- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah bat tarihi ne zamanGünaydın kızlar bende bebiş sahibi olmak istiyorum, rabbim isteyen herkesin göbüşünü bebişle doldursun inş
Resmi koyarsanız ona göre yorum yapabilirz :)Kızlar birşey soracam sabah idrar testi yaptım c çizgisi koyu ama diğer çizgi belli belirsiz ama t ile c nin arasında
29 Eylül de oldum en son biraz düzensiz adetlerim 2, 3 gün erken veyada 2, 3 gün geç oluyorumAmin inşallah bat tarihi ne zaman
Resim yukleyemiyorum hata veriyor önceden de çok denemistimResmi koyarsanız ona göre yorum yapabilirz :)
Ekran görüntüsü alın yada kırpın fotoyu öyle koyabilirsinz :)Resim yukleyemiyorum hata veriyor önceden de çok denemistim
İnşaAllah ilk denemem iğne ile ama sende üzülme herkes diyoki ilkinde olmuyosa ikinci üçüncüde oluyo falan yani tabi çok ciddi bi engel yoksa. Senin sebep ne bu arada bide kaç yaşındasın ne kadardır neden olmuyorÖnce klomen le büyüttük sonra çatlatma iğnesi oldum geçen ay ama benim ki maalesef ilk deneme de olmadı inşallah seninki ilkinde hemen olur cnm bol şans
Ben kesinlikle ilk defa duyuyorum oladabilir demekki var öyle birşey dediğine göre. Ama tabi ne kadar doğru mantıklı bir yoldur biz bilemeyizki sen hiç olmazsa int bak öyle bisey varsa nasıl oluyormus. İnşaAllah hayırlısıyla en kısa zamanda olur beş ay olmuş daha bence senin olur olmaması için bi sebep görünmüyosa devam çalışmayaBen de 2 senelik evliyim ama 5 aydır deniyoruz artık bu sene içinde kalmak istiyorum bakalım, yalnız konu da açmıştım inofolicle ilgili görürsünüz belki, doktorum bana onu kullandığm sürece yumurtlamanın süreceğini, sadece ovülasyon dönemine bağlı kalmamamı söyledi. Mümkün müdür böyle birşey?
Aslında şuanda varsa çıkar testte ama adet geçmeden test yapınca en az 2 kere kan vermek gerekiyor artışı görmek için bu da seni strese sokar geçmesini beklekızlar merhaba,
benim adetime 3 gün var. ama kasıklarımda bi ağrı belim de ağrı var göğüslerim acıyor. akıntım var. adetime yakın hiç böyle belirtilerim olmuyordu. yumurtlama haftamda her gün birliktelik yaşadık. korunmasız. ayrıca folik asit kullanıyorum. sizce hamile olabilir miyim? bilgilendiriseniz sevinirim.
ne zaman doktora gitmeliyim yada ne zaman normal testlerde hamile olduğum çıkar ??? lütfen kızlar yardımcı olabilir misiniz?
çok teşekkür ediyorum bilgin için o zaman ben 1 hafta daha bekleyim.Aslında şuanda varsa çıkar testte ama adet geçmeden test yapınca en az 2 kere kan vermek gerekiyor artışı görmek için bu da seni strese sokar geçmesini bekle
birde geçen hafta ishal ve gaz sancılarım çok oldu. aranızda bu gibi sorunları yaşayan var mı ?Aslında şuanda varsa çıkar testte ama adet geçmeden test yapınca en az 2 kere kan vermek gerekiyor artışı görmek için bu da seni strese sokar geçmesini bekle
Bende ishal olmuştum genelde kabız olunuyormuş hatta kime sorsam adet olucaksın kesin dedi ama olmadım çok şükür :))birde geçen hafta ishal ve gaz sancılarım çok oldu. aranızda bu gibi sorunları yaşayan var mı ?
inşallah bende olmam da rabbim bana da bir hayırlı evlat nasip eder ? sonuç açıklanınca size bilgi veririm. içimi rahatlattınız çok saolun.Bende ishal olmuştum genelde kabız olunuyormuş hatta kime sorsam adet olucaksın kesin dedi ama olmadım çok şükür :))
siz hamile misiniz? bu arada onu sormayı unuttum.Bende ishal olmuştum genelde kabız olunuyormuş hatta kime sorsam adet olucaksın kesin dedi ama olmadım çok şükür :))
İnşallah olmazsın :)) evet hamileyim daha yeni benimde bat 6 ekimdi 8 ekimde test yapıp öğrendim :))inşallah bende olmam da rabbim bana da bir hayırlı evlat nasip eder ? sonuç açıklanınca size bilgi veririm. içimi rahatlattınız çok saolun.![]()