- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
ayyy çok sevindim sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah :) inşallah allah bana da nasip eder o duyguyu yaşamayı. allah isteyen her keze nasip etsin inşallahİnşallah olmazsın :)) evet hamileyim daha yeni benimde bat 6 ekimdi 8 ekimde test yapıp öğrendim :))
Çoğul gebelik olabilir,değerin 2 kattan fazla artıyor.Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Kaç yumurtan vardı?Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Saglikli olsunda da kiz erkek farketmez. 1 ta e 22 mm vardi 1 tane de 17 mm vardi. 2 tane gelismis. Diger 3 tane kucukmusÇoğul gebelik olabilir,değerin 2 kattan fazla artıyor.
2side tutmuş olabilir.Sağ salim kucagina al inşallah,bana da dua etSaglikli olsunda da kiz erkek farketmez. 1 ta e 22 mm vardi 1 tane de 17 mm vardi. 2 tane gelismis. Diger 3 tane kucukmus
Bol bol dua ederim. Tum dua sureleri okuyom. Sizinde bizimde hepimizin olsunnnnn2side tutmuş olabilir.Sağ salim kucagina al inşallah,bana da dua et
Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Rabbim bian önce saglıgına kavustursun sonrada mucizene inşallaaahhh ❤Sag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.Sag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Çok geçmiş olsun acil sifalar diliyorumSag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Çok geçmiş olsunSagolun kizlar taburcu oldum bugün
Neden olmuş merak ettim.Sag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Dis gebelikNeden olmuş merak ettim.
3 ay sonra Tekrar başlarsınız inşallah,Allah umut kesilmez.Dis gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?