• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Mrb bende salı günü ayın 2 sinde catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve folik asitle beraber duphaston diye bir ilac kullaniyorum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar
Yani igne bu kadar cok agri yapar mi normalmi bu özellikle belim hep agriyo yumurtaliklarimda bir siddetli bir normal surekli agriyo

Merhaba canımlar :))) biz bir aydın çocuk düşünüyoruz Allah nasip ederse inşallah. Bu ay denedik ama olmadı tabi zira ilk ay çok düşük bir ihtimal. Ama durmak yok !!!:))

Önce klomen le büyüttük sonra çatlatma iğnesi oldum geçen ay ama benim ki maalesef ilk deneme de olmadı inşallah seninki ilkinde hemen olur cnm bol şans
İnşaAllah ilk denemem iğne ile ama sende üzülme herkes diyoki ilkinde olmuyosa ikinci üçüncüde oluyo falan yani tabi çok ciddi bi engel yoksa. Senin sebep ne bu arada bide kaç yaşındasın ne kadardır neden olmuyor :(

Ben de 2 senelik evliyim ama 5 aydır deniyoruz artık bu sene içinde kalmak istiyorum bakalım, yalnız konu da açmıştım inofolicle ilgili görürsünüz belki, doktorum bana onu kullandığm sürece yumurtlamanın süreceğini, sadece ovülasyon dönemine bağlı kalmamamı söyledi. Mümkün müdür böyle birşey?
Ben kesinlikle ilk defa duyuyorum oladabilir demekki var öyle birşey dediğine göre. Ama tabi ne kadar doğru mantıklı bir yoldur biz bilemeyizki sen hiç olmazsa int bak öyle bisey varsa nasıl oluyormus. İnşaAllah hayırlısıyla en kısa zamanda olur beş ay olmuş daha bence senin olur olmaması için bi sebep görünmüyosa devam çalışmaya

Merhaba benimde Adetim 7 gün var. Ama dün gece sol kasık ağrısından ve gögüs batmasından uyuyamadım. Sabah acile gittik hiç bir sorun yok dedi. Kistte yok zaten inşallah gebeliktir 4.ayımız....

kızlar merhaba,

benim adetime 3 gün var. ama kasıklarımda bi ağrı belim de ağrı var göğüslerim acıyor. akıntım var. adetime yakın hiç böyle belirtilerim olmuyordu. yumurtlama haftamda her gün birliktelik yaşadık. korunmasız. ayrıca folik asit kullanıyorum. sizce hamile olabilir miyim? bilgilendiriseniz sevinirim.
ne zaman doktora gitmeliyim yada ne zaman normal testlerde hamile olduğum çıkar ??? lütfen kızlar yardımcı olabilir misiniz?

kızlar merhaba,

benim adetime 3 gün var. ama kasıklarımda bi ağrı belim de ağrı var göğüslerim acıyor. akıntım var. adetime yakın hiç böyle belirtilerim olmuyordu. yumurtlama haftamda her gün birliktelik yaşadık. korunmasız. ayrıca folik asit kullanıyorum. sizce hamile olabilir miyim? bilgilendiriseniz sevinirim.
ne zaman doktora gitmeliyim yada ne zaman normal testlerde hamile olduğum çıkar ??? lütfen kızlar yardımcı olabilir misiniz?
Aslında şuanda varsa çıkar testte ama adet geçmeden test yapınca en az 2 kere kan vermek gerekiyor artışı görmek için bu da seni strese sokar geçmesini bekle

Aslında şuanda varsa çıkar testte ama adet geçmeden test yapınca en az 2 kere kan vermek gerekiyor artışı görmek için bu da seni strese sokar geçmesini bekle
birde geçen hafta ishal ve gaz sancılarım çok oldu. aranızda bu gibi sorunları yaşayan var mı ?

Bende ishal olmuştum genelde kabız olunuyormuş hatta kime sorsam adet olucaksın kesin dedi ama olmadım çok şükür :))
inşallah bende olmam da rabbim bana da bir hayırlı evlat nasip eder ? sonuç açıklanınca size bilgi veririm. içimi rahatlattınız çok saolun. :KK9:

Back