
Okula git eve gel.. evdede biçocuk yemek vs
bır kac gundur yoruldumyanı bendekı sıkıntılardan sızdede varmı resmen felçli kaplumbaga gıbıyım ya ;( magnezyum kullanmıyorum doktorum cok sorumsuz birisi ilgilenmiyo. sadece decavit ve kan hapı kullanıyorum. magnezyum istiyimmi doktordan?
İlaçları kestiler canım,gerekirse serum veriyorlar,sabah akşam nst var,eve gitmek de istemiyorum açıkçası insan kendini daha emniyetli hissediyor burda :))Olsun kal canim.. orda en müsade altindasin.. daha temkinli bakarlar.. damar yolundan aliyormusun daha sanci kesici?nts ye giriyormusun?
Hayirlisiyla insallah evine cikarsin .. 38leri görürüz insallah.. amin
Iki gun kaldim canim acilde.tam bitiyo dedik aksam eve geldim.bi kan bosaldi bi parça düştü.yarin baska doktora daha gitcem.kanama da devm ediyo iste;(elif ece 007 nasıl oldun canım kanama ne alemde
İlaçları kestiler canım,gerekirse serum veriyorlar,sabah akşam nst var,eve gitmek de istemiyorum açıkçası insan kendini daha emniyetli hissediyor burda :))
İnşallah hepimiz vakitli yaparız doğumu
Tüh ya.. bebekler iyi diyorlar ama dimiIki gun kaldim canim acilde.tam bitiyo dedik aksam eve geldim.bi kan bosaldi bi parça düştü.yarin baska doktora daha gitcem.kanama da devm ediyo iste;(
Bende uyuyamıyorum ordaHastanede rahat edebiliyorsan.. mecburiyetten ayri konu tabiide.. ben hic uyuyamiyodum..
yeterki bebisler iyi olsun gerisi önemli degil..
insallah canim.. bebislerimiz gelisimlerini en saglikli bi sekilde tamamlarlar.. kac gram olmus pasaciklar?
İlaçları kestiler canım,gerekirse serum veriyorlar,sabah akşam nst var,eve gitmek de istemiyorum açıkçası insan kendini daha emniyetli hissediyor burda :))
İnşallah hepimiz vakitli yaparız doğumu
Iki gun kaldim canim acilde.tam bitiyo dedik aksam eve geldim.bi kan bosaldi bi parça düştü.yarin baska doktora daha gitcem.kanama da devm ediyo iste;(
Evet sukur iyiydi ama aksam bisey olmamistir ins.yarin gitcem yine.sen nasilsn cnm nasil gidiyo kac haftalik olduTüh ya.. bebekler iyi diyorlar ama dimi
Aminn insallahhHerşey. Yoluna girer insallah kizlar. Rabbim.korusun hepimizi
Canım banada vermemişti bugün şikayetlerimi söyleyince yazdıbır kac gundur yoruldumyanı bendekı sıkıntılardan sızdede varmı resmen felçli kaplumbaga gıbıyım ya ;( magnezyum kullanmıyorum doktorum cok sorumsuz birisi ilgilenmiyo. sadece decavit ve kan hapı kullanıyorum. magnezyum istiyimmi doktordan?
Olmamıştır allahın izniyle. Benim kanamam olduğu zaman diyolardı 9 ay kanama yaşayan var diye.ben öyle böyle idare ediyorum çalışmak zor geliyor yorulunca ağrılarım oluyor.18 haftayı bitirdik kızlarımla. 19. Haftadayız bakalım. Alışverişe falan hiç elim gitmiyor henüz ikizler riskli diyeEvet sukur iyiydi ama aksam bisey olmamistir ins.yarin gitcem yine.sen nasilsn cnm nasil gidiyo kac haftalik oldu
Canim sanada cok gecmis olsun.. bi perintaloga gitsen daha iyi olmaz mi? Ikkz gebelik gercekten ayricalik.. o yüzden ona göre bi doktor bu durumu degerlendirmeli... gözden hic bi detay kacmamali veya hafife alinmamali..Iki gun kaldim canim acilde.tam bitiyo dedik aksam eve geldim.bi kan bosaldi bi parça düştü.yarin baska doktora daha gitcem.kanama da devm ediyo iste;(
Olmamıştır allahın izniyle. Benim kanamam olduğu zaman diyolardı 9 ay kanama yaşayan var diye.ben öyle böyle idare ediyorum çalışmak zor geliyor yorulunca ağrılarım oluyor.18 haftayı bitirdik kızlarımla. 19. Haftadayız bakalım. Alışverişe falan hiç elim gitmiyor henüz ikizler riskli diye
Bende henüz alisveris babinda bisey almadim..
bebek arabasi ana kucak bez biberon vs gibi seyler daha eksik.. ocak ayini hayirlisiyla bekliyim diom.. aslinda hepsi dogduktan sonrada alinir.. aldirilir... aamaaan yeterki saglikla vakitlice
Gelsin.. mavi tulum bile giydirmeye raziyim kizlarima.. yeterki saglikla gelsinler vakitlice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?