Tesadüf değil, öyle olması gerekiyor sağlıklı yumurtalıklarda, yani sırayla atılıyor. Tabi doktorunuz daha net konuşur bu konuda.Ama tup olmayan taraftaki yumurtaliktan yumurta atildikca hamile kalma sansim yok her ay sirayla atmiyorlar benim bildigim tesaduf eseri biri atiyor ust uste 3 4 ay ayni yumurtaliktan da atilabilir yumurta demi
çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahSag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Gecmis olsun tatlimKizlar ben geri dondumm :) dikislerim alindi 1 ayin sonunda bu surecten kurtuldum
Geçmiş olsun cnm Rabbim bi daha yasatmasinKizlar ben geri dondumm :) dikislerim alindi 1 ayin sonunda bu surecten kurtuldum
Gecmis olsun tatlim
Teşekkür ederim sagolun zor oldu ama geçti sonunda umarim bir daha dis gebelik yasamam kimse yasamasin cok zor çektiğim agrilari bir ben bilirim ölüyorum sandimGeçmiş olsun cnm Rabbim bi daha yasatmasin
Ins. Canım Rabbim kimseye yasatmasin sen iyisin şükür sagligin yerindeTeşekkür ederim sagolun zor oldu ama geçti sonunda umarim bir daha dis gebelik yasamam kimse yasamasin cok zor çektiğim agrilari bir ben bilirim ölüyorum sandim
Çok geçmiş olsun canım. Biran önce dahada iyi olursun inş. :)
Sagolun kizlar ben 2018 bitmeden hamile kalamayacagimGeçmis olsun canim.Çektigin tüm acılari unutturacak olan yavrunu en kisa zamanda saglikla kucagina almani dilerim.
Sagolun kizlar ben 2018 bitmeden hamile kalamayacagim2019 basinda baslamaya izin var
Bende 1 yil deneyecekmisim olmazsa tup bebek yapilacakmis tek tupum kaldi ya onunda saglam olmama riski varmisOlsun kuzum beraber büyütürüz :) bende 2019 da inş. Bugün tüp bebek tedavisine başladım. Transfer 2019 da olacak :)
Merhaba canim bence yaptir kan testini erken onlem almak en iyisiHayırlı günler arkadaşlar. Benim adetim 3 gün geçti. 3-4 aydan beri bir ay erken oluyor diğer ay geç oluyor. Ama bu ay göğüslerimin kahverengi kısmında kabarıklıklar var ilk kez böyle bişey oldu. Genelde hamile olanlarda oluyormuş acaba hamile miyim? 7 yıldır çocuk istiyorum riskli gebelik grubuna girdim 2 düşük yaptığım için. 1 gün dahi geçse kan testi yaptırmam lazım ama yine negatif çıkar diye çok korkuyorum sizce ne yapayım?
Bende 1 yil deneyecekmisim olmazsa tup bebek yapilacakmis tek tupum kaldi ya onunda saglam olmama riski varmis
Canim sakincasi yoksa ne kadar odeniyor tup bebegeYaa korkma tabi. Baksana benim tüplermin ikiside var ama ikiside şu durumda işe yaramıyor. Bizde tüp bebek yaptırıyoruz. Tüp bebekte en önemli faktör rahimin sağlığı onun dışında spermin izleyeceği yol pekte önemli değil. Zaten yumurtada spermle dışarda dölleniyor. Yumurtalıkların sende olduğu müddetce umut her zaman var. Artık geç evlenen insanlar bile yumurtalarını çocuk için erken yaşta aldırım donduruyor. Tıp tahmin ettiğimizin çok daha ilerisinde :)
Canim sakincasi yoksa ne kadar odeniyor tup bebege
Canım normal de 11 bin. Ama doktorun sende yads eşinde sgk ya uygun bi sıkıntı görürse rapor alıyorsun. Ortama 3.5 bin kadar indirim oluyor. Eğer istanbuldaysan gittiğim hastane uygun ve iyi bi yer. Bilgilerini veririm
İstanbulda degilim canim 11bin cokmus baya benim tuplerin biride yok indirim yapmazlar bana o zamanNaberr mesela tüplerin sıkıntısı bir problem diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?