Cok iyi anliyorum canim ama ben bu sefer hamile kalirsam 3 ay falan kimseye soylemicem ya da en azindan kese gorunene kadar cunku kaybedince herkese aciklamak daha zor oluyorEvet allah sağlıklı hayırlı hamilelikler versin haklısın. Öyle seyler duyuyorum ki hamile kalmak da yetmiyor ama işte yine de insan o duyguyu tatmak istiyor. Kimseye de anlatılmıyor insanlar soruyor var mı hamilelik vs diye geçiştiriyorsun istemiyor gibi ama içine sor işte
Evet canım haklısın aslında uzunca bir süre söylememek lazım böyle şeyleri ama insan mutluluğunu umudunu paylaşmadan edemiyor. Sen yine hamileliğini gizleyememişsin ben adetim 1 gün gecikse tutamayıp söylüyordum sonra da herkes soruyordu haliyle. Buraya üye oldum ki beni anlayan insanlarla paylaşayım. Allah nasip etsin hamile olalım inşallah bu yıl bitmeden.Cok iyi anliyorum canim ama ben bu sefer hamile kalirsam 3 ay falan kimseye soylemicem ya da en azindan kese gorunene kadar cunku kaybedince herkese aciklamak daha zor oluyor
Eger test falan yaparsan bana da haber ver canimEvet canım haklısın aslında uzunca bir süre söylememek lazım böyle şeyleri ama insan mutluluğunu umudunu paylaşmadan edemiyor. Sen yine hamileliğini gizleyememişsin ben adetim 1 gün gecikse tutamayıp söylüyordum sonra da herkes soruyordu haliyle. Buraya üye oldum ki beni anlayan insanlarla paylaşayım. Allah nasip etsin hamile olalım inşallah bu yıl bitmeden.
Tamam canım bat gecince eğer kesilirse hcg vermeyi düşünüyorum ozaman söylerim tabi sende iyi haberlerini getir bize inşallahEger test falan yaparsan bana da haber ver canim
Yumurtlama adetin bittigi gun bile olabilir erken dollenme falan yani ben adete 4 gun kala ogrenmistim 43tu :)Merhaba. Benim bat 29 aralik 40 yasindayim tabii biraz yasliyim sizden :) bir oglum var ikinciyi düsünüyoruz da. Ben birsey soracagim cahilligime verin.
Bazilari bat tan bur hafta önce filan testyapip ögreniyorlar sonucu. O nasil oluyor. Yumurtlama zaten battan 13-15 gün önce asagi yukari. E döllenme kac gün sürüyorki
Aaa hadi ya tamam. Ben kendime göre düsünmüsüm cünkü benim iki adetin ortasi oluyo hep. Akinti , ates basmasi vsYumurtlama adetin bittigi gun bile olabilir erken dollenme falan yani ben adete 4 gun kala ogrenmistim 43tu :)
Benim bazen erken olur bazen gec olur bazen ortası olur :)Aaa hadi ya tamam. Ben kendime göre düsünmüsüm cünkü benim iki adetin ortasi oluyo hep. Akinti , ates basmasi vs
Benim bazen erken olur bazen gec olur bazen ortası olur :)
Ben hic yapmadim ates olcerek ovulasyonu takip ediyorum bir de akintiylaO halde en garantisi ovulasyon testi oluyor
Hah bekledigim konu :)Ben hic yapmadim ates olcerek ovulasyonu takip ediyorum bir de akintiyla
Fertility friend diye bi program var onu yukledim her sabah 7de yataktan kalkmadan olcup giriyorum o programa o soyluyor hatta onunla ilgili konu var burda ates olcme yontemi sanirim adiHah bekledigim konu :)
Ates takibini nasil yapiyorsun acaba. Ben ilk defa bu ay ölctümde kac olmasi gerek filan bilemiyorum tam. Topik de göremedim bunla ilgili
Fertility friend diye bi program var onu yukledim her sabah 7de yataktan kalkmadan olcup giriyorum o programa o soyluyor hatta onunla ilgili konu var burda ates olcme yontemi sanirim adi
Rica ederim canim ilk sayfada anlatilmis herseyTesekkütler canim cok sagol
Tebrikler canim cok sevindim darisi basimiza bende doktordan ciktim simdi sol yumurtalikta 2 folikul olusmusArkadaşlar hamileyim evde test yaptım çift çizgi çıktı sabah kan vermeye gidecem
Inşallah olmazsin canım Allah gönlüne göre versinBende yeni yila bebiş haberiyle girmek istiyorum 3 günüm var beklemedeyim inşallah adet olmam yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?