- 21 Mart 2018
- 2
- 0
- 36
- 34
Çok teşekkür ederim cesaretimi toplarsam yaptırayım inşallahMerhaba canim bence yaptir kan testini erken onlem almak en iyisi
Hayır tüplerin olmamasına yardım ediyorlar iste canım. O da indirim için bir sebep. Devlet genç çiftlerin gebe kalmaları adına para desteği yapıyor ama tüplerinin olmaması yada spermin olmaması gibi sebepler gerekiyor galiba. Ben özel de yaptırıyorum. Devlette sadece ilaç parası mı ne veriyorsun. Devlete başvurabilirsin tabiki. Biz devlete gidemeyiz maalesef. İşimizin yoğunluğundan dolayı programımızı ona göre ayarlayamıyoruz ama özel de bizim programımıza göre ayarlandı. O yüzden özelde yaptırıyoruzAustenLover seninki ozel hastane mi devlette de ayni mi
Benim belirtilerim de oyle baslamisti umarim hamilesindir ama sonu benim gibi olmasin tabiMerhaba kızlar :) adetime 10 gün var daha ama bel ağrısı çekiyorum. Bir umut var mı ?
Sağol canımBenim belirtilerim de oyle baslamisti umarim hamilesindir ama sonu benim gibi olmasin tabi
Ovulasyon kanamasidir canimkızlar kolay gelsin 3 kasım yumurtlma günümdü tahmini ve 2 kasım günü akıntım geldi. 3 kasımda da 2 3 damla kahverengi lekelenmem oldu çamaşırımda gördüm? bu yumurtladığımı mı gösterir ve ara ara sol kasığımda batmalar ve ağrılar var sizce bende ki durum nedir?
yani yumurtam çatladı diyebilir miyiz? o günleri iyi değerlendirdik inş. hayırlı olur :)Ovulasyon kanamasidir canim
Benim durumda 2019a kaldi 2019 ocak'a kadar korunmamiz gerekiyormuskızlar merhaba bende ALLAH kısmet ederse 2019 a hamile olarak girmek istiyorum. bizde 9 aydır korunmuyoruz öncesinde 1 yıl korunduk , korunmayı bıraktıktan sonra 2 kez kimyasal gebelik oldu eşimin sperm şekillerinde bozuklk varmış ilaç takviyesi yapıyoruz inşallah işe yarar. bana da bu ay klomen+çatlatma ignesi yazmıştı adetime 1 hafta var beklemedeyim inş igne işe yaramıştır . Allah isteyrn herkese nasip etsin dualarım sizlerle
Dis gebelik gecirdim sag tupum patladi ve alındı.ben konunun tamamını okuyamadım ama neden korunmanız gerek canım
çok geçmiş olsun canım ALLAH şifasını versin tezz vakitte ne diycen onun da bi zamanı vardır elbet bizlerde anne ollup o duyguyu tadacağız duaya sarılıp beklemekten başka çaremiz yokDis gebelik gecirdim sag tupum patladi ve alındı.
Aynen yapacak bisey yok tek umudum diger tupun saglikli olmasiçok geçmiş olsun canım ALLAH şifasını versin tezz vakitte ne diycen onun da bi zamanı vardır elbet bizlerde anne ollup o duyguyu tadacağız duaya sarılıp beklemekten başka çaremiz yok
aynen öyle canım benim bi tanıdıgmın da rahim ifilmi çekildikten sonra tüplerinin iksi de tıkalı sadece ignenin deligi kadar bi açıklık var demiş dr imkanı yok olmaz tüp bebek demiş ama kadın 2. yi kucagına alacak şimdi ALLAHtan ümit kesilmez o yoktan var edendir.Aynen yapacak bisey yok tek umudum diger tupun saglikli olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?